Universal WPS

SKU
680000x

Pachete de specificaţii proceduri de sudare, pentru toate mărcile de echipamente

Pentru mediile în continuă schimbare, ateliere şi şantiere construcţii

Instrucţiuni clare şi simple

Pachete MIG-MAG: 84 specificaţii sârme pline, tubulare, sudare ţevi

Pachet MMA: 28 informaţii practice sudarea conexiunilor grinzilor

În stoc
Cere oferta

Descriere

Universal WPS specificatii aparate sudare

Începând cu 1 iulie 2014, toate structurile din oţel şi din aluminiu din UE trebuie să fie marcate CE, conform prevederilor Regulamentului privind Produsele pentru Construcţii (CPR). Acest lucru va modifica mult procedurile din atelierele producătoare de construcţii din structuri de oţel şi procesul de montare a lor pe şantier, deoarece trebuie să fie în conformitate cu standardul EN 1090-2.

Pentru a îndeplini cerinţele standardului EN 1090-2, oferim pachete WPS (specificaţii pentru procedura de sudare) ce pot fi folosite în ateliere şi la locul de execuţie al proiectelor. Aceste specificaţii WPS se aplică atât în cazul sudării MIG-MAG cât şi al celei MMA. Kemppi este primul producător de aparate de sudare din lume care oferă seturi de pachete Universal WPS ce sprijină mediile în continuă schimbare din ateliere şi şantiere de construcţii, locuri în care este o nevoie acută de instrucţiuni clare şi simple.
Specificaţiile WPS Kemppi pentru sudarea MIG-MAG şi MMA sunt compatibile cu toate mărcile de aparate de sudare. O flotă versatilă de aparate de sudare nu constituie o problemă; specificaţiile WPS Kemppi pot fi folosite pentru toate aparatele.

Specificaţiile universale pentru procedura de sudare respectă pe deplin prevederile EN ISO 15612 şi pot fi folosite pentru structuri de oţel din clasele de execuţie EXC1 şi EXC2 în conformitate cu EN 1090-2.

Pachetele de specificaţii WPS pentru toate mărcile de echipamente de sudare

  • Cea mai completă soluţie de pe piaţă, pentru lucrări prin sudare executate în ateliere sau şantiere
  • Fiecare dintre cele trei pachete poate fi folosit cu toate mărcile de aparate de sudare
  • Pachetul MIG-MAG oferă sprijin pentru sârme pline, tubulare sub strat de flux şi tubulare metalice, şi conţine 84 de specificaţii WPS MIG-MAG calificate şi testate
  • Pachetul MIG-MAG sudare ţevi, 28 de specificaţii WPS pentru ţevi şi conducte structurale
  • Pachetul MMA conţine 28 de specificaţii WPS, informaţii practice pentru sudarea conexiunilor grinzilor
  • Toate pachetele sunt valabile şi când se aplică cerinţe impact-rezistenţă
  • Specificaţii WPS personalizate sunt disponibile la cerere pentru a se potrivi cu nevoile specifice de producţie ale fiecărui utilizator

Informații suplimentare

Nu se aplică