Doriti sa investiti in aparate sudura sau de taiere, dar nu aveti suficiente resurse financiare?

Noi va punem la dispozitie solutii de finantare - rapide, eficiente si personalizate in functie de nevoi. Va ajutam sa va dezvoltati business-ul, fara prea multe eforturi si sa va bucurati de aprecierea clientilor vostri.

Este mai avantajos sa inchiriati decat sa cumparati!

Detalii ofertă

Nu va trebui sa va blocati capitalul in investitii care isi pierd rapid valoarea odata cu trecerea timpului. Conditiile de inchiriere protejeaza lichiditatea si ofera o mai mare libertate de negociere atunci cand doriti sa accesati linii de credit la banci si furnizori. Costul de achizitie este distribuit pe o durata mai lunga.

Ba mai mult:

  • Veți avea posibilitatea de a închiria aparate sudura de ultimă generație.
  • Puteți reactualiza gama de echipamente oricând, la costuri reduse.
  • Aveti parte de profesionalism, siguranta si multifunctionalitate din partea echipei PLASMASERV METAL CONNECTION, care se ocupa de inchiriere.

De ce sa alegeti solutii de finantare cu Grenke pentru aparate de sudura?

 

Va intrebati de ce ar trebui sa inchiriati si nu sa cumparati aparate de sudura, accesorii sau consumabile pentru diverse proiecte? Ei bine, printre principalele avantaje ale unui contract cu Grenke se numara:

  • Platiti pe masura ce produceti - Nu va blocati capitalul si va protejati lichiditatile. Este o solutie eficienta mai ales pentru cei care sunt la inceput de drum in lumea afacerilor.
  • Aveti acces la cele mai noi tehnologii - PLASMASERV METAL CONNECTION dispune de o gama variata de produse inovative, de la unii dintre cei mai renumiti producatori de pe piata.
  • Aveti acces atat la aparate de taiere cu plasma, cat si la aparate de sudura profesionale.
  • Platiti taxe si impozite mai mici - Inchirierea echipamentelor de lucru nu apare ca un grad de indatorare, intrucat se trece direct pe cheltuiala cu chiria, care este deductibila fiscal.
  • Imbunatatiti bonitatea financiara a companiei - Va bucurati de o bugetare corecta bazata pe plati constante

PLASMASERV METAL CONNECTION va garanteaza solutii personalizate si o gama diversificata de produse pentru sudura, taiere si debitare.

Dezvoltati-va cu rapiditate afacerea si alegeti cu incredere oportunitatile facile de business!

Contact

Ce spun clienții

Flavia Susnoschi Luca Vard Braila SA - Purchasing Manager

Achizitionam de la PLASMASERV METAL CONNECTION echipamente si consumabile de cea mai buna calitate, ale unor branduri cu renume international, dar cel mai important este ca avem incredere. Am gasit o echipa de oameni pasionati de sudura si debitare, profesionisti care au venit cu sfaturi, idei si tehnologii noi, au organizat demonstratii, la care am gasit produse pe stoc si care, mai ales, au raspuns la apelul nostru ori de cate ori a fost nevoie

Detalii
Dinu Berariu Director Proiecte HPC Hull Protective Coating

În cei peste 10 ani de colaborare, echipa Plasmaserv Metal Connection ne-a oferim mereu suport în alegerea echipamentelor și soluțiilor de sudare/tăiere de care am avut nevoie. Apreciem respectarea angajamentelor asumate, comunicarea bună pe tot parcursul procesului de achiziție și punere în funcțiune, calitatea și fiabilitatea produselor achiziționate.

Detalii
Iulian Ichim Vard Tulcea SA - Purchasing Department

Dragi parteneri, vrem sa stiti cat de mult apreciem colaborarea cu firma dumneavoastra, deoarece sunteti partenerul si furnizorul nostru de echipamente, piese si consumabile Kemppi, Hyperterm si Eckert de peste 15 de ani. Profesionalismul, calitatea produselor, seriozitatea si rapiditatea in livrari ne ajuta foarte mult in productie, pentru care va suntem recunoscatori. Ne dorim in continuare o colaborare la fel de buna ca si pana acum, in proiectele in curs, dar si in cele viitoare.

Detalii