X5 FastMig

SKU
X51104000xx

Cel mai nou aparat Kemppi de sudare multiproces

Sudură industrială, productivitate avansată

Timp mediu de arc pornit crescut cu 20%

Manual și Synergic, 400A și 500A

Crește semnificativ productivitatea de sudare

Îmbunătățire calitate sudură, ergonomie și experiență utilizator

Control optimizat arc prin funcțiile speciale Wise

Numeroase accesorii, pistolete, cărucioare ransport...

Panou de comandă digital sau clasic cu butoane

Schimbarea facilă și rapidă a rolei de sârmă

Descărcați broșura echipamentului X5 FastMig aici

În stoc
Cere oferta

Descriere

X5 FastMig aparat sudare MIG-MAG multi-proces

Bun venit în era generației viitoare de sudare a oțelului cu aparatul de sudură X5 FastMig de la Kemppi

 • Garanţie Kemppi 2 ani pentru piese şi manoperă
 • Datorită multiplelor variante de configurare, trimiteţi-ne o cerere pentru oferte comerciale
 • Consultaţi documentele PDF ataşate pentru informații suplimentare

Informații suplimentare

Productivitate avansată, aparat sudare cu arc Kemppi X5

 • Sistem de sudare industrială multiproces, dezvoltat în colaborare cu sudori profesioniști
 • Productivitate extraordinară a sudării cu arc
 • Sudare mai rapidă, calitate mai bună
 • Control optimizat al arcului, timp mediu de arc pornit crescut cu 20%
 • Mai puțini stropi la sudare cu funcția WiseSteel
 • Sudare în curent pulsat și dublu pulsat
 • Sudare fiabilă și eficientă a rădăcinii cu Reduced Gap Technology (RGT)
 • Modele Manual și Synergic, Puls de 400A și 500A
 • Utilizare fără efort, panou grafic clar, rapid de învățat și utilizat
 • Derulator cu încărcare prin partea superioară, ergonomie și siguranță
 • Schimbarea facilă și rapidă a rolei de sârmă
 • Configurare flexibilă și modulară a echipamentului
 • Gamă largă de accesorii
 • Pistolete Flexlite GX cu cabluri flexibile și protecție a cablului cu îmbinare sferică, reducând sarcina asupra încheieturilor
 • Ușor conectat la WeldEye, serviciul cloud de management al sudării

Productivitate extraordinară pentru sudarea cu arc

La sudarea industrială, chiar și micile îmbunătățiri pot crește semnificativ productivitatea. Timpul mediu de arc pornit crescut cu 20% oferă oportunități semnificative de îmbunătățire. Pentru a suda mai repede și mai eficient, pe lângă abilități, sudorii au nevoie și de echipamentul potrivit pentru a-și demonstra adevăratul talent.

Kemppi X5 FastMig este un echipament de sudare industrială multiproces, conceput și dezvoltat în Finlanda, de Kemppi, în colaborare cu sudori profesioniști. X5 FastMig este o unitate dinamică și versatilă de sudare cu arc, care utilizează tehnologia cu inversor, cu eficiență energetică. Aprinderea fiabilă, fără scurtcircuit, minimizează stropii și creează suduri fiabile, de înaltă calitate.

Disponibil în variante Manual și Synergic de 400A și 500A, X5 FastMig crește semnificativ productivitatea de sudare, îmbunătățirea calității sudurii, a ergonomiei și a experienței utilizatorului.

Calitatea sudurii contează

Touch Sense Ignition, cea mai recentă tehnologie de aprindere de la X5 FastMig, reduce semnificativ producerea de stropi de sudură, minimizând necesitatea unor prelucrări ulterioare. Acest lucru permite sudorului să-și îndrepte întreaga atenție asupra sudării și crește timpul de arc pornit.

Controlul optimizat al arcului poate fi și mai mult optimizat utilizând procesele speciale Wise, dezvoltate de Kemppi în decursul a peste 70 de ani de experiență în sudarea cu arc. X5 și procesele speciale Wise vă oferă soluțiile.

X5 FastMig poate fi ușor conectat la WeldEye, serviciul cloud de management al sudării, care ajută la gestionarea mai rapidă și mai ușoară a sarcinilor zilnice în materie de calitate a sudurii și de producție. Sistemul oferă o soluție simplă pentru un proces mai rapid de documentare a sudării, procente reduse de reparații și o imagine 360° a producției și a progresului proiectului. WeldEye permite o conformitate a trasabilității de 100% cu specificațiile procedurilor de sudare, dar și urmărirea timpului de arc pornit.

Ergonomie pentru lucrările zilnice ale sudorilor

Sistemul modular cu numeroase accesorii reprezintă soluția optimă pentru fiecare linie și celulă de producție, permițând un timp mai mare de arc pornit. Iar dacă echipamentul de sudare se adaptează ușor diverselor nevoi specifice activității de producție, se obțin economii substanțiale de timp și bani. Datorită accesoriilor oferite de X5, configurarea aparatului se modifică în funcție de nevoile și preferințele sudorilor, de cerințele de producție.

Fiind un sistem de sudare multiproces, X5 FastMig este adecvat pentru sudarea MIG-MAG, MMA, crăițuire și WIG-TIG.

Pe lângă respectarea celor mai înalte standarde și certificări și trecerea unui număr semnificativ de teste minuțioase, atunci când au conceput X5 FastMig, specialiștii Kemppi au inclus și ergonomia pentru sudori. Rezultatul este un echipament de sudare ușor și sigur de utilizat în diferite aplicații de sudare.
În cazul sudării, ergonomia este mai mult decât o senzație de confort - aceasta oferă siguranță și stare de bine sudorilor, de exemplu, prin reducerea ridicării și mutării inutile a articolelor grele. Numărul de zile în care angajații lipsesc din motive de boală sunt considerabil reduse datorită unei investiții oportune în ergonomie.

Accesorii pentru orice mediu și orice aplicație

Gama largă de accesorii pentru X5 FastMig include unități de transport, cabluri de conectare de diferite lungimi și telecomenzi cu și fără fir.
Căruciorul cu patru roți are o placă pivotantă pentru butelia de gaz, permițând încărcarea buteliei la nivelul solului, fără ridicare suplimentară.
Derulatorul cu încărcare prin partea superioară, proiectat ergonomic, economisește spațiu și îmbunătățește siguranța muncii la schimbarea rolelor de sârmă. Suspendarea derulatorului până la un unghi reglabil, chiar și în configurarea duală, permite o accesibilitate facilă. Structurile interne ale mânerului sunt rigidizate pentru a susține prinderea temporară în macaralele de transfer.
Pistoletele de sudare Flexlite GX au seturi de cabluri flexibile și protecție a cablului cu îmbinare sferică, reducând sarcina asupra încheieturilor. Structura inovatoare a gâtului pistoletului crește confortul la sudare, cu o răcire mai eficientă, care prelungește și durata de viață a consumabilelor. Telecomanda GXR10 de pe pistolet permite reglarea parametrilor la cusătură.
X5 Selector, un instrument de configurare on-line, facilitează configurarea potrivită pentru activitățile zilnice ale producției de sudare.

Experiența utilizatorului optimizată

Datorită interfeței cu utilizatorul intuitive și ușor de învățat, setarea parametrilor de sudare se face fluid și fără efort. O funcție utilă este setarea automată a parametrilor prin simpla reglare a vitezei de alimentare a sârmei.
La X5 FastMig, elementele de bază ale interfeței cu utilizatorul sunt ușor de învățat, în doar 10 minute. Rezultatele excelente ale gradului de utilizare reprezintă o creștere valoroasă a timpului de arc pornit, în special în cadrul companiilor care angajează forță de muncă externalizată și unde mai mulți sudori împart aceeași flotă de aparate de sudare

Mai mult, interfața cu utilizatorul este disponibilă fie prin intermediul unui panou digital, fie printr-un sistem cu două butoane. Sudorii de vârste diferite, din medii diferite și cu niveluri diferite de experiență învață să folosească X5 FastMig.
Când echipamentul de sudare este eficient ca timp și funcționare, productivitatea generală crește semnificativ. Iar când adăugăm ergonomie și utilizare ușoară, calitatea sudării ajunge la nivelul următor.