Săptămânile trecute am stat alături de partenerii noștri de la ARKA

Săptămânile trecute am stat alături de partenerii noștri de la ARKA, unde am pus în funcțiune mașina de tăiere cu laser DNE LC3. Echipamentul de debitare laser poate acoperi o gamă largă de aplicații de tăiere și are o ușurință ridicată în utilizare, asigurând eficiență crescută și un profit competitiv.

 

Echipa noastră de profesioniști a asigurat montajul echipamentului de debitare laser, la sediul din Brașov al partenerul nostru, specializat în automatizare industrială și în furnizarea de soluții personalizate pentru domenii precum curierat, retail, farmacie, turism. Și, ca de fiecare dată, ne-am făcut treaba până la capăt, cu profesionalism și dedicare. Am realizat atât punerea în funcțiune și testarea echipamentului, cât și trainingul tehnic, pre și postinstalare. Rămânem alături de clienții noștri și pe viitor, prin serviciile oferite atât în perioada de garanție, cât și în postgaranție.

 

Ne bucurăm mereu să lucrăm cu partenerii noștri pentru a crește calitatea și performanța în procesul de producție. Pentru că doar așa reușim să creștem, împreună!