Servicii

Reparații și service

Va confruntati cu probleme tehnice in ceea ce priveste functionarea unor invertoare de sudura? Nu trebuie sa va faceti griji. Noi va punem la dispozitie servicii complete de reparatii si service, concepute special pentru a va garanta rezultatele dorite.

Vezi detalii

Sudură și tăiere

Pentru a folosi corect aparatele de sudura, dar si cele pentru taiere s, veti avea nevoie de instruire profesionala. Noi suntem aici pentru a va oferi toate informatiile necesare obtinerii unor rezultate desavarsite. De peste 15 ani activam in domeniu si dispunem de o echipa orientata catre succes.

Vezi detalii

Aparate de sudură

Fara intretinerea si verificarea constanta a unor aparate de sudura nu veti reusi sa obtineti rezultate dorite. Nu veti putea indeplini, asadar, cerintele clientilor vostri, ceea ce va va crea numeroase probleme. Tocmai de aceea, e important sa apelati la servicii de monitorizare si validare a starii tehnice pe care o prezinta ...

Vezi detalii

Service autorizat

Va aflati in cautarea unui aparat sudura sau de taiere optim, care sa se plieze cu usurinta in functie de cerintele dvs.? In gama PLASMASERV veti gasi alternative diverse, de la unii dintre cei mai renumiti producatori. Pe langa oferirea echipamentelor esentiale unei lucrari profesionale, va asiguram si servicii de reparatii si mentenanta.

Vezi detalii

Aparate sudură și de tăiere

Vreti sa investiti in aparate sudura sau de taiere, dar nu aveti suficiente resurse financiare? Noi va punem la dispozitie solutii de finantare - rapide, eficiente si personalizate in functie de nevoi. Va ajutam sa va dezvoltati business-ul, fara prea multe eforturi si sa va bucurati de aprecierea clientilor vostri.

Vezi detalii