Pentru a folosi corect aparatele de sudura, dar si cele pentru taiere s, veti avea nevoie de instruire profesionala. Noi suntem aici pentru a va oferi toate informatiile necesare obtinerii unor rezultate desavarsite. De peste 15 ani activam in domeniu si dispunem de o echipa orientata catre succes. Va garantam, asadar, suport pentru utilizarea corespunzatoare a echipamentelor, ceea ce va va asigura avantaje diverse:

  • Rezultate mult mai calitative - Imediat ce veti deprinde tehnicile de lucru veti reusi sa obtineti un grad sporit de precizie si calitate.
  • Siguranta sporita la locul de munca - Sudura este o activitate care necesita anumite abilitati, iar instruirea adecvata este esentiala pentru a evita ranirea sau accidentele de lucru.
  • Profesionalism - Dispunem de cunostinte in domeniu si abilitati dezvoltate pentru a va oferi informatii relevante in ceea ce priveste folosirea unor aparate de sudura cu laser.


Ce presupune serviciul de instruire pentru aparate sudura si taiere ?

Va intrebati ce veti invata mai exact la cursul pentru utilizarea unor aparate de sudura profesionale? Ei bine, am conceput un program special pentru cei care isi doresc rezultate deosebite si timp de lucru eficientizat.

Va veti bucura, astfel, de:

  • Instruire, pregatire si training cu specialisti in domeniu - Veti putea invata de la cei mai buni. Totul se desfasoara sub indrumarea si supravegherea profesionistilor.
  • Consultanta tehnica pentru alegerea celor mai bune echipamente, accesorii si consumabile - Alegerea unor aparate de sudura potrivite nevoilor dvs. nu este deloc o treaba usoara. Trebuie sa luati in calcul numeroase aspecte inainte de a lua o decizie. Insa, nu trebuie sa va faceti griji, noi va oferim consultanta specializata si solutii personalizate.
  • Demonstratii practice - Cunostintele teoretice vor fi exemplificate si prin activitati practice, ceea ce va va ajuta sa asimilati si mai bine informatiile.

 

Cursul de instruire practica va va fi de mare folos pentru a duce la bun sfarsit proiecte complexe, de mare amploare. Va punem la dispozitie resursele necesare pentru a va bucura de aprecierea clientilor vostri.

Contactați-ne ACUM pentru a afla mai multe detalii despre activitățile de instruire!

 

Ce spun clientii

Iulian Ichim
Vard Tulcea SA - Purchasing Procurement Department
Dragi parteneri, Vrem să știți cât de mult apreciem colaborarea cu firma dumneavoastră, deoarece sunteți partenerul si furnizorul nostru de echipamente, p ...

Mircea Sperdea
Director General Șantierul Naval Orșova
Colaborăm cu Plasmaserv SRL din anul înființării. De-a lungul anilor colaborarea a devenit una foarte intensă, șantierul achiziționând aproape 100 echip ...

Flavia Susnoschi Luca
Vard Brăila SA - Purchasing Manager
Achiziționăm de la PLASMASERV METAL CONNECTION echipamente și consumabile de cea mai bună calitate, ale unor branduri cu renume internațional,  dar ce ...