Fara intretinerea si verificarea constanta a unor aparate de sudura nu veti reusi sa obtineti rezultatele dorite. Nu veti putea indeplini, asadar, cerintele clientilor vostri, ceea ce va va crea numeroase probleme.

 

Tocmai de aceea, e important sa apelati la servicii de monitorizare si validare a starii tehnice pe care o prezinta echipamentul de sudare. 

 

Echipa PLASMASERV METAL CONNECTION va pune la discpozitie oameni cu pregatire in domeniu, care pot desfasura activitatile de verificare.


 

Cu masurile optime de preventie, va veti bucura de avantaje diverse:

  • Siguranta - Daca aparatele de sudura nu sunt intretinute corect, pot prezenta riscuri de accidentare. Un echipament de sudura care nu functioneaza corect poate genera scantei, fum si chiar flacari. Serviciile de verificare va vor asigura derularea etapelor de lucru in conditii de siguranta si confort.
  • Calitatea sudurii - Sudurile efectuate cu un echipament de sudura neintretinut pot fi slabe, inegale sau sa prezinte crapaturi, ceea ce poate duce la probleme ulterioare.
  • Durabilitatea aparatelor de sudura - Intretinerea adecvata si verificarea constanta a unor aparate de sudura poate prelungi durata de viata.

Aparate de sudura - ce garantii va oferim pentru etapele de intretinere si verificare?

Ne dorim sa oferim clientilor nostri performante extraordinare in materie de sudura si  debitare. Suntem orientati catre succes si multifunctionalitate, tocmai de aceea, gama noastra de activitati include etape diverse si anume:

  • Verificarea tehnica periodica a echipamentelor - Ne facem intotdeauna timp pentru a ne ocupa de starea tehnica a dispozitivelor de lucru. Este de datoria noastra sa va asiguram un mediu de lucru sigur, confortabil si productiv.
  • Intretinere si mentenanta preventiva - Va punem la dispozitie solutii personalizate, in functie de caracteristicile aparatelor de sudura folosite, dar si de preferintele personale in materie de functionalitate.
  • Validare si etalonare aparate de sudare - Etalonarea reprezinta un proces de verificare si ajustare a instrumentelor de masurare si control din echipamentul de sudura. Astfel, ne asiguram ca sunt calibrate corect si furnizeaza rezultate precise si fiabile.

Oferim si servicii de instruire, pregatire si consultanta pentru optimizarea echipamentelor si proceselor de sudare si taiere.

Alegeti cu incredere PLASMASERV METAL CONNECTION si bucurati-va de rezultate deosebite!

 

Ce spun clientii

Iulian Ichim
Vard Tulcea SA - Purchasing Procurement Department
Dragi parteneri, Vrem să știți cât de mult apreciem colaborarea cu firma dumneavoastră, deoarece sunteți partenerul si furnizorul nostru de echipamente, p ...

Mircea Sperdea
Director General Șantierul Naval Orșova
Colaborăm cu Plasmaserv SRL din anul înființării. De-a lungul anilor colaborarea a devenit una foarte intensă, șantierul achiziționând aproape 100 echip ...

Flavia Susnoschi Luca
Vard Brăila SA - Purchasing Manager
Achiziționăm de la PLASMASERV METAL CONNECTION echipamente și consumabile de cea mai bună calitate, ale unor branduri cu renume internațional,  dar ce ...