Reparatii si service

Invertoare sudura - reparatii si service

Va confruntati cu probleme tehnice in ceea ce priveste functionarea unor invertoare de sudura? Nu trebuie sa va faceti griji. Noi va punem la dispozitie servicii complete de reparatii si service, concepute special pentru a va garanta rezultatele dorite.

Exista multe cauze posibile ale defectarii unor invertoare sudura precum:

 • Suprasolicitarea - Poate fi cauzata de utilizarea prelungita a aparatului la temperaturi ridicate sau la putere maxima.
 • Utilizarea necorespunzatoare - Folosirea unui aparat de sudura in mod necorespunzator duce inevitabil la defectarea starii tehnice.
 • Probleme cu sursa de alimentare - Printre cele mai frecvente erori de alimentare se numara fluctuatii ale tensiunii, probleme cu priza sau probleme cu circuitul electric.
 • Neglijarea etapelor de intretinere - Daca nu derulati constant activitatile aferente de ingrijire sau nu apelati la o echipa specializata in mentenanta, aparatele nu vor garanta utilizari indelungate.
 • Uzura componentelor - Aparatul de sudura contine componente mecanice si electronice care pot fi supuse uzurii in timp.

La PLASMASERV METAL CONNECTION va punem la dispozitie servicii complete de reparatii si service. Ne adresam unei game variate de echipamente precum:

 • Echipamente de sudare,
 • Aparate de taiere cu plasma,
 • Masini CNC de debitare cu plasma si laser,
 • Pistolete si accesorii pentru sudare si taiere.
Vizualizare produse

In echipa noastra exista persoane calificate, pregatite pentru a rezolva chiar si cele mai complexe defectiuni. Experienta acumulata in cei peste 15 ani ne-a ajutat sa ne imbunatatim constant tehnicile de lucru.

In plus:

 • Va punem la dispozitie suport tehnic oricand aveti nevoie.
 • Derulam procesul de reparatie conform standardelor in vigoare.
 • Livram echipamentul reparat la data stabilita, tocmai de aceea nu va punem in pericol lantul de productie.
Vizualizare produse

Intretinerea corecta a unor invertoare sudura reprezinta un pas esential in definitivarea unor lucrari durabile. Insa, in cazul unor posibile defectiuni tehnice, nu trebuie sa va faceti griji.

Echipa PLASMASERV METAL CONNECTION va sta la dispozitie pentru a va garanta rezultate deosebite.

Oferim servicii calitative de reparatii, efectuate conform prevederilor de siguranta si profesionalism. Folosim personal calificat, echipament de lucru testat si ustensile de ultima generatie.

Daca vreti sa aflati mai multe detalii nu ezitati sa ne contactati!

Contact

Ce spun clienții

Flavia Susnoschi Luca Vard Braila SA - Purchasing Manager

Achizitionam de la PLASMASERV METAL CONNECTION echipamente si consumabile de cea mai buna calitate, ale unor branduri cu renume international, dar cel mai important este ca avem incredere. Am gasit citeste mai mult o echipa de oameni pasionati de sudura si debitare, profesionisti care au venit cu sfaturi, idei si tehnologii noi, au organizat demonstratii, la care am gasit produse pe stoc si care, mai ales, au raspuns la apelul nostru ori de cate ori a fost nevoie

Dinu Berariu Director Proiecte HPC Hull Protective Coating

În cei peste 10 ani de colaborare, echipa Plasmaserv Metal Connection ne-a oferim mereu suport în alegerea echipamentelor și soluțiilor de sudare/tăiere de care am avut nevoie. Apreciem respectarea citeste mai mult angajamentelor asumate, comunicarea bună pe tot parcursul procesului de achiziție și punere în funcțiune, calitatea și fiabilitatea produselor achiziționate.

Iulian Ichim Vard Tulcea SA - Purchasing Procurement Department

Dragi parteneri, vrem sa stiti cat de mult apreciem colaborarea cu firma dumneavoastra, deoarece sunteti partenerul si furnizorul nostru de echipamente, piese si consumabile Kemppi, Hyperterm citeste mai mult si Eckert de peste 15 de ani. Profesionalismul, calitatea produselor, seriozitatea si rapiditatea in livrari ne ajuta foarte mult in productie, pentru care va suntem recunoscatori. Ne dorim in continuare o colaborare la fel de buna ca si pana acum, in proiectele in curs, dar si in cele viitoare.