Kemppi Finlanda - aparate de sudura

Se numara printre cei mai de nadejde colaboratori in ceea ce priveste producerea aparatelor de sudura.

Kemppi este unul dintre cei mai renumiti producatori de pe piata, cu o activitate de peste 60 de ani. Compania se dezvolta constant si nu inceteaza sa ofere inovatii diverse si solutii eficiente de sudare. Spiritul antreprenorial, inovatia, cinstea si respectul pentru fiecare persoana reprezinta principiile de baza Kemppi. Investitiile efectuate de Kemppi in cercetare si dezvoltare pun accentul in principal pe utilitatea, calitatea tehnica si eficienta produselor sale. Scopul principal pe care si-l asuma compania este de a oferi clientilor servicii complete si calitate superioara, indiferent de context.

La PLASMASERV METAL CONNECTION veti gasi modele variate:

●      Cu electrod invelit MMA,

●      Aparat sudura MIG-MAG,

●      Aparate de sudare WIG-TIG sau multiproces,

●      Solutii software pentru sudare.

Kemppi este primul producator din lume ale carui operatiuni de sudura au primit certificarea ISO 3834-2 - o dovada clara de siguranta si profesionalism.

 


In 1977, Kemppi a revolutionat sudarea cu arc prin introducerea primei surse de alimentare cu invertor pentru sudare din lume, cunoscuta sub numele de familia de invertoare Hilarc. Dezvelirea a avut loc la expozitia de sudura din Essen, unde Kemppi si-a prezentat tehnologia revolutionara.

In 1980, compania a suferit o schimbare in conducere, cand fiul lui Martti Kemppi, Jouko Kemppi, si-a asumat rolul de CEO. La acea vreme, compania se mandrea cu o forta de munca de peste 650 de oameni.

In anii 1980, Kemppi si-a extins prezenta in toata Europa, infiintand filiale in mai multe tari. Pentru a ramane in fruntea concurentei, Kemppi a introdus invertoarele industriale Multisystem, care erau mai usoare si mai compacte decat modelele anterioare.

In 1993, Kemppi a facut din nou istorie odata cu lansarea primei surse digitale de energie de sudare din lume, Kemppi Pro. Aceasta tehnologie de ultima ora a permis o precizie si un control si mai mare in timpul procesului de sudare.

In cele din urma, in tandem cu cea mai recenta tehnologie de control digital, Kemppi a introdus echipamentul de sudura Mastertig AC/DC, care a reprezentat un alt pas major in dezvoltarea companiei.