ArcValidator

SKU
6490950

Soluţia completă pentru validarea preciziei echipamentelor de sudură

Suportă toate procesele de sudare

Compatibil cu aproape toate modele de aparate standard de sudare

Include software pentru computer şi crearea de certificate

Ghidare pas cu pas prin proces

Verificăm și validăm orice aparat de sudură !

În stoc
Cere oferta

Descriere

ArcValidator - validare si verificare aparate sudare

Kemppi ArcValidator reprezintă o soluţie automatizată şi universală pentru validarea şi verificarea preciziei echipamentelor de sudură cu arc. Soluţia ArcValidator face procesul de validare cu pâna la 80% mai rapid.

Validarea echipamentelor de sudare este necesară pentru menţinerea nivelului standard de precizie şi calitate. De exemplu, în cazul echipamentelor de sudură MIG-MAG acest lucru se face prin măsurarea preciziei şi consecvenţa rezultatului sudurii: curentul şi tensiunea, viteza de alimentare cu sârmă.

ArcValidator oferă o soluţie simplificată, sprijinind verificarea locală a calităţii prin măsurători standardizate ale curentului şi tensiunii. ArcValidator suportă toate procesele de sudură (MMA, MIG-MAG şi WIG-TIG) şi este universal compatibil cu aproape orice echipament standard de sudură.

Verificăm și validăm orice aparat de sudare !

Consultaţi documentele PDF ataşate pentru detalii tehnice suplimentare.

Informații suplimentare

ArcValidator ghidează şi îndrumă tehnicianul de-a lungul întregului proces de validare prin instrucţiuni clare, afişate pe ecran. Toate datele de validare sunt înregistrate pe ArcValidator DataStick şi utilizate pentru raportul final de validare în certificatul oficial realizat de software-ul pentru computer.

Fiecare validare are un număr unic de referinţă, oferind un avantaj valoros sistemului în cazul lucrărilor pe şantiere de scară largă, cu flote de aparate de sudură sau al mai multor vizite de service efectuate într-o zi de lucru la clienţi cu şantiere mai mici.

ArcValidator îndeplineşte cerinţele celor mai recente standarde, masurând componentele necesare şi asigurându-se că echipamentele dumneavoastră pot îndeplini standardele necesare pentru reglarea precisă la valorile WPS de calitate specificate ale procesului.

Soluţia completă pentru validarea echipamentelor de sudură

  • Soluţie universală pentru validarea preciziei echipamentelor de sudură
  • Suportă toate procesele de sudare
  • Compatibil cu aproape toate mărcile şi modele de aparate standard de sudare
  • Complet automatizat pentru cele mai sofisticate echipamente Kemppi
  • Ghidare pas cu pas prin proces
  • Include software pentru computer şi crearea de certificate
  • Respectă cerinţele standardului EN 50504