Trafimet - pistolete sudare si taiere, consumabile, accesorii


De peste 40 de ani pe piata, Trafimet duce la alt nivel de calitate gama de pistolete sudare si taiere. Se numara printre cele mai apreciate optiuni din industrie, tocmai datorita profesionalismului si inovatiei pe care le garanteaza. La inceput era un simplu atelier de lucru artizanal, fara o viziune globala. Acum, in cei peste 22.000 mp, creeaza unele dintre cele mai performante echipamente.

Membra a Kemppi Oy Group, compania pune accent pe traditia prelucrarii metalului. Valorile “made in Italy” marcate de autenticitate, perseverenta si bun gust in materie de functionalitate sunt cele care descriu cel mai bine modalitatile de lucru. Trafimet nu este doar un simplu furnizor de echipamente de sudare, ci reprezinta un model de implicare si evolutie. Profesionistii care stau in spatele produselor Trafiment acorda o atentie deosebita chiar si celor mai fine detalii - din dorinta de a ajunge la cele mai bune versiuni.

Care sunt cele mai populare modele de pistolete sudare si taiere?

Pistoletele MIG-MAG ErgoPlus, pe care le veti regasi si in gama PLASMASERV METAL CONNECTION, se diferentiaza prin standardul de ergonomie pe care il ofera. Modelele au la baza doua componente - plastic si cauciuc, ceea ce ofera mai multa libertate de miscare. Lungimea mai scurta si greutatea redusa garanteaza usurinta in utilizare. Structura cu 30% mai
rece a gatului ofera o performanta sporita a sudarii si reduce necesitatea inlocuirii periodice a pieselor.

In catalogul de produse Trafimet se regasesc optiuni TIG si PLASMA. Gama de accesorii profesionale pentru sudura include alternative adaptate nevoilor specifice pe care le prezinta sudorii. Aveti la dispozitie alternative de sudura cu electrod, cabluri, produse chimice si accesorii pentru diverse etape de lucru. Profesionalismul de care da dovada Trafimet asigura buna derulare chiar si a celor mai complexe proiecte de sud.

Cu PLASMASERV METAL CONNECTION sunteti mereu la curent cu noile tehnologii de pe piata.

Contact