Va aflati in cautarea unui aparat sudura sau de taiere optim, care sa se plieze cu usurinta in functie de cerintele dvs? In gama PLASMASERV METAL CONNECTION veti gasi alternative diverse, de la unii dintre cei mai renumiti producatori. Pe langa oferirea echipamentelor esentiale unei lucrari profesionale, va asiguram si servicii de reparatii si mentenanta.

Suntem aici pentru a solutiona rapid defectiunile tehnice si a va reduce pe cat se poate riscurile de accidentare. In echipa noastra se afla doar persoane calificate sa deruleze etapele de intretinere si verificare, conform prevederilor in vigoare.


In lipsa etapelor de intretinere corespunzatoare, un aparat sudura sau de taiere nu poate garanta utilizari indelungate si nici nu poate asigura conditii optime de lucru.

Tocmai de aceea, personalul PLASMASERV METAL CONNECTION detine autorizatii de service exclusiv in Romania pentru:

  • Echipamente de sudare Kemppi,
  • Aparate de taiere cu plasma Hypertherm,
  • Masini CNC de debitare cu plasma Eckert,
  • Masini CNC de debitare laser DNE Global.

De ce sa alegeti serviciul nostru de verificare aparat sudura?

Colegii nostri se afla in permanenta in cautarea celor mai bune solutii pentru rezolvarea problemelor dvs. De aceea cursurile si pregatirile din cadrul laboratoarelor furnizorilor Kemppi, Hypertherm si Eckert ne asigura cel mai inalt nivel de pregatire.

In timpul instruirilor autorizate am acumulat atat cunostinte teoretice, cat si practice cu privire la functionarea echipamentelor de sudare si taiere cu plasma.


Tocmai de aceea, va vom asigura standarde inalte de:

  • Profesionalism - Efectuam analize in detaliu pentru a identifica din timp chiar si cele mai mici pericole. Folosim echipament de ultima generatie si putem repara orice aparat sudura din gama noastra.
  • Confort - Livram echipamentele la data stabilita, ceea ce nu va va crea probleme in ceea ce priveste derularea activitatilor de lucru.
  • Multifunctionalitate - Tot noi va oferim servicii de preventie si consultanta specializata, personalizate in functie de cerintele si nevoile dvs.

Va doriti sa duceti la bun sfarsit lucrari complexe si sa va bucurati de echipamente perfect functionale? Optati cu incredere pentru serviciile autorizate PLASMASERV METAL CONNECTION!

Contact

Ce spun clienții

Flavia Susnoschi Luca Vard Braila SA - Purchasing Manager

Achizitionam de la PLASMASERV METAL CONNECTION echipamente si consumabile de cea mai buna calitate, ale unor branduri cu renume international, dar cel mai important este ca avem incredere. Am gasit citeste mai mult o echipa de oameni pasionati de sudura si debitare, profesionisti care au venit cu sfaturi, idei si tehnologii noi, au organizat demonstratii, la care am gasit produse pe stoc si care, mai ales, au raspuns la apelul nostru ori de cate ori a fost nevoie

Dinu Berariu Director Proiecte HPC Hull Protective Coating

În cei peste 10 ani de colaborare, echipa Plasmaserv Metal Connection ne-a oferim mereu suport în alegerea echipamentelor și soluțiilor de sudare/tăiere de care am avut nevoie. Apreciem respectarea citeste mai mult angajamentelor asumate, comunicarea bună pe tot parcursul procesului de achiziție și punere în funcțiune, calitatea și fiabilitatea produselor achiziționate.

Iulian Ichim Vard Tulcea SA - Purchasing Procurement Department

Dragi parteneri, vrem sa stiti cat de mult apreciem colaborarea cu firma dumneavoastra, deoarece sunteti partenerul si furnizorul nostru de echipamente, piese si consumabile Kemppi, Hyperterm citeste mai mult si Eckert de peste 15 de ani. Profesionalismul, calitatea produselor, seriozitatea si rapiditatea in livrari ne ajuta foarte mult in productie, pentru care va suntem recunoscatori. Ne dorim in continuare o colaborare la fel de buna ca si pana acum, in proiectele in curs, dar si in cele viitoare.