Cine suntem? 

Suntem o companie antreprenoriala romaneasca, fondata in 2004. Furnizam echipamente si solutii complete pentru sudare si debitare, folosite in industrii strategice, precum constructii civile si industriale, santiere navale, constructii de masini, confectii metalice, agricultura sau energie.

Credem in puterea echipei si in lucrurile bine facute, in parteneriate construite in timp.  Seriozitate, profesionalism si consecventa – asa am construit relatia cu partenerii, clientii si furnizorii. Si asa, impreuna, conectati in permanenta la noutatile de pe piata internationala, simplificam munca profesionistilor in sudare si debitare si transformam provocarile si viziunile lor in solutii adaptate pietei romanesti.

Pentru ca noi asta facem: aducem impreuna OAMENII, METALUL si TEHNOLOGIA. 

 

Profesionalism si experienta pe piata de sudare si debitare

Înființarea companiei

Partener Hypertherm 

Partener Eckert

Certificare ISO 9001

Partener Kemppi

Partener Platinium Hypertherm

Best partner Kemppi Worldwide

Diplomă apreciere Eckert

Partener DNE Global

PLASMASERV devine PLASMASERV METAL CONNECTIONRespectam mereu cuvantul dat

La baza valorilor noastre se afla respectarea cuvantului dat si a angajamentelor asumate fata de clienti, parteneri si colegi. Ne straduim sa fim intotdeauna consecventi si sa livram ceea ce promitem, astfel incat sa ne castigam increderea si respectul celor cu care interactionam. Suntem constienti ca respectarea cuvantului dat este esentiala pentru a construi relatii solide si de lunga durata cu clientii si partenerii nostri, iar asta ne motiveaza sa fim mereu punctuali si sa onoram fiecare angajament asumat.


Suntem orientati spre client

Suntem orientati catre client si ne straduim sa oferim cele mai bune servicii si solutii posibile pentru a satisface nevoile si asteptarile clientilor nostri. Intelegem ca satisfactia acestora este esentiala pentru succesul nostru pe termen lung si de aceea suntem dedicati imbunatatirii continue a relatiei cu clientii si a serviciilor noastre. In plus, suntem intotdeauna deschisi la feedback-ul clientilor si ne straduim sa le oferim o experienta pozitiva si memorabila la fiecare interactiune.


Credem in corectitudine

Ne bazam pe corectitudine si integritate in toate interactiunile noastre. Suntem dedicati respectarii celor mai inalte standarde etice si morale in toate deciziile si actiunile noastre. Ne angajam sa fim transparenti si deschisi in toate actiunile noastre si sa tratam toti clientii si partenerii cu respect si profesionalism. In plus, ne asiguram ca toti membrii echipei noastre respecta aceste valori si ca sunt responsabili in actiunile lor.


Oferim calitate si performanta

Ne mandrim cu faptul ca oferim calitate si performanta prin produsele si serviciile noastre. Ne straduim sa livram produse si servicii de cea mai inalta calitate, care sa indeplineasca asteptarile si nevoile clientilor nostri. In plus, suntem dedicati imbunatatirii continue a performantei noastre, astfel incat sa putem oferi cele mai bune solutii si servicii posibile.

Echipa Plasmaserv Metal Connection

Team member picture
Varzar Tiberiu
Co-Fondator
Team member picture
Csegedi Csongor
Co-Fondator
Team member picture
Pasca Adrian
Director Vanzari
Team member picture
Chirtes Horatiu
Director Operatiuni si Dezvoltare
Team member picture
Porime Razvan
Reprezentant Comercial
Team member picture
Damaschin Paul
Reprezentant Comercial
Team member picture
Tinca Marius
Manager Zonal (Centru)
Team member picture
Milos Liviu
Manager Zonal (Vest)
Team member picture
Ionescu Ionut
Manager Zonal (Sud-Est)
Team member picture
Grigoras Andrei
Manager Zonal (Est)

Ce spun clientii

Dinu Berariu
Director Proiecte HPC Hull Protective Coating
În cei peste 10 ani de colaborare, echipa Plasmaserv Metal Connection ne-a oferim mereu suport în alegerea echipamentelor și soluțiilor de sudare/tăiere de ...

Mircea Sperdea
Director General Șantierul Naval Orșova
Colaborăm cu Plasmaserv SRL din anul înființării. De-a lungul anilor colaborarea a devenit una foarte intensă, șantierul achiziționând aproape 100 echip ...

Iulian Ichim
Vard Tulcea SA - Purchasing Procurement Department
Dragi parteneri, Vrem să știți cât de mult apreciem colaborarea cu firma dumneavoastră, deoarece sunteți partenerul si furnizorul nostru de echipamente, p ...

Flavia Susnoschi Luca
Vard Brăila SA - Purchasing Manager
Achiziționăm de la PLASMASERV METAL CONNECTION echipamente și consumabile de cea mai bună calitate, ale unor branduri cu renume internațional, dar cel mai ...