Jantar

SKU
jantar-cnc

Cea mai populară mașină de tăiere cu plasmă și oxigen

Preț atractiv pentru versiunea de bază, multe dotări incluse

Viteză, capacitate ridicată, designul avansat

Tăiere de precizie table, țevi, conducte și profile până la 100mm

Sistem dublu de acţionare: viteze mari, parametri excelenţi de tăiere

În stoc
Cere oferta

Descriere

Jantar - cel mai popular CNC debitare cu plasma si oxigaz Eckert

Viteză şi precizie. Cea mai populară mașină de tăiere cu plasmă și oxigen

Jantar este modelul cel mai de succes dintre toate mașinile de tăiere Eckert datorită dinamicii și rentabilității sale. Jantar este utilizat în mai multe sute de companii mari și mici din întreaga Europă, companii ce doresc performanță inegalabilă la costuri mici de funcționare. Este proiectată pentru tăierea cu precizie a materialelor cu o grosime de până la 100mm. Mașina de tăiere Jantar poate fi dotată cu sistem cu plasmă și oxigen.

Funcționalitatea sa poate fi îmbunătățită prin utilizarea cu echipamente opţionale pentru tăierea ţevilor şi a profilelor din oţel (găurire, marcare prin perforare sau plasmă, prelucrarea de țevi, conducte și profile). Designul avansat şi sistemul dublu de acţionare permit atingerea unor viteze foarte mari şi a unor parametri excelenţi de tăiere.

Consultaţi documentele PDF ataşate pentru detalii tehnice suplimentare şi echipamente opţionale.

  • Preț atractiv pentru versiunea de bază, cu multe dotări incluse
  • Tăiere de precizie dinamică 2D pentru table, țevi, conducte și profile
  • Capacitate de a prelucra table cu grosimi cuprinse între 0.5 și 100 mm
  • Bază extinsă de parametri predefiniți de tăiere
  • Posibilitate nelimitată de creștere a lungimii zonei de lucru

Mai multe detalii în ofertele personalizate și fișierele PDF atașate.

O unitate de filtrare este un element crucial al echipamentului mașinii de debitat CNC. Sarcina sa principală este să absoarbă și să filtreze fumul și praful produse în timpul tăierii termice și apoi să livreze aer proaspăt în spațiul de productie. Aerul curat din hala de producție înseamnă căi de aer curat ale lucrătorilor și, prin urmare, risc redus de îmbolnăvire.

Atunci când alegeți o unitate de filtare Eckert PFC, alegeți:

  • Sănătatea angajaților
  • Sistemul ecologic de schimb de aer
  • Proces de tăiere amplificat
  • Durata de viață extinsă a mașinii și a consumabilelor
  • Posibilitate de încălzire a spatiului de lucru în timpul tăierii datorită comutatorului vară/iarnă

Capul de tăiere HD 3000 permite utilizarea integrală a pistoletelor cu plasmă de ultimă generaţie. Utilizarea unui angrenaj cu șurub cu bile și a unui servomotor de cuplu înalt reprezintă acționarea unică și suportul pentru rezoluția axelor Z, fapt ce permite o precizie mai dinamică și mai crescută în comanda pistoletului. Acest lucru asigură distanța perfectă între capul de tăiere și material pentru calitate maximă.
Capul de tăiere HD3000 este prevăzut cu senzori pentru anti-coliziune, contact mecanic/electric și înălțime.


Pistolete de tăiere cu oxigen Harris

Pistoletul de tiere cu oxigen reprezintă soluția de tăiere pentru oțel structural cu conținut redus de carbon și slab aliat. Poate prelucra o gamă largă de grosimi ale materialelor. Pe pistolet sunt montate senzori de înalțime şi aprindere automată, oferind și posibilitatea reglării manuale a unghiului.


Masa de aspiraţie modulară cu secțiuni asigură eliminarea eficientă a prafului în timpul procesului de tăiere. Mașina a fost prevazută cu structură auto-portantă ca bază pentru grilele înlocuibile. O astfel de structură asigură siguranța și performanța de vârf a mesei. Masa de tăiere este prevazută cu sistem inteligent de descărcare a prafului din zona de tăiere. Fiecare segment constă dintr-o structură de sprijin cu canale de descărcare, o grindă diagonală, un rezervor pentru deșeuri și canale comandate pneumatic.


Centrul CNC de comandă ECS872 este un dispozitiv industrial de înaltă calitate, echipat cu ecran tactil. Construcția și componentele eficiente, rezistente la condiții extreme în producție, garantează funcționarea fără probleme. Funcționalitatea de neegalat a software-ului brevetat și interfața intuitivă a acționării permit exploatarea la maxim a capacității mașinii.


Structura portalului are la bază grinzi sudate din oțel. Datorită detensionării, este caracterizată de înaltă rigiditate, iar greutatea este relativ redusă. Soluțiile constructive utilizate asigură stabilitatea geometriei mașinii, care nu este predispusă la dereglare în cazul sarcinilor termice sau cu greutate mare. Acest lucru asigură siguranța procesului și în cazul companiilor în care lucrul se desfașoară în trei schimburi.


Informații suplimentare

Nu se aplică