master-tig-aparat-sudura

Maestru al sudurii TIG AC și DC, cunoscut sub numele de MasterTig, impune un nou standard în ceea ce privește calitatea, eficiența energetică și ușurința modului de lucru. Prin intermediul gamei sale de produse modulare, acesta oferă o varietate de opțiuni cu putere de până la 500 A. 


Pentru că sudura poate fi și o artă, MasterTig vine în întâmpinarea sudorilor cu o gamă variată de opțiuni care să le permită să se adapteze nevoilor individuale.


MasterTig este partenerul perfect al sudorilor. Elegant, dar robust, acest echipament de sudare poate face față cu brio activităților zilnice ale unui sudor profesionist. Realizat dintr-un plastic dur, dar ușor, turnat prin injecție, acest echipament compact prezintă structuri de protecție cu punte de impact, devenind astfel partenerul dvs. de nădejde pentru utilizarea în atelier sau pe șantier. Totuși, ceea ce face din MasterTig un echipament atât de special sunt pistoletele Flexlite TX TIG. 


Flexibile și durabile, aceste pistolete sunt proiectate special pentru a se potrivi cu MasterTig, oferind astfel un confort sporit în timpul sudării. Cu MasterTig și pistoletele Flexlite TX TIG, sudarea devine o adevărată plăcere!

Principalele avantaje ale aparatului MasterTig


Familia de produse MasterTig este concepută pentru utilizatorii profesioniști. Filozofia sa de design modular vă permite să construiți specificația care se potrivește cel mai bine nevoilor dumneavoastră, inclusiv panouri de control alternative (clasic sau TFT), telecomenzi wireless și opțiuni de cărucioare de transport.


Pistoletele de sudare  Flexlite TX sunt disponibile atât în versiuni răcite cu apă, cât și cu gaz, în variante diferite de putere și lungimi. Design-urile compacte ale capului de sudare includ modele cu gât rigid, flexibil și rotativ în formă de S, oferind o răcire excelentă și un acces bun la sudurile mai dificile.


Posibilități de setare cu 60% mai rapide


Sistemul Weld Assist va deveni funcția dvs. favorită în procesul de sudare. Cu ajutorul lui, nu mai este necesar să vă faceți griji cu privire la setările optime pentru sudare, deoarece Weld Assist se va ocupa de tot. Pur și simplu informați aparatul în legătură cu ce urmează a fi sudat, iar Weld Assist va seta automat parametrii corespunzători pentru o sudare ușoară și productivă. Cu această tehnologie avansată, te vei putea concentra pe partea creativă a procesului de sudare și vei obține rezultate excelente în mod constant.

 

Viteză de sudare cu 30% mai mare

Cu funcția Double Pulse, vei reuși să accelerezi viteza de deplasare în aplicațiile cu curent continuu și să reduci cu 20% absorbția de căldură. Astfel, procesul de sudare devine mult mai rapid și mai eficient, iar deformarea materialelor se va reduce semnificativ. Această tehnologie de ultimă generație permite o sudare precisă și de înaltă calitate, fiind ideală pentru aplicații complexe și solicitante. Cu Double Pulse, vei putea obține un finisaj perfect și un timp de producție mai scurt, ceea ce va duce la o creștere a productivității și a eficienței în activitatea ta de sudare.

 

Pentru mai multe sfaturi și informații sau oferte de preț vă invităm să ne contactați oricând la [email protected] sau [email protected].