Portwest - echipamente de protectie profesionale

 

Recunoscut si premiat pentru performanta in afaceri, Portwest se numara printre cei mai importanti furnizori de echipamente de protectie profesionale. Compania a fost infiintata in 1904, iar acum, in 2023 detine peste 5.100 de angajati in intreaga lume. Inovatia este cuvantul care descrie cel mai bine serviciile oferite, dar si gama de produse pe care le ofera. Portwest se mandreste cu un portofoliu diversificat care vizeaza optiuni ingenioase precum:

  • Echipamente de lucru pentru industria medicala;
  • Accesorii de protectie anticadere;
  • Imbracaminte ignifuga;
  • Incaltaminte rezistenta conditiilor extreme de munca;
  • Manusi de protectie;
  • Protectie impotriva intemperiilor;
  • Echipament de protectie personala pentru asigurare impotriva pericolelor (PPE).

Si lista poate continua. Catalogul de produse contine variante ideale pentru fiecare domeniu de activitate care necesita imbracaminte si incaltaminte de siguranta. Abordeaza, de asemenea, peste 1350 de stiluri care garanteaza efectuarea etapelor de lucru fara riscuri sau probleme tehnice.

Echipamente de protectie Portwest - cum se produc?

Toate echipamentele sunt produse in cele patru fabrici ultramoderne din Bangladesh, Myanmar, Italia si Albania. Acolo, calitatea se imbina perfect cu rezistenta si tehnologia - elementele indispensabile productivitatii si eficientei. Sunt folosite doar tehnici de ultima generatie - totul pentru a se plia cerintelor fiecarui client in parte, indiferent de industria in care activeaza.

Atentia deosebita la detalii, dar si organizarea riguroasa sunt cele care stau la baza rezultatelor de succes.

Portwest este despre performanta, calitate si durabilitate - care se pot observa cel mai bine la nivelul tesaturilor, materialelor folosite si al culorilor.

La PLASMASERV METAL CONNECTION vrem sa va oferim standarde inalte de confort si functionalitate in timpul derularii activitatilor de sudura. Tocmai de aceea, va punem la dispozitie servicii si produse de la cei mai buni furnizori. Portwest ne este partener de incredere in livrarea experientelor durabile si echipamentelor profesionale.

Cu noi aveti parte de siguranta sporita in procesul de sudura!

Contact