De peste 15 ani punem la dispoziția clienților noștri aparate de sudura calitative și profesionale. Pentru noi, cel mai important lucru este sa oferim rezultate si sa crestem eficienta, indiferent de complexitatea lucrarilor desfasurate. Tocmai de aceea, ne imbunatatim constant tehnicile de lucru si gasim intotdeauna oportunitati de evolutie.

Secretul nostru? O echipa dedicata si parteneri care ne sustin eforturile si ne ofera o gama variata de produse ingenioase, concepute special pentru a oferi performanta.

Care sunt principalii furnizori de aparate de sudura?

Pe lista noastra se afla unii dintre cei mai renumiti producatori de aparate de sudura, cat si accesorii si consumabile diverse.

La PLASMASERV METAL CONNECTION aveti parte de solutii complete.

Kemppi

Aparate de sudare 

Kemppi este unul dintre cei mai renumiti producatori de pe piata, cu o activitate de peste 60 de ani si se numara printre cei mai de nadejde colaboratori in ceea ce priveste producerea aparatelor de sudura. Compania se dezvolta constant si nu inceteaza sa ofere inovatii diverse si solutii eficiente de sudare.

Cititi mai mult

Hypertherm

Aparate de taiere cu plasma 

Hypertherm este liderul mondial in domeniul taierii cu plasma si detine o cota majora de piata. Inovatia continua si angajamentul sau fata de dezvoltarea tehnologiei de taiere cu plasma reprezinta motivele principale pentru popularitatea de care se bucura.

Cititi mai mult

Eckert

Masini CNC debitare

Eckert este o afacere de familie cu o traditie indelungata. Infiintata in 1990 de Tadeusz Eckert, s-a dezvoltat dinamic de-a lungul timpului si a devenit unul dintre liderii europeni in productia de masini de taiere CNC. Firma a vandut si instalat peste 1800 de masini CNC de taiere cu plasma, oxigaz, jet de apa si laser in peste 20 de tari. Au parteneri de afaceri in peste 30 de tari situate in Europa, Africa si Asia. Pot exporta in cele mai indepartate regiuni ale globului cum ar fi Algeria, Thailanda sau Mongolia.

Cititi mai mult

DNE GLOBAL

Masini CNC pentru debitare laser

Un partener ideal in ceea ce priveste domeniul tehnologiei de taiere cu laser. Produse in Elvetia, masinile CNC pentru debitare laser cu fibra ofera o multitudine de beneficii.

Cititi mai mult

GPPH

Mese pentru sudura

Mesele de sudura ofera opțiuni de prelucrare rapida si fara erori a unei structuri 2d simple (de ex. balustrada sau sina). Avantajele pe care le ofera modelele GPHH sunt numeroase. Printre ele se regăsesc:

●      Prelucrarea precisa a obiectelor de diferite dimensiuni;

●      Posibilitatea de extindere a suprafetei de lucru;

●      Design rezistent - cadru metalic stabil, consolidat cu nervuri, inaltime reglabila.

Parker

Pistolete de sudare, consumabile, accesorii

Parker Torchology aduce cunostinte profunde, experienta vasta si o viziune strategica ce ne plasează pe noi si clientii nostri in fruntea industriei:

●      Pistolete de sudura  MIG-MAG SGB si  WIG-TIG SR-SGT pentru profesionisti, consumabile, piese si accesorii,

●      Racire cu aer (gaz) sau lichid (apa),

●      Cele mai bune performante in sudare,

●      Maner ergonomic cu articulatie flexibila pentru manevrare usoara.

 

Trafimet

Pistolete sudare si taiere, consumabile, accesorii

De peste 40 de ani pe piata, Trafimet duce la alt nivel de calitate gama de pistolete sudare si taiere. Se numara printre cele mai apreciate optiuni din industrie, tocmai datorita profesionalismului si inovatiei pe care le garanteaza. La inceput era un simplu atelier de lucru artizanal, fara o viziune globala. Acum, in cei peste 22.000 mp, creeaza unele dintre cele mai performante echipamente.

Cititi mai mult

GCE

Taiere si sudare oxigaz

GCE are o experienta de peste 100 de ani in furnizarea si fabricarea echipamentelor pentru sudare si debitare oxigaz. Gama produselor este intr-o continua dezvoltare. Portofoliul actual se pliaza unei mari varietati de aplicatii, de la simple regulatoare de presiune la sisteme sofisticate de alimentare cu gaze pentru industria medicală.

Cititi mai mult

HBS

Sudare bolturi

Echipamentele producatorului german HBS au fost dezvoltate si perfectionate in peste 40 ani de experienta pentru a oferi cele mai bune solutii si rezultate in sudura. Elementele de sudura asigura si ofera o semnificativa reducere a costurilor prin eliminarea proceselor de gaurire, stantare, filetare, lipire, nituire sau insurubare. In numeroase domenii, sudarea bolturilor este cea mai economica metoda de fixare a componentelor.

Cititi mai mult

Bymat

Curatare inox sudat

Bymat asigura o gama variata de aparate de curatare cu inalta frecventa si polisare otel inoxidabil (inox) dupa operatiunile de sudare. Printre avantajele pe care le garanteaza se numara:

●      Personalizare piese prin embosare;

●      Utilizare perii de cea mai buna calitate;

●      Curatare rapida a sudurilor  WIG-TIG și MIG-MAG;  

●      Folosire lichid electrolit ecologic;

●      Utilizare sigura si prietenoasa cu mediul, chiar si in industria alimentara.

 

GULLCO

Aparate de sudura si debitare mecanizata

Gullco International este un producator de top in industria echipamentelor de sudura. A fost infiintat in anul 1954 pentru a oferi solutii ingenioase companiilor din America de Nord. Astazi, serviciile sale se extind in Canada, SUA, Marea Britanie, India, Australia si China. Este o afacere de familie, cu sediul in Newmarket, Ontario, Canada, care a reusit sa adune in portofoliul profesional o retea diversa de distribuitori la nivel mondial. 

Cititi mai mult

Weldas

Echipament de protectie

Daca vreti sa folositi in siguranta un aparat de sudura veti avea nevoie mai mult ca sigur de echipamentul de lucru si protectie potrivit.

Weldas este producatorul recunoscut pentru cel mai inalt nivel de calitate si cele mai inovative produse pentru protectia individuala a sudorilor.

Produsele prezinta garantie impotriva defectelor de fabricatie si sunt marcate cu codurile EN standardizate. Manusile si imbracamintea sunt testate si certificate de TÜV Germania.

Portwest

Echipamente de protectie profesionale

Recunoscut si premiat pentru performanta in afaceri, Portwest se numara printre cei mai importanti furnizori de echipamente de protectie profesionale. Compania a fost infiintata in 1904, iar acum, in 2023 detine peste 5.100 de angajati in intreaga lume. Inovatia este cuvantul care descrie cel mai bine serviciile oferite, dar si gama de produse pe care le ofera.

Cititi mai mult

Grenke

Solutii de finantare

Este mai avantajos sa inchiriati decat sa cumparati!

Nu va investiti banii in echipamente care isi pierd rapid valoarea in timp. Conditiile de inchiriere protejeaza lichiditatea si ofera o mai mare libertate de negociere. Costul de achizitie este distribuit pe intreaga durata de viata a echipamentelor.

Cititi mai mult

Weldas

Echipament de protectie

Daca vreti sa folositi in siguranta un aparat de sudura veti avea nevoie mai mult ca sigur de echipamentul de lucru si protectie potrivit.

Weldas este producatorul recunoscut pentru cel mai inalt nivel de calitate si cele mai inovative produse pentru protectia individuala a sudorilor.

Produsele prezinta garantie impotriva defectelor de fabricatie si sunt marcate cu codurile EN standardizate. Manusile si imbracamintea sunt testate si certificate de TÜV Germania.

Fie ca alegeti aparate sudura, de taiere cu plasma, debitare laser sau de curatare inox, PLASMASERV METAL CONNECTION va ofera soluțti profesionale!

Haideti sa discutam mai multe!