Noul echipament de sudură X3 FastMig

SKU
X3 FastMig

Cel mai nou echipament de sudare industrială de la Kemppi.

Beneficii de bază

  • Creat pentru simplitate și utilizare ușoară
  • Proces de setări a parametrilor printr-o interfață cu iconițe ușor și rapid de selectat.
  • Construit pentru condiții de lucru industriale și dificile

Beneficii

  • Procese de sudare disponibile: MIG-MAG, MMA și crăițuire
  • Durată activă de 420A @ 60%
  • Peste 40 de programe de sudură preinstalate din fabrică
  • Unitate de răcire cu lichid integrată
  • Cărucioare de transport cu 2 și 4 roți
  • Sertar de depozitare a consumabilelor în ușa derulatorului
  • Cinci canale pentru memorarea parametrilor de sudare

*Descarcă broșura de prezentare și fisa tehnică aici

În stoc
Cere oferta

Descriere

BRILLIANT DE SIMPLU, BRUTAL DE EFICIENT ÎN SUDURA MIG-MAG

Aparatul de sudură MIG-MAG X3 FastMig este cea mai rapidă modalitate de a realiza suduri de înaltă calitate în medii dificile. Cu un design robust și un derulator de sârmă durabil, X3 FastMig poate face față loviturilor și mediilor specifice sudurii industriale grele MIG-MAG. Arată dur, dar este, de asemenea, simplu și precis. O nouă interfață de utilizator bazată pe pictograme, economisește timp printr-o configurare rapidă și o selecție ușoară a parametrilor. X3 FastMig îți oferă control imediat asupra funcțiilor cheie pentru o modalitate simplă și de încredere de a crea suduri de înaltă calitate.

Este un aparat de sudură MIG-MAG incredibil de simplu, dar extrem de puternic. Când sarcinile devin mai dificile, X3 FastMig este întotdeauna gata să atingă obiectivele de producție mari. Trebuie să finalizezi cel mai mare proiect de pe șantier? Nicio problemă. Cu 420 de amperi la un ciclu de lucru de 60%, X3 este brutal de eficient fără a compromite calitatea. Concentrează-te pe o sarcină și continuă până la finalizare. X3 FastMig este perfect pentru sudura industrială MIG-MAG, dar este, de asemenea, suficient de precis pentru sudurile simple care trebuie realizate rapid.

Aparatul de sudură MIG-MAG X3 FastMig este echipat cu derulatorul de sârmă X3 HD300, care dispune de un mecanism de antrenare a sârmei 4x4 și o carcasă din plastic rezistentă, cu construcție cu pereți dubli. Derulatorul de sârmă X3 HD300 poate fi atașat la sursa de alimentare MIG-MAG a X3 FastMig cu ajutorul unei plăci rotative. Designul permite derulatorului de sârmă să fie ridicat și suspendat de mâner. Adaugă un cărucior cu 4 roți sau realizează mai multe prin adăugarea de accesorii, cum ar fi un suport de tip braț pentru derulatorul de sârmă HD300. Ajustează parametrii în timpul sudurii cu telecomanda manuală HR53 sau cu telecomanda de pe mânerul pistoletului de sudare GRe50, care sunt disponibile ca accesorii opționale.

Informații suplimentare

Nu se aplică