Eckert - mașini CNC debitare

Eckert este o afacere de familie cu o traditie indelungata. Infiintata in 1990 de Tadeusz Eckert, s-a dezvoltat dinamic de-a lungul timpului si a devenit unul dintre liderii europeni in productia de masini de taiere CNC. Firma a vandut si instalat peste 1800 de masini CNC de taiere cu plasma, oxigaz, jet de apa si laser in peste 20 de tari. Au parteneri de afaceri in peste 30 de tari situate in Europa, Africa si Asia. Pot exporta in cele mai indepartate regiuni ale globului cum ar fi Algeria, Thailanda sau Mongolia.

Inovatia continua este filosofia Eckert. In peste 30 de ani in industria masinilor de taiere, au creat numeroase solutii moderne si unice, la scara globala. Este unul dintre putinii producatori din lume care ofera toate cele patru tehnologii de taiere.   

Gama cuprinzatoare de masini CNC, experienta si capacitatea ridicata de productie fac din Eckert un partener de incredere in implementarea de solutii inovatoare. Tocmai de aceea, colaboreaza doar cu distribuitori care au expertiza tehnica si care pot indeplini intocmai nevoile clientilor. In plus, compania ofera si solutii gata facute. Furnizeaza toate componentele necesare care merg impreuna cu:

  • Masinile de taiat CNC, inclusiv mesele de taiere,
  • Ventilatia,
  • Sistemele de evacuare a fumului. 

Descoperiti produsele Eckert