Despre noi

Cine suntem?

Suntem o companie antreprenoriala romaneasca, fondata in 2004. Furnizam echipamente si solutii complete pentru sudare si debitare, folosite in industrii strategice, precum constructii civile si industriale, santiere navale, constructii de masini, confectii metalice, agricultura sau energie.

Credem in puterea echipei si in lucrurile bine facute, in parteneriate construite in timp. Seriozitate, profesionalism si consecventa – asa am construit relatia cu partenerii, clientii si furnizorii. Si asa, impreuna, conectati in permanenta la noutatile de pe piata internationala, simplificam munca profesionistilor in sudare si debitare si transformam provocarile si viziunile lor in solutii adaptate pietei romanesti.

Pentru ca noi asta facem: aducem impreuna OAMENII, METALUL si TEHNOLOGIA.

Înființarea companiei

Partener Hypertherm

Partener Eckert

Certificare ISO 9001

Partener Kemppi

Partener Platinium Hypertherm

Best partner Kemppi Worldwide

Diplomă apreciere Eckert

Partener DNE Global

PLASMASERV devine PLASMASERV METAL CONNECTION

Respectam mereu cuvantul dat

La baza valorilor noastre se afla respectarea cuvantului dat si a angajamentelor asumate fata de clienti, parteneri si colegi. Ne straduim sa fim intotdeauna consecventi si sa livram ceea ce promitem, astfel incat sa ne castigam increderea si respectul celor cu care interactionam. Suntem constienti ca respectarea cuvantului dat este esentiala pentru a construi relatii solide si de lunga durata cu clientii si partenerii nostri, iar asta ne motiveaza sa fim mereu punctuali si sa onoram fiecare angajament asumat.

Credem in corectitudine

Ne bazam pe corectitudine si integritate in toate interactiunile noastre. Suntem dedicati respectarii celor mai inalte standarde etice si morale in toate deciziile si actiunile noastre. Ne angajam sa fim transparenti si deschisi in toate actiunile noastre si sa tratam toti clientii si partenerii cu respect si profesionalism. In plus, ne asiguram ca toti membrii echipei noastre respecta aceste valori si ca sunt responsabili in actiunile lor.

Suntem orientati spre client

Suntem orientati catre client si ne straduim sa oferim cele mai bune servicii si solutii posibile pentru a satisface nevoile si asteptarile clientilor nostri. Intelegem ca satisfactia acestora este esentiala pentru succesul nostru pe termen lung si de aceea suntem dedicati imbunatatirii continue a relatiei cu clientii si a serviciilor noastre. In plus, suntem intotdeauna deschisi la feedback-ul clientilor si ne straduim sa le oferim o experienta pozitiva si memorabila la fiecare interactiune.

Oferim calitate si performanta

Ne mandrim cu faptul ca oferim calitate si performanta prin produsele si serviciile noastre. Ne straduim sa livram produse si servicii de cea mai inalta calitate, care sa indeplineasca asteptarile si nevoile clientilor nostri. In plus, suntem dedicati imbunatatirii continue a performantei noastre, astfel incat sa putem oferi cele mai bune solutii si servicii posibile.

Echipa Plasmaserv Metal Connection

Varzar Tiberiu Co-Fondator
Csegedi Csongor Co-Fondator
Pasca Adrian Director Vanzari
Chirtes Horatiu Director Operatiuni si Dezvoltare
Porime Razvan Coordonator ofertare și suport vânzări
Damaschin Paul Reprezentant Comercial
Ionescu Ionut Manager Zonal (Sud-Est)
Grigoras Andrei Manager Zonal (Est)

Ce spun clienții

Flavia Susnoschi Luca Vard Braila SA - Purchasing Manager

Achizitionam de la PLASMASERV METAL CONNECTION echipamente si consumabile de cea mai buna calitate, ale unor branduri cu renume international, dar cel mai important este ca avem incredere. Am gasit o echipa de oameni pasionati de sudura si debitare, profesionisti care au venit cu sfaturi, idei si tehnologii noi, au organizat demonstratii, la care am gasit produse pe stoc si care, mai ales, au raspuns la apelul nostru ori de cate ori a fost nevoie

Detalii
Dinu Berariu Director Proiecte HPC Hull Protective Coating

În cei peste 10 ani de colaborare, echipa Plasmaserv Metal Connection ne-a oferim mereu suport în alegerea echipamentelor și soluțiilor de sudare/tăiere de care am avut nevoie. Apreciem respectarea angajamentelor asumate, comunicarea bună pe tot parcursul procesului de achiziție și punere în funcțiune, calitatea și fiabilitatea produselor achiziționate.

Detalii
Iulian Ichim Vard Tulcea SA - Purchasing Department

Dragi parteneri, vrem sa stiti cat de mult apreciem colaborarea cu firma dumneavoastra, deoarece sunteti partenerul si furnizorul nostru de echipamente, piese si consumabile Kemppi, Hyperterm si Eckert de peste 15 de ani. Profesionalismul, calitatea produselor, seriozitatea si rapiditatea in livrari ne ajuta foarte mult in productie, pentru care va suntem recunoscatori. Ne dorim in continuare o colaborare la fel de buna ca si pana acum, in proiectele in curs, dar si in cele viitoare.

Detalii