Va aflati in cautarea unui aparat sudura sau de taiere optim, care sa se plieze cu usurinta in functie de cerintele dvs? In gama PLASMASERV METAL CONNECTION veti gasi alternative diverse, de la unii dintre cei mai renumiti producatori. Pe langa oferirea echipamentelor esentiale unei lucrari profesionale, va asiguram si servicii de reparatii si mentenanta.

 

Suntem aici pentru a solutiona rapid defectiunile tehnice si a va reduce pe cat se poate riscurile de accidentare. In echipa noastra se afla doar persoane calificate sa deruleze etapele de intretinere si verificare, conform prevederilor in vigoare.


 

In lipsa etapelor de intretinere corespunzatoare, un aparat sudura sau de taiere nu poate garanta utilizari indelungate si nici nu poate asigura conditii optime de lucru.

Tocmai de aceea, personalul PLASMASERV METAL CONNECTION detine autorizatii de service exclusiv in Romania pentru:

  • Echipamente de sudare Kemppi,
  • Aparate de taiere cu plasma Hypertherm,
  • Masini CNC de debitare cu plasma Eckert,
  • Masini CNC de debitare laser DNE Global.

De ce sa alegeti serviciul nostru de verificare aparat sudura?

 

Colegii nostri se afla in permanenta in cautarea celor mai bune solutii pentru rezolvarea problemelor dvs. De aceea cursurile si pregatirile din cadrul laboratoarelor furnizorilor Kemppi, Hypertherm si Eckert ne asigura cel mai inalt nivel de pregatire.


In timpul instruirilor autorizate am acumulat atat cunostinte teoretice, cat si practice cu privire la functionarea echipamentelor de sudare si taiere cu plasma.

 

 


Tocmai de aceea, va vom asigura standarde inalte de:

  • Profesionalism - Efectuam analize in detaliu pentru a identifica din timp chiar si cele mai mici pericole. Folosim echipament de ultima generatie si putem repara orice aparat sudura din gama noastra.
  • Confort - Livram echipamentele la data stabilita, ceea ce nu va va crea probleme in ceea ce priveste derularea activitatilor de lucru.
  • Multifunctionalitate - Tot noi va oferim servicii de preventie si consultanta specializata, personalizate in functie de cerintele si nevoile dvs.

Va doriti sa duceti la bun sfarsit lucrari complexe si sa va bucurati de echipamente perfect functionale? Optati cu incredere pentru serviciile autorizate PLASMASERV METAL CONNECTION!

 

Echipa Plasmaserv Metal Connection

Team member picture
Varzar Tiberiu
Co-Fondator
Team member picture
Csegedi Csongor
Co-Fondator
Team member picture
Pasca Adrian
Director Vanzari
Team member picture
Chirtes Horatiu
Director Operatiuni si Dezvoltare
Team member picture
Porime Razvan
Reprezentant Comercial
Team member picture
Damaschin Paul
Reprezentant Comercial
Team member picture
Tinca Marius
Manager Zonal (Centru)
Team member picture
Milos Liviu
Manager Zonal (Vest)
Team member picture
Ionescu Ionut
Manager Zonal (Sud-Est)
Team member picture
Grigoras Andrei
Manager Zonal (Est)

Ce spun clientii

Iulian Ichim
Vard Tulcea SA - Purchasing Procurement Department
Dragi parteneri, Vrem să știți cât de mult apreciem colaborarea cu firma dumneavoastră, deoarece sunteți partenerul si furnizorul nostru de echipamente, p ...

Mircea Sperdea
Director General Șantierul Naval Orșova
Colaborăm cu Plasmaserv SRL din anul înființării. De-a lungul anilor colaborarea a devenit una foarte intensă, șantierul achiziționând aproape 100 echip ...

Flavia Susnoschi Luca
Vard Brăila SA - Purchasing Manager
Achiziționăm de la PLASMASERV METAL CONNECTION echipamente și consumabile de cea mai bună calitate, ale unor branduri cu renume internațional,  dar ce ...