Kemppi Finlanda - aparate de sudura

Se numara printre cei mai de nadejde colaboratori in ceea ce priveste producerea aparatelor de sudura.

Kemppi este unul dintre cei mai renumiti producatori de pe piata, cu o activitate de peste 60 de ani. Compania se dezvolta constant si nu inceteaza sa ofere inovatii diverse si solutii eficiente de sudare. Spiritul antreprenorial, inovatia, cinstea si respectul pentru fiecare persoana reprezinta principiile de baza Kemppi. Investitiile efectuate de Kemppi in cercetare si dezvoltare pun accentul in principal pe utilitatea, calitatea tehnica si eficienta produselor sale. Scopul principal pe care si-l asuma compania este de a oferi clientilor servicii complete si calitate superioara, indiferent de context.

La PLASMASERV METAL CONNECTION veti gasi modele variate:

  • Cu electrod invelit MMA,
  • Aparat sudura MIG-MAG,
  • Aparate de sudare WIG-TIG sau multiproces,
  • Solutii software pentru sudare.

Kemppi este primul producator din lume ale carui operatiuni de sudura au primit certificarea ISO 3834-2 - o dovada clara de siguranta si profesionalism.

In 1977, Kemppi a revolutionat sudarea cu arc prin introducerea primei surse de alimentare cu invertor pentru sudare din lume, cunoscuta sub numele de familia de invertoare Hilarc. Dezvelirea a avut loc la expozitia de sudura din Essen, unde Kemppi si-a prezentat tehnologia revolutionara.

In 1980, compania a suferit o schimbare in conducere, cand fiul lui Martti Kemppi, Jouko Kemppi, si-a asumat rolul de CEO. La acea vreme, compania se mandrea cu o forta de munca de peste 650 de oameni.

In anii 1980, Kemppi si-a extins prezenta in toata Europa, infiintand filiale in mai multe tari. Pentru a ramane in fruntea concurentei, Kemppi a introdus invertoarele industriale Multisystem, care erau mai usoare si mai compacte decat modelele anterioare.

In 1993, Kemppi a facut din nou istorie odata cu lansarea primei surse digitale de energie de sudare din lume, Kemppi Pro. Aceasta tehnologie de ultima ora a permis o precizie si un control si mai mare in timpul procesului de sudare.

In cele din urma, in tandem cu cea mai recenta tehnologie de control digital, Kemppi a introdus echipamentul de sudura Mastertig AC/DC, care a reprezentat un alt pas major in dezvoltarea companiei.

 

 

Descoperiti produsele Kemppi Finlanda

Ce spun clienții

Flavia Susnoschi Luca Vard Braila SA - Purchasing Manager

Achizitionam de la PLASMASERV METAL CONNECTION echipamente si consumabile de cea mai buna calitate, ale unor branduri cu renume international, dar cel mai important este ca avem incredere. Am gasit citeste mai mult o echipa de oameni pasionati de sudura si debitare, profesionisti care au venit cu sfaturi, idei si tehnologii noi, au organizat demonstratii, la care am gasit produse pe stoc si care, mai ales, au raspuns la apelul nostru ori de cate ori a fost nevoie

Dinu Berariu Director Proiecte HPC Hull Protective Coating

În cei peste 10 ani de colaborare, echipa Plasmaserv Metal Connection ne-a oferim mereu suport în alegerea echipamentelor și soluțiilor de sudare/tăiere de care am avut nevoie. Apreciem respectarea citeste mai mult angajamentelor asumate, comunicarea bună pe tot parcursul procesului de achiziție și punere în funcțiune, calitatea și fiabilitatea produselor achiziționate.

Iulian Ichim Vard Tulcea SA - Purchasing Procurement Department

Dragi parteneri, vrem sa stiti cat de mult apreciem colaborarea cu firma dumneavoastra, deoarece sunteti partenerul si furnizorul nostru de echipamente, piese si consumabile Kemppi, Hyperterm citeste mai mult si Eckert de peste 15 de ani. Profesionalismul, calitatea produselor, seriozitatea si rapiditatea in livrari ne ajuta foarte mult in productie, pentru care va suntem recunoscatori. Ne dorim in continuare o colaborare la fel de buna ca si pana acum, in proiectele in curs, dar si in cele viitoare.