Pentru a folosi corect aparatele de sudura, dar si cele pentru taiere s, veti avea nevoie de instruire profesionala. Noi suntem aici pentru a va oferi toate informatiile necesare obtinerii unor rezultate desavarsite. De peste 15 ani activam in domeniu si dispunem de o echipa orientata catre succes. Va garantam, asadar, suport pentru utilizarea corespunzatoare a echipamentelor, ceea ce va va asigura avantaje diverse:

  • Rezultate mult mai calitative - Imediat ce veti deprinde tehnicile de lucru veti reusi sa obtineti un grad sporit de precizie si calitate.
  • Siguranta sporita la locul de munca - Sudura este o activitate care necesita anumite abilitati, iar instruirea adecvata este esentiala pentru a evita ranirea sau accidentele de lucru.
  • Profesionalism - Dispunem de cunostinte in domeniu si abilitati dezvoltate pentru a va oferi informatii relevante in ceea ce priveste folosirea unor aparate de sudura cu laser.

Ce presupune serviciul de instruire pentru aparate sudura si taiere ?

Va intrebati ce veti invata mai exact la cursul pentru utilizarea unor aparate de sudura profesionale? Ei bine, am conceput un program special pentru cei care isi doresc rezultate deosebite si timp de lucru eficientizat.

Va veti bucura, astfel, de:

  • Instruire, pregatire si training cu specialisti in domeniu - Veti putea invata de la cei mai buni. Totul se desfasoara sub indrumarea si supravegherea profesionistilor.
  • Consultanta tehnica pentru alegerea celor mai bune echipamente, accesorii si consumabile - Alegerea unor aparate de sudura potrivite nevoilor dvs. nu este deloc o treaba usoara. Trebuie sa luati in calcul numeroase aspecte inainte de a lua o decizie. Insa, nu trebuie sa va faceti griji, noi va oferim consultanta specializata si solutii personalizate.
  • Demonstratii practice - Cunostintele teoretice vor fi exemplificate si prin activitati practice, ceea ce va va ajuta sa asimilati si mai bine informatiile.

Cursul de instruire practica va va fi de mare folos pentru a duce la bun sfarsit proiecte complexe, de mare amploare. Va punem la dispozitie resursele necesare pentru a va bucura de aprecierea clientilor vostri.

Contactați-ne ACUM pentru a afla mai multe detalii despre activitățile de instruire!

Contact

Ce spun clienții

Flavia Susnoschi Luca Vard Braila SA - Purchasing Manager

Achizitionam de la PLASMASERV METAL CONNECTION echipamente si consumabile de cea mai buna calitate, ale unor branduri cu renume international, dar cel mai important este ca avem incredere. Am gasit citeste mai mult o echipa de oameni pasionati de sudura si debitare, profesionisti care au venit cu sfaturi, idei si tehnologii noi, au organizat demonstratii, la care am gasit produse pe stoc si care, mai ales, au raspuns la apelul nostru ori de cate ori a fost nevoie

Dinu Berariu Director Proiecte HPC Hull Protective Coating

În cei peste 10 ani de colaborare, echipa Plasmaserv Metal Connection ne-a oferim mereu suport în alegerea echipamentelor și soluțiilor de sudare/tăiere de care am avut nevoie. Apreciem respectarea citeste mai mult angajamentelor asumate, comunicarea bună pe tot parcursul procesului de achiziție și punere în funcțiune, calitatea și fiabilitatea produselor achiziționate.

Iulian Ichim Vard Tulcea SA - Purchasing Procurement Department

Dragi parteneri, vrem sa stiti cat de mult apreciem colaborarea cu firma dumneavoastra, deoarece sunteti partenerul si furnizorul nostru de echipamente, piese si consumabile Kemppi, Hyperterm citeste mai mult si Eckert de peste 15 de ani. Profesionalismul, calitatea produselor, seriozitatea si rapiditatea in livrari ne ajuta foarte mult in productie, pentru care va suntem recunoscatori. Ne dorim in continuare o colaborare la fel de buna ca si pana acum, in proiectele in curs, dar si in cele viitoare.