Furnizori

De peste 20 ani punem la dispoziția clienților noștri aparate de sudura calitative și profesionale. Pentru noi, cel mai important lucru este sa oferim rezultate si sa crestem eficienta, indiferent de complexitatea lucrarilor desfasurate. Tocmai de aceea, ne imbunatatim constant tehnicile de lucru si gasim intotdeauna oportunitati de evolutie.

Secretul nostru? O echipa dedicata si parteneri care ne sustin eforturile si ne ofera o gama variata de produse ingenioase, concepute special pentru a oferi performanta.

Care sunt principalii furnizori de aparate de sudura?

Pe lista noastra se afla unii dintre cei mai renumiti producatori de aparate de sudura, cat si accesorii si consumabile diverse.

La PLASMASERV METAL CONNECTION aveti parte de solutii complete.

Kemppi

APARATE DE SUDARE

Kemppi este unul dintre cei mai renumiti producatori de pe piata, cu o activitate de peste 60 de ani si se numara printre cei mai de nadejde colaboratori in ceea ce priveste producerea aparatelor de sudura.

Vezi produsele Vezi detalii

Hypertherm

APARATE DE TAIERE CU PLASMA

Hypertherm este liderul mondial in domeniul taierii cu plasma si detine o cota majora de piata. Inovatia continua si angajamentul sau fata de dezvoltarea tehnologiei de taiere cu plasma reprezinta motivele principale pentru popularitatea de care se bucura.

Contact

Vezi produsele Vezi detalii

Eckert

MASINI CNC DEBITARE

Eckert este o afacere de familie cu o traditie indelungata. Infiintata in 1990 de Tadeusz Eckert, s-a dezvoltat dinamic de-a lungul timpului si a devenit unul dintre liderii europeni in productia de masini de taiere CNC.

Vezi produsele Vezi detalii

DNE Laser

MASINI CNC PENTRU DEBITARE LASER

Un partener ideal in ceea ce priveste domeniul tehnologiei de taiere cu laser. Produse in Elvetia, masinile CNC pentru debitare laser cu fibra ofera o multitudine de beneficii.

Vezi produsele Vezi detalii

HGG

MASINI DE PROFILARE 3D

HGG este lider de renume mondial în tehnologia de profilare 3D. Cu o reputație pentru excelență tehnică și expertiză, sunt cunoscuți pentru abilitatea de a dezvolta și construi soluții de mașini de profilare 3D de vârf.

Vezi produsele Vezi detalii

Kemper

ECHIPAMENTE DE EXHAUSTARE SI FILTRARE

Pionier și lider mondial în extracția fumului de sudură, motor al inovației în industrie. Partenerul dvs. de încredere când vine vorba de controlul poluării aerului, echipamente de siguranță industrială și sănătatea angajaților dvs.

Vezi produsele Vezi detalii

Gullco International

APARATE DE SUDURA SI DEBITARE MECANIZATA

Gullco International este un producator de top in industria echipamentelor de sudura. A fost infiintat in anul 1954 pentru a oferi solutii ingenioase companiilor din America de Nord. Astazi, serviciile sale se extind in Canada, SUA, Marea Britanie, India, Australia si China.

Vezi produsele Vezi detalii

Bymat

CURATARE INOX SUDAT

Bymat asigura o gama variata de aparate de curatare cu inalta frecventa si polisare otel inoxidabil (inox) dupa operatiunile de sudare.

Vezi produsele Vezi detalii

HBS

SUDARE BOLTURI

Echipamentele producatorului german HBS au fost dezvoltate si perfectionate in peste 40 ani de experienta pentru a oferi cele mai bune solutii si rezultate in sudura. Costurille sunt reduse prin eliminarea proceselor de gaurire, stantare, filetare, lipire, nituire sau insurubare.

Vezi produsele Vezi detalii

GPPH

MESE PENTRU SUDURA

Mesele de sudura ofera opțiuni de prelucrare rapida si fara erori a unei structuri 2d simple (de ex. balustrada sau sina). Avantajele pe care le ofera modelele GPHH sunt numeroase. Printre ele se regăsesc prelucrarea precisa a obiectelor de diferite dimensiuni, posibilitatea de extindere a suprafetei de lucru, design rezistent - cadru metalic stabil, consolidat cu nervuri, inaltime reglabila.

Vezi produsele Vezi detalii

GCE

TAIERE SI SUDARE OXIGAZ

GCE are o experienta de peste 100 de ani in furnizarea si fabricarea echipamentelor pentru sudare si debitare oxigaz. Gama produselor este intr-o continua dezvoltare. Portofoliul actual se pliaza unei mari varietati de aplicatii.

Vezi produsele Vezi detalii

Trafimet

PISTOLETE SUDARE SI TAIERE, CONSUMABILE, ACCESORII

De peste 40 de ani pe piata, Trafimet duce la alt nivel de calitate gama de pistolete sudare si taiere. Se numara printre cele mai apreciate optiuni din industrie, tocmai datorita profesionalismului si inovatiei pe care le garanteaza.

Vezi produsele Vezi detalii

Novofil

SARMA DE SUDARE PENTRU MIG / MAG SI TIG

Fondată în 1986, Novofil a crescut constant de-a lungul anilor, dezvoltându-și resursele și expertizele. Din anii 1980 a fost unul dintre principalii producători italieni de sârmă de sudare pentru MIG / MAG și TIG, asigurând standarde ridicate de calitate și flexibilitate maximă pentru a satisface chiar și cei mai exigenți clienți.

Vezi produsele Vezi detalii

Parker Torchology

PISTOLETE DE SUDARE, CONSUMABILE, ACCESORII

Parker Torchology aduce cunostinte profunde, experienta vasta si o viziune strategica ce ne plasează pe noi si clientii nostri in fruntea industriei: pistolete de sudura MIG-MAG SGB si WIG-TIG SR-SGT pentru profesionisti, consumabile, piese si accesorii, racire cu aer (gaz) sau lichid (apa), cele mai bune performante in sudare, maner ergonomic cu articulatie flexibila pentru manevrare usoara.

Vezi produsele

Weldas

ECHIPAMENT DE PROTECTIE

Daca vreti sa folositi in siguranta un aparat de sudura veti avea nevoie mai mult ca sigur de echipamentul de lucru si protectie potrivit. Weldas este producatorul recunoscut pentru cel mai inalt nivel de calitate si cele mai inovative produse pentru protectia individuala a sudorilor.

Vezi produsele Vezi detalii

Grenke

SOLUTII DE FINANTARE

Este mai avantajos sa inchiriati decat sa cumparati! Nu va investiti banii in echipamente care isi pierd rapid valoarea in timp. Conditiile de inchiriere protejeaza lichiditatea si ofera o mai mare libertate de negociere.

Vezi produsele Vezi detalii

 

Fie ca alegeti aparate sudura, de taiere cu plasma, debitare laser sau de curatare inox, PLASMASERV METAL CONNECTION va ofera soluțti profesionale!

Haideti sa discutam mai multe!

Contact