Master M 355 - aparat de sudare compact și versatil

SKU
masterm-355

Proiectat și produs în Finlanda.
Optimizare performanțe în sudarea industrială.
Modele Manual, Auto, Auto Pulse.
MAX - noi procese de perfomanță și control.
Lumini de lucru, calibrare automată.
Noi standarde pentru calitatea sudurii.

Procese MIG/MAG Manual, Auto, Auto Pulse, plus DC TIG si MMA.
Afișaj LCD color.
Programe software de sudare work pack, inclusiv pentru materiale precum Fe, Ss, Al, CuSi, CuAl.
Setare parametri Weld Assist.
Procese de performanță a arcului WiseFusion.
Lumini de lucru cu LED.
6 canale de memorie.
Powerlog.
Protecție pentru gaz și supapă pentru reglarea gazului.
Butoane pentru testarea gazului și pentru avansul sârmei.
Frână cinetică pentru bobină.
Casetă iluminată.
Calibrare automată.
Port USB.
Siguranță la ridicare.
Blocare cu PIN.
Ciclu al arcului.

Optional:

Răcitor Master M.
Telecomandă și pistolet GXR10.
Derulator secundar SuperSnake GTX.
Rotametru pentru debitul gazului.
Cărucioare de transport cu două și cu patru roți.
Compatibilitate cu Industry 4.0 și cu modului pentru conectivitate digitală WeldEye (DCM).
Încălzitor casetă.
Filtru de aer.
Procese de performanță a arcului MAX Cool, MAX Position, MAX Speed.


Descărcați broșura echipamentului MasterM aici

În stoc
Cere oferta

Descriere

Master M - cel mai nou aparat sudare MIG-MAG industrială Kemppi

Proiectat și produs în Finlanda, Master M este o serie de aparate de sudură MIG-MAG care optimizează performanța și utilitatea sudării industriale. Controlul digital al arcului, tehnicile de configurare rapidă și un raport excelent putere-greutate stabilesc standarde noi pentru calitatea sudării și eficiența muncii.

Alegeți dintre trei modele de vârf în clasă (353, 355 sau 358), cu specificații Manual, Auto și Auto Pulse (modelele 355 și 358) alternative. Sudați cu pistolete răcite cu gaz sau selectați sistemul de răcire Master M opțional pentru un pachet răcit cu lichid integrat, care maximizează utilizarea puterii de sudare la 350 A, cu o durată activă de 40%.


Consultați documentele pdf atașate pentru detalii tehnice, opțiuni de configurare și comandă

Informații suplimentare

Extindeți experiența sudării

Experimentați noi niveluri de productivitate și de control ale sudării prin trecerea la procesele pentru performanța arcului MAX (opțional la modelele Master M 355 și 358). Includeți procese pentru performanța arcului MAX ca parte a pachetului de livrare sau ca parte a unei actualizări viitoare.

Porniți luminile de lucru cu LED pentru siguranță și confort. Sistemul integrat de lumini de lucru cu LED și încărcare automată este o dotare standard la toate modelele Master M. Această sursă utilă de iluminare operează cu sau fără de alimentare din rețea, ceea ce îmbunătățește siguranța și sporește productivitate în condiții cu lumină slabă.

Ideal pentru utilizarea în ateliere sau pe șantier, Master M este fabricat din materiale plastice armate injectate, capabile să amortizeze lovituri și impacturi rezultate din activități obișnuite de sudare.

Sporiți productivitatea. Procesele MAX și Wise pentru performanța arcului sporesc productivitatea, cresc viteza de sudare, perfecționează controlul băii de sudare și reduc aportul termic.

Setare mai rapidă. Cu până la 60 % mai rapidă decât setarea manuală a parametrilor, Weld Assist este instrumentul de ghidare pentru setarea rapidă a parametrilor. Selectați pur și simplu tipul îmbinării, poziția sudării și grosimea materialului și sunteți pregătit pentru sudare.

Lucrați mai mult. Modelul MasterMig compact și versatil furnizează o putere de sudură MIG-MAG de 350A la o durată activă de 40%, la 40 °C.

 

Faceți ceea ce pare imposibil, posibil

Pentru aplicații de sudare provocatoare și ținte de producție solicitante, noile procese de performanță a arcului MAX oferă viteză crescută de deplasare la sudare, control îmbunătățit al băii de sudare și aport termic mai mic, fără nevoia unui cablu de feedback suplimentar. Noile procese MAX se alătură proceselor deja de succes de arc modificat Wise și împreună fac ceea ce pare imposibil, posibil.

MAX Speed crește viteza de deplasare la sudare cu până la 70% în comparație cu procesele tradiționale pulsate sau cu arc pulverizat. MAX Speed produce cordoane de sudură de înaltă calitate, curate, reducând timpul de lucru și costurile de sudare. MAX Speed este conceput pentru aplicații de sudare cu oțel și cu oțel inoxidabil în pozițiile PA și PB.

MAX Position contribuie la gestionarea efectelor gravitaționale asupra unei băi de sudare topite. Sporind controlul și încrederea în timpul lucrului în poziție, MAX Position este excelent în timpul umplerii și acoperirii în aplicații cu oțel, oțel inoxidabil și aluminiu în poziția PF.

MAX Cool reduce aportul termic cu până la 32%, sporind controlul acolo unde temperaturile excesive au un impact negativ asupra stabilității băii de sudare și crescând deformarea îmbinării. MAX Cool este ideal pentru o multitudine de aplicații inclusiv fabricarea foilor subțiri, treceri la rădăcină, umplerea golurilor și sudarea secțiunilor subțiri extrudate în materiale de umplere Fe, Ss, CuAl8 și CuSi3 solide.

 

Standarde extinse pentru sudare de calitate

Lumini de lucru. Sporesc siguranța și eficiența activității, cu sau fără rețea de alimentare conectată. De asemenea, iluminatul cu LED este încorporat în compartimentul derulatorului.

Unitate de răcire Master M. Păstrează pistoletul de sudare rece și condițiile arcului netede și stabile. Rezervorul răcitorului este ușor de curățat și are iluminat cu LED integrat, astfel aveți încât puteți monitoriza nivelul lichidului de răcire și realiza fără efort întreținerea de rutină.

SuperSnake GTX. Extindeți aria de acțiune a pistoletului de sudare cu derulatorul secundar SuperSnake GTX care include contorizare digitală, un întrerupător (ON/OFF) de siguranță și o ramă de protecție robustă.

Calibrare automată a cablului măsoară rezistența circuitului de sudare și calibrează contoarele digitale, astfel asigură că valoarea afișată a tensiunii arcului se potrivește cu precizie cu cea a tensiunii arcului de sudare. Critică pentru conformitate WPS exactă.

Protecție de gaz. Previne sudarea alimentarea cu gaz de protecție este întreruptă sau nu este conectată. Protecția pentru gaz este o dotare standard la modelele 355 și 358.

Software Work Pack. Software de sudare standard ce include sârme de umplere cu diametre de 0.8-1.2 mm din Fe, Fe metalic, Fe rutilic, Ss rutilic, Ss, AlMg5, AlSi5, CuSi3, CuAl8. Modelele Master M 355 și 358 acceptă software de sudare opțional.

Weld Assist este un instrument de ghidare pentru setare mai rapidă. Selectați pur și simplu tipul îmbinării, poziția sudării și grosimea materialului și sunteți pregătit de sudare. Un instrument educațional și instructiv excelent, parametrii Weld Assist pot fi ajustați și manual în cazul preferințelor individuale.

Conectivitate wireless digitală. Transferați și analizați datele de sudare prin intermediul instrumentelor suport pentru managementul sudării de la Kemppi. Master M 358 include o licență de încercare gratuită de 3 luni pentru WeldEye ArcVision. WPS digital (dWPS) este o funcție opțională pentru Master M 358.