Furnizori

Kemppi | aparate de sudare

Plasmaserv oferă o gamă largă de aparate de sudură produse de firma Kemppi Finlanda: aparate de sudare cu electrod învelit MMA, aparate de sudare MIG-MAG, aparate de sudare WIG-TIG, aparate de sudare multiproces şi soluţii software pentru sudare.

Kemppi a oferit pieţei multe inovaţii, deschizând drumuri în dezvoltarea aparatelor de sudură şi soluţiilor eficiente de sudură. În prezent, compania continuă să se bazeze pe aceleaşi valori fundamentale care îi ghidează activitatea de peste 60 de ani. Spiritul antreprenorial, inovaţia, cinstea şi respectul pentru fiecare persoană reprezintă principiile de bază Kemppi. Investiţiile efectuate de Kemppi în cercetare şi dezvoltarea produselor pun accentul în principal pe utilitatea, calitatea tehnică şi eficienţa produselor sale şi serviciile complete pentru clienţi.

Kemppi este primul producător de echipamente de sudură din lume ale cărui operaţiuni de sudură au primit certificarea ISO 3834-2. Aceasta este o dovadă clară a capacităţii de a dezvolta şi oferi WPS în mod independent, făcând serviciul nostru WPS rapid şi fluent.

Site producător: https://www.kemppi.com

Hypertherm | aparate de tăiere cu plasmă

Liderul mondial în domeniul tăierii cu plasmă

Hypertherm deţine o cotă majoră de piaţă în domeniul tăierii cu plasmă datorită inovaţiei continue şi a angajamentului său faţă de dezvoltarea tehnologiei de tăiere cu plasmă. Tehnologiile de tăiere cu plasmă dezvoltate de Hypertherm îmbunătăţesc calitatea, cresc productivitatea şi reduc costurile tăierii cu plasmă. Singura misiune a companiei este să furnizeze clienţilor din întreaga lume cele mai bune sisteme de tăiere cu plasmă şi cel mai bun service din industrie. De aceea Hypertherm deţine cele mai multe patente în domeniul tăierii cu plasmă şi are mai mulţi clienţi în lume decât oricare alt producător din domeniu.

Aparatele din gama Powermax folosesc jetul de plasmă pentru a topi metalul şi aerul comprimat sau azotul pentru a sufla metalul topit, lăsând o tăietură de calitate, de cele mai multe ori gata pentru sudură. Aparatele Powermax sunt eficiente şi pentru crăiţuirea metalului.

Avantaje la tăierea cu plasmă:

 • tăierea cu un sistem cu plasmă nu necesită gaze inflamabile ca în cazul tăierii oxigaz
 • viteze de tăiere mari, pentru grosimi de până la 38 mm
 • taie şi crăiţuiesc toate metalele cu conductivitate electrică, inclusiv oţelul inoxidabil şi aluminiul
 • se pot utiliza cu uşurinţă cu şabloane, taie metale suprapuse, vopsite sau ruginite

Site producător: https://www.hypertherm.com

Eckert | maşini CNC pentru tăiere

Eckert este unul dintre liderii europeni în producţia de maşini de tăiere CNC, activând în acest domeniu din anul 1990. Firma a vândut şi instalat peste 1200 de maşini CNC de tăiere cu plasmă, oxigaz, jet de apă şi laser în peste 20 de ţări. Inovaţia continuă este filosofia Eckert. În peste 25 de ani în industria maşinilor de tăiere, au creat numeroase soluţii moderne şi unice, la scară globală, fiind unul din puţinii producători din lume care oferă toate cele patru tehnologii de tăiere. Gama cuprinzătoare de produse, experienţa şi capacitatea ridicată de producţie fac din Eckert un partener de încredere în implementarea de soluţii inovatoare.

Site producător: https://www.eckert.com.pl/en

Nederman

Nedereman este cel mai mare producător de tehnologie ecologică din lume. Este principalul furnizor și dezvoltator mondial de produse și soluții pentru sectorul tehnologiei ecologice. Produsele inovatoare vor modifica, curăța și recicla în cele mai solicitante medii de lucru.

Filtrăm, curățăm și reciclăm pentru a crea o producție eficientă din punct de vedere ecologic în mediile industriale exigente.

De peste 70 de ani, Nederman a dezvoltat, fabricat și instalat produse și soluții pentru a reduce impactul asupra mediului și a îmbunătății condițiile de lucru din numeroase industrii. Produsele și sistemele sunt deschizătoare de drum și inovații în domenii precum fabricarea și prelucrarea metalelor, industriile auto, alimentară, farmaceutică, prelucrarea lemnului.

Parker
Parker

La Parker Torchology obiectivul principal este să fim renumiți în fața clienților pentru livrarea unor produse de calitate ridicată și a unor servicii orientate spre rezultat.Încercăm să atingem acest obiectiv prin furnizarea unei game de produse de calitate superioară și prin gestiunea unei rețele de distribuție fără concurență.

Parker Torchology aduce cunoștințe profunde, experiență și o viziune strategică ce ne plasează pe noi și clienții noștri în fruntea industriei.

Pistolete de sudură mig-mag SGB si wig-tig SR/SGT pentru profesioniști, consumabile, piese si accesorii; răcire cu aer (gaz) sau lichid (apă); cele mai bune performanțe în sudare; mâner ergonomic cu articulație flexibilă pentru manevrare ușoară

Site producător: http://www.parkertorchology.com

GCE

Experienta de peste 100 ani pentru GCE in furnizarea si fabricarea de echipamente gaze de inalta presiune, gama produselor fiind intr-o continua extindere. Portofoliul actual de produse este adecvat unei mari varietati de aplicatii, de la simple regulatoare de presiune si arzatoare pentru sudare si taiere la sisteme sofisticate de alimentare cu gaze pentru industria medicala, electronica sau echipamente pentru laboratoare analitice.

GCE este unul dintre producatorii de top de regulatoare industriale pentru sudare si taiere si sudare. Gama acopera un spectru larg de produse, pentru diferite aplicatii, proiectate in conformitate cu standardele europene (DIN, Afnor, BSI, Nordic).

Gama de arzatoare include produse pentru sudura, incalzire, taiere, brazare si curatare cu flacara. Cu o vasta experienta in dezvoltarea si productia arzatoarelor pentru masini de taiere si a duzelor de taiere, GCE este un lider mondial in tehnologia de taiere si sudare cu oxigaz.

HBS
HBS_Logo

Bolțuri, plăcuțe, piulițe sau știfturi filetate sunt sudate cu un arc electric fără a fi necesară utilizarea de consumabile sau materiale de adaos. Echipamentele producătorului german HBS sunt dezvoltate și perfecționate în peste 40 ani de experiență pentru a oferi cele mai bune soluții și rezultate în sudură. Aceste aparate și elementele de sudură asigură și oferă o semnificativă reducere a costurilor prin eliminarea proceselor de găurire, ștanțare, filetare, lipire, nituire sau înșurubare. In numeroase domenii, sudarea bolţurilor este cea mai economică metodă de fixare a componentelor.

CD capacitor discharge - sudare bolțuri cu aprindere prin contact, în special pentru table subțiri

ARC draw arc - sudare bolțuri 2-25mm in mediu de gaz protector sau cu ferule ceramice, în special pentru sudare plăcuţe de min. 2mm

SC short cycle - sudură bolțuri cu gaz de protecție, ciclu scurt de sudare (maxim 100 ms), bolțuri max. 12mm, pentru plăcuțe subțiri

ISO lucrări izolații - pentru montaj și instalații de încălzire, aer condiționat, fixare rapidă a materialelor izolatoare

MARC magnetic rotating arc - sudare plăci, piulițe și inele cu diametru până la 30mm, baie de sudură pe întreaga suprafaţă a plăcuţei cilindrice

Site producător: http://www.hbs-studwelding.com

Bymat
 • Aparate curățare și șlefuire oțel inoxidabil (inox)
 • Personalizare prin embosare (gravare)
 • Utilizare perii de cea mai bună calitate
 • Curățare rapidă a sudurilor mig-mag și wig-tig
 • Folosire lichid electrolit ecologic
 • Utilizare sigură, chiar și în industria alimentară

Site producător: https://www.bymat.com

Weldas | echipament de lucru şi protecţie

Alegerea profesioniştilor din lumea întreagă

Dezvoltarea continuă a produselor Weldas şi controlul calităţii dublat de testarea în practică ne-au adus reputaţia mondială pentru cel mai înalt nivel de calitate şi cele mai inovative produse pentru portecţia invidiuală a sudorilor.

Produsele sunt garantate împotriva defectelor de fabricaţie. Produsele Weldas sunt marcate cu codurile EN standardizate. Mănuşile şi îmbrăcămintea sunt testate şi certificate de TÜV Germania.

Site producător: http://www.weldaseurope.com

GRENKE | Soluții de finanțare

Este mai avantajos să închiriezi decât să cumperi

Nu vă blocați capitalul investind în echipamente care își pierd rapid valoarea. Condițiile de închiriere protejează lichiditatea și oferă o mai mare libertate de negociere atunci când doriți să accesați linii de credit la bănci și furnizori. Costul de achiziție este distribuit pe întreaga durată de viață a echipamentelor.

Principalele avantaje ale unui contract cu Grenke:

 • vă protejați lichiditățile
 • plătiți pe măsură ce produceți, nu vă blocați capitalul
 • vă îmbunătățiți bonitatea financiară a companiei
 • vă bucurați de o bugetare corectă bazată pe plăți constante
 • plătiți taxe și impozite mai mici, chiria fiind deductibilă fiscal
 • nu apare ca un grad de îndatorare, întrucât se trec direct pe cheltuiala cu chiria
 • vă asigurați accesul la cele mai noi tehnologii