Doriti sa investiti in aparate sudura sau de taiere, dar nu aveti suficiente resurse financiare?

Noi va punem la dispozitie solutii de finantare - rapide, eficiente si personalizate in functie de nevoi. Va ajutam sa va dezvoltati business-ul, fara prea multe eforturi si sa va bucurati de aprecierea clientilor vostri.

Este mai avantajos sa inchiriati decat sa cumparati!

 


Nu va trebui sa va blocati capitalul in investitii care isi pierd rapid valoarea odata cu trecerea timpului. Conditiile de inchiriere protejeaza lichiditatea si ofera o mai mare libertate de negociere atunci cand doriti sa accesati linii de credit la banci si furnizori. Costul de achizitie este distribuit pe o durata mai lunga.

Ba mai mult:

  • Veți avea posibilitatea de a închiria aparate sudura de ultimă generație.
  • Puteți reactualiza gama de echipamente oricând, la costuri reduse.
  • Aveti parte de profesionalism, siguranta si multifunctionalitate din partea echipei PLASMASERV METAL CONNECTION, care se ocupa de inchiriere.

 


De ce sa alegeti solutii de finantare cu Grenke pentru aparate de sudura?


Va intrebati de ce ar trebui sa inchiriati si nu sa cumparati aparate de sudura, accesorii sau consumabile pentru diverse proiecte? Ei bine, printre principalele avantaje ale unui contract cu Grenke se numara:

  • Platiti pe masura ce produceti - Nu va blocati capitalul si va protejati lichiditatile. Este o solutie eficienta mai ales pentru cei care sunt la inceput de drum in lumea afacerilor.
  • Aveti acces la cele mai noi tehnologii - PLASMASERV METAL CONNECTION dispune de o gama variata de produse inovative, de la unii dintre cei mai renumiti producatori de pe piata.
  • Aveti acces atat la aparate de taiere cu plasma, cat si la aparate de sudura profesionale.
  • Platiti taxe si impozite mai mici - Inchirierea echipamentelor de lucru nu apare ca un grad de indatorare, intrucat se trece direct pe cheltuiala cu chiria, care este deductibila fiscal.
  • Imbunatatiti bonitatea financiara a companiei - Va bucurati de o bugetare corecta bazata pe plati constante

PLASMASERV METAL CONNECTION va garanteaza solutii personalizate si o gama diversificata de produse pentru sudura, taiere si debitare.

Dezvoltati-va cu rapiditate afacerea si alegeti cu incredere oportunitatile facile de business!

 

Ce spun clientii

Iulian Ichim
Vard Tulcea SA - Purchasing Procurement Department
Dragi parteneri, Vrem să știți cât de mult apreciem colaborarea cu firma dumneavoastră, deoarece sunteți partenerul si furnizorul nostru de echipamente, p ...

Mircea Sperdea
Director General Șantierul Naval Orșova
Colaborăm cu Plasmaserv SRL din anul înființării. De-a lungul anilor colaborarea a devenit una foarte intensă, șantierul achiziționând aproape 100 echip ...

Flavia Susnoschi Luca
Vard Brăila SA - Purchasing Manager
Achiziționăm de la PLASMASERV METAL CONNECTION echipamente și consumabile de cea mai bună calitate, ale unor branduri cu renume internațional,  dar ce ...