Fara intretinerea si verificarea constanta a unor aparate de sudura nu veti reusi sa obtineti rezultatele dorite. Nu veti putea indeplini, asadar, cerintele clientilor vostri, ceea ce va va crea numeroase probleme.

Tocmai de aceea, e important sa apelati la servicii de monitorizare si validare a starii tehnice pe care o prezinta echipamentul de sudare. 

Echipa PLASMASERV METAL CONNECTION va pune la discpozitie oameni cu pregatire in domeniu, care pot desfasura activitatile de verificare.


Cu masurile optime de preventie, va veti bucura de avantaje diverse:

  • Siguranta - Daca aparatele de sudura nu sunt intretinute corect, pot prezenta riscuri de accidentare. Un echipament de sudura care nu functioneaza corect poate genera scantei, fum si chiar flacari. Serviciile de verificare va vor asigura derularea etapelor de lucru in conditii de siguranta si confort.
  • Calitatea sudurii - Sudurile efectuate cu un echipament de sudura neintretinut pot fi slabe, inegale sau sa prezinte crapaturi, ceea ce poate duce la probleme ulterioare.
  • Durabilitatea aparatelor de sudura - Intretinerea adecvata si verificarea constanta a unor aparate de sudura poate prelungi durata de viata.

Aparate de sudura - ce garantii va oferim pentru etapele de intretinere si verificare?

Ne dorim sa oferim clientilor nostri performante extraordinare in materie de sudura si  debitare. Suntem orientati catre succes si multifunctionalitate, tocmai de aceea, gama noastra de activitati include etape diverse si anume:

  • Verificarea tehnica periodica a echipamentelor - Ne facem intotdeauna timp pentru a ne ocupa de starea tehnica a dispozitivelor de lucru. Este de datoria noastra sa va asiguram un mediu de lucru sigur, confortabil si productiv.
  • Intretinere si mentenanta preventiva - Va punem la dispozitie solutii personalizate, in functie de caracteristicile aparatelor de sudura folosite, dar si de preferintele personale in materie de functionalitate.
  • Validare si etalonare aparate de sudare - Etalonarea reprezinta un proces de verificare si ajustare a instrumentelor de masurare si control din echipamentul de sudura. Astfel, ne asiguram ca sunt calibrate corect si furnizeaza rezultate precise si fiabile.

Oferim si servicii de instruire, pregatire si consultanta pentru optimizarea echipamentelor si proceselor de sudare si taiere.

Alegeti cu incredere PLASMASERV METAL CONNECTION si bucurati-va de rezultate deosebite!

 

Contact

Ce spun clienții

Flavia Susnoschi Luca Vard Braila SA - Purchasing Manager

Achizitionam de la PLASMASERV METAL CONNECTION echipamente si consumabile de cea mai buna calitate, ale unor branduri cu renume international, dar cel mai important este ca avem incredere. Am gasit o echipa de oameni pasionati de sudura si debitare, profesionisti care au venit cu sfaturi, idei si tehnologii noi, au organizat demonstratii, la care am gasit produse pe stoc si care, mai ales, au raspuns la apelul nostru ori de cate ori a fost nevoie

Detalii
Dinu Berariu Director Proiecte HPC Hull Protective Coating

În cei peste 10 ani de colaborare, echipa Plasmaserv Metal Connection ne-a oferim mereu suport în alegerea echipamentelor și soluțiilor de sudare/tăiere de care am avut nevoie. Apreciem respectarea angajamentelor asumate, comunicarea bună pe tot parcursul procesului de achiziție și punere în funcțiune, calitatea și fiabilitatea produselor achiziționate.

Detalii
Iulian Ichim Vard Tulcea SA - Purchasing Department

Dragi parteneri, vrem sa stiti cat de mult apreciem colaborarea cu firma dumneavoastra, deoarece sunteti partenerul si furnizorul nostru de echipamente, piese si consumabile Kemppi, Hyperterm si Eckert de peste 15 de ani. Profesionalismul, calitatea produselor, seriozitatea si rapiditatea in livrari ne ajuta foarte mult in productie, pentru care va suntem recunoscatori. Ne dorim in continuare o colaborare la fel de buna ca si pana acum, in proiectele in curs, dar si in cele viitoare.

Detalii