Furnizori

Hypertherm | aparate de tăiere cu plasmă

Liderul mondial în domeniul tăierii cu plasmă

Hypertherm deţine o cotă majoră de piaţă în domeniul tăierii cu plasmă datorită inovaţiei continue şi a angajamentului său faţă de dezvoltarea tehnologiei de tăiere cu plasmă. Tehnologiile de tăiere cu plasmă dezvoltate de Hypertherm îmbunătăţesc calitatea, cresc productivitatea şi reduc costurile tăierii cu plasmă. Singura misiune a companiei este să furnizeze clienţilor din întreaga lume cele mai bune sisteme de tăiere cu plasmă şi cel mai bun service din industrie. De aceea Hypertherm deţine cele mai multe patente în domeniul tăierii cu plasmă şi are mai mulţi clienţi în lume decât oricare alt producător din domeniu.

Aparatele din gama Powermax folosesc jetul de plasmă pentru a topi metalul şi aerul comprimat sau azotul pentru a sufla metalul topit, lăsând o tăietură de calitate, de cele mai multe ori gata pentru sudură. Aparatele Powermax sunt eficiente şi pentru crăiţuirea metalului.

Avantaje la tăierea cu plasmă:

  • tăierea cu un sistem cu plasmă nu necesită gaze inflamabile ca în cazul tăierii oxigaz
  • viteze de tăiere mari, pentru grosimi de până la 38 mm
  • taie şi crăiţuiesc toate metalele cu conductivitate electrică, inclusiv oţelul inoxidabil şi aluminiul
  • se pot utiliza cu uşurinţă cu şabloane, taie metale suprapuse, vopsite sau ruginite

Site producător: https://www.hypertherm.com

Kemppi | aparate de sudare

Plasmaserv oferă o gamă largă de aparate de sudură produse de firma Kemppi Finlanda: aparate de sudare cu electrod învelit MMA, aparate de sudare MIG-MAG, aparate de sudare WIG-TIG, aparate de sudare multiproces şi soluţii software pentru sudare.

Kemppi a oferit pieţei multe inovaţii, deschizând drumuri în dezvoltarea aparatelor de sudură şi soluţiilor eficiente de sudură. În prezent, compania continuă să se bazeze pe aceleaşi valori fundamentale care îi ghidează activitatea de peste 60 de ani. Spiritul antreprenorial, inovaţia, cinstea şi respectul pentru fiecare persoană reprezintă principiile de bază Kemppi. Investiţiile efectuate de Kemppi în cercetare şi dezvoltarea produselor pun accentul în principal pe utilitatea, calitatea tehnică şi eficienţa produselor sale şi serviciile complete pentru clienţi.

Kemppi este primul producător de echipamente de sudură din lume ale cărui operaţiuni de sudură au primit certificarea ISO 3834-2. Aceasta este o dovadă clară a capacităţii de a dezvolta şi oferi WPS în mod independent, făcând serviciul nostru WPS rapid şi fluent.

Site producător: https://www.kemppi.com

Parker
Parker

La Parker Torchology obiectivul principal este să fim renumiți în fața clienților pentru livrarea unor produse de calitate ridicată și a unor servicii orientate spre rezultat.Încercăm să atingem acest obiectiv prin furnizarea unei game de produse de calitate superioară și prin gestiunea unei rețele de distribuție fără concurență.

Parker Torchology aduce cunoștințe profunde, experiență și o viziune strategică ce ne plasează pe noi și clienții noștri în fruntea industriei.

Pistolete de sudură mig-mag SGB si wig-tig SR/SGT pentru profesioniști, consumabile, piese si accesorii; răcire cu aer (gaz) sau lichid (apă); cele mai bune performanțe în sudare; mâner ergonomic cu articulație flexibilă pentru manevrare ușoară

Site producător: http://www.parkertorchology.com

Eckert | maşini CNC pentru tăiere

Eckert este unul dintre liderii europeni în producţia de maşini de tăiere CNC, activând în acest domeniu din anul 1990. Firma a vândut şi instalat peste 1200 de maşini CNC de tăiere cu plasmă, oxigaz, jet de apă şi laser în peste 20 de ţări. Inovaţia continuă este filosofia Eckert. În peste 25 de ani în industria maşinilor de tăiere, au creat numeroase soluţii moderne şi unice, la scară globală, fiind unul din puţinii producători din lume care oferă toate cele patru tehnologii de tăiere. Gama cuprinzătoare de produse, experienţa şi capacitatea ridicată de producţie fac din Eckert un partener de încredere în implementarea de soluţii inovatoare.

Site producător: https://www.eckert.com.pl/en

Weldas | echipament de lucru şi protecţie

Alegerea profesioniştilor din lumea întreagă

Dezvoltarea continuă a produselor Weldas şi controlul calităţii dublat de testarea în practică ne-au adus reputaţia mondială pentru cel mai înalt nivel de calitate şi cele mai inovative produse pentru portecţia invidiuală a sudorilor.

Produsele sunt garantate împotriva defectelor de fabricaţie. Produsele Weldas sunt marcate cu codurile EN standardizate. Mănuşile şi îmbrăcămintea sunt testate şi certificate de TÜV Germania.

Site producător: http://www.weldaseurope.com

HBS
HBS_Logo

Bolțuri, plăcuțe, piulițe sau știfturi filetate sunt sudate cu un arc electric fără a fi necesară utilizarea de consumabile sau materiale de adaos. Echipamentele producătorului german HBS sunt dezvoltate și perfecționate în peste 40 ani de experiență pentru a oferi cele mai bune soluții și rezultate în sudură. Aceste aparate și elementele de sudură asigură și oferă o semnificativă reducere a costurilor prin eliminarea proceselor de găurire, ștanțare, filetare, lipire, nituire sau înșurubare. In numeroase domenii, sudarea bolţurilor este cea mai economică metodă de fixare a componentelor.

CD capacitor discharge - sudare bolțuri cu aprindere prin contact, în special pentru table subțiri

ARC draw arc - sudare bolțuri 2-25mm in mediu de gaz protector sau cu ferule ceramice, în special pentru sudare plăcuţe de min. 2mm

SC short cycle - sudură bolțuri cu gaz de protecție, ciclu scurt de sudare (maxim 100 ms), bolțuri max. 12mm, pentru plăcuțe subțiri

ISO lucrări izolații - pentru montaj și instalații de încălzire, aer condiționat, fixare rapidă a materialelor izolatoare

MARC magnetic rotating arc - sudare plăci, piulițe și inele cu diametru până la 30mm, baie de sudură pe întreaga suprafaţă a plăcuţei cilindrice

Site producător: http://www.hbs-studwelding.com

Bymat
  • Aparate curățare și șlefuire oțel inoxidabil (inox)
  • Personalizare prin embosare (gravare)
  • Utilizare perii de cea mai bună calitate
  • Curățare rapidă a sudurilor mig-mag și wig-tig
  • Folosire lichid electrolit ecologic
  • Utilizare sigură, chiar și în industria alimentară

Site producător: https://www.bymat.com