Sapphire

SKU
sapphire-cnc

Tăiere cu plasmă şi oxigen, lucrul în cele mai dificile condiții în producție

Capacitate de tăiere de pâna la 300mm

Dinamică și precisă în taierea automatizată 2D/3D de table, țevi, grinzi

Testată în cele mai grele condiţii de operare din industria grea

În stoc
Cere oferta

Descriere

Sapphire CNC debitare cu plasma si oxigaz Eckert

Structură robustă și productivitate pentru lucrul în condiții excelente

Mașina de tăiere Sapphire este concepută pentru lucrul în cele mai dificile condiții în producție. Este adecvată pentru folosirea într-un sistem de lucru cu trei schimburi și garantează prelucrarea de înalta calitate pentru îndeplinirea cerinţelor dumneavoastra, menținând în același timp eficiența la un nivel înalt. Este maşina de tăiere de cea mai bună calitate de pe piaţă, cu o capacitate de tăiere de pâna la 300mm. Sapphire este definită de o construcție stabilă, oferind numeroase soluții tehnologice extraordinare ce garantează utilizarea fără probleme. Capul 3D opţional oferă şanfrenare şi pregătire pentru faza de sudare.

Sapphire, ca soluție optimă pentru industria grea, este o alegere populară pentru fabricile producătoare de mașini, șantierele navale și cei care pun accent pe eficiență și fiabilitate. Având în vedere gama largă de utilizări (tăiere cu plasma și oxigen, marcare cu plasmă, marcare prin perforare, găurire), mașina reprezintă o unealtă versatilă, concepută pentru a îndeplini chiar și cele mai exigente așteptări ale clienților. Mașina de tăiere Sapphire este folosită în peste 400 de companii, în cele mai grele condiţii de operare din industria grea, unde își dovedește excelența.
Consultaţi documentele PDF ataşate pentru detalii tehnice suplimentare şi echipamente opţionale.

Una dintre cele mai apreciate mașini de tăiere CNC din clasa sa

  • Dinamică și precisă în taierea automatizată 2D/3D de table, țevi, grinzi
  • Capacitate de a prelucra table cu grosimi de până la 300mm
  • Baza extinsă de parametri predefiniți de tăiere
  • Posibilitate nelimitată de creștere a lungimii zonei de lucru

Mai multe detalii în ofertele personalizate și fișierele PDF atașate.

O unitate de filtrare este un element crucial al echipamentului mașinii de debitat CNC. Sarcina sa principală este să absoarbă și să filtreze fumul și praful produse în timpul tăierii termice și apoi să livreze aer proaspăt în spațiul de productie. Aerul curat din hala de producție înseamnă căi de aer curat ale lucrătorilor și, prin urmare, risc redus de îmbolnăvire.

Atunci când alegeți o unitate de filtare Eckert PFC, alegeți:

  • Sănătatea angajaților
  • Sistemul ecologic de schimb de aer
  • Proces de tăiere amplificat
  • Durata de viață extinsă a mașinii și a consumabilelor
  • Posibilitate de încălzire a spatiului de lucru în timpul tăierii datorită comutatorului vară/iarnă

Capul de tăiere cu plasmă Vortex 3D complet automatizat permite teșire și șanfrenare de înaltă precizie în procesul de tăiere a unei singure table. Unghiul de rotaţie de ±540º și deviaţia unghiului capului de ±47º, fac din mașina de tăiere o unealtă universală capabilă să funcţioneze în trei dimensiuni în timp ce sunt pregatite fazele de sudare pe Y, V și K. Capul de tăiere este prevăzut cu senzori pentru anti-coliziune, contact mecanic/electric și înălţime.


Pistolete de tăiere cu oxigen Harris

Pistoletul de tiere cu oxigen reprezintă soluția de tăiere pentru oțel structural cu conținut redus de carbon și slab aliat. Poate prelucra o gamă largă de grosimi ale materialelor. Pe pistolet sunt montate senzori de înalțime şi aprindere automată, oferind și posibilitatea reglării manuale a unghiului.


Masa de aspiraţie modulară cu secțiuni asigură eliminarea eficientă a prafului în timpul procesului de tăiere. Mașina a fost prevazută cu structură auto-portantă ca bază pentru grilele înlocuibile. O astfel de structură asigură siguranța și performanța de vârf a mesei. Masa de tăiere este prevazută cu sistem inteligent de descărcare a prafului din zona de tăiere. Fiecare segment constă dintr-o structură de sprijin cu canale de descărcare, o grindă diagonală, un rezervor pentru deșeuri și canale comandate pneumatic.


Centrul CNC de comandă ECS872 este un dispozitiv industrial de înaltă calitate, echipat cu ecran tactil. Construcția și componentele eficiente, rezistente la condiții extreme în producție, garantează funcționarea fără probleme. Funcționalitatea de neegalat a software-ului brevetat și interfața intuitivă a acționării permit exploatarea la maxim a capacității mașinii.


Structura portalului are la bază grinzi sudate din oțel. Datorită detensionării, este caracterizată de înaltă rigiditate, iar greutatea este relativ redusă. Soluțiile constructive utilizate asigură stabilitatea geometriei mașinii, care nu este predispusă la dereglare în cazul sarcinilor termice sau cu greutate mare. Acest lucru asigură siguranța procesului și în cazul companiilor în care lucrul se desfașoară în trei schimburi.


Informații suplimentare

Nu se aplică