HBS - sudare bolturi

Echipamentele producatorului german HBS au fost dezvoltate si perfectionate in peste 40 ani de experienta pentru a oferi cele mai bune solutii si rezultate in sudura. Elementele de sudura asigura si ofera o semnificativa reducere a costurilor prin eliminarea proceselor de gaurire, stantare, filetare, lipire, nituire sau insurubare. In numeroase domenii, sudarea bolturilor este cea mai economica metoda de fixare a componentelor. 

Cu HBS ai acces la numeroase optiuni:

  • CD capacitor discharge - sudare bolturi cu aprindere prin contact, in special pentru table subtiri.
  • ARC drawn-arc - sudare bolturi 2-25mm in mediu de gaz protector sau cu ferule ceramice, in special pentru sudare pe placute de min. 2mm.
  • SC short cycle - sudura bolturi cu gaz de protectie, ciclu scurt de sudare (maxim 100ms), pentru bolturi max. 12mm, sudate pe placute subtiri.
  • ISO lucrari izolatii - pentru montaj si instalatii de incalzire, aer conditionat, fixare rapida a materialelor izolatoare, pentru industria de HVAC.
  • MARC magnetic rotating arc - Un ARC de ardere este pus in rotatie intr-un mod controlat. Se genereaza o baie de sudura in forma de inel in care elementul de sudura este scufundat. Aplicatiile sunt, de exemplu, sisteme de aspersoare, tuburi de ventilatie, balamale, recipiente sub presiune, sisteme de evacuare.