Consumabile sudare WIG-TIG Flexlite TX cap scurt

SKU
TXxxxGxx-small

Consumabile pentru pistolete WIG-TIG cu cap scurt Kemppi

TX135GF ; TX133GF ; TX165GS ; TX163GS ; TX255WS ; TX253WS ; TX305WF ; TX303WF

Consumabile și accesorii Kemppi, calitate și productivitate sudare

Consumabile fabricate cu ajutorul celor mai bune procese și materiale

Gâturi rigide, flexibile și rotative în formă de S

Performanțe de răcire, acces eficient la îmbinări dificile

* Prețuri exprimate în euro, nu includ TVA și taxe de transport

În stoc

0,65 EUR

+ -

Descriere

Consumabile sudare WIG-TIG Kemppi pistolete Flexlite TX cap scurt

Flexlite TX - aprinde pasiunea pentru sudură

Seria de produse Flexlite TX conține pistolete de sudură care se folosesc pentru sudarea WIG-TIG. Sunt disponibile modele Flexlite TX pe două niveluri valorice: K3 și K5. Fiecare nivel este proiectat să satisfacă necesități de sudură specifice. Toate modelele Flexlite TX beneficiază de caracteristicile Flexlite pentru confortul utilizatorului, o sudare eficientă și o durată de viață extinsă a consumabilelor.

Pentru pistolete sudare wig-tig Kemppi Flexlite TX135GF ; TX133GF ; TX165GS ; TX163GS ; TX255WS ; TX253WS ; TX305WF ; TX303WF

1. Duze gaz ceramice (a x b x c x d mm):

 • GR.4  (No.4)  cod 7990760  14.5 x 10 x 6.5 x 30 mm
 • GR.5  (No.5)  cod 7990761  14.5 x 11 x 8 x 30 mm
 • GR.6  (No.6)  cod 7990762  14.5 x 14.5 x 10 x 30 mm
 • GR.7  (No.7)  cod 7990763  14.5 x 14.5 x 11 x 30 mm

2. Portpensete sudare wig-tig:  Ø 1.0 - 2.4 mm

3. Pensete sudare wig-tig:  Ø 1.0 - 2.4 mm

4. Corp pistolet

5. Garnitură O-ring

6. Capac pistolet wig-tig:  scurt 18mm ; mediu 48mm ; lung 145mm

Consultaţi documentele PDF pentru detalii tehnice, consumabile, piese de schimb şi service.


 • Ergonomie excelentă. Pistoletele Flexlite TX prezintă o flexibilitate unică și inovatoare a mânerului, îndepărtând momentul sarcinii de încheietura mâinii sudorului, reducând greutatea aparentă și diminuând oboseala.
 • Utilitatea înseamnă eficiență. Conformațiile compacte ale gâtului includ conformații de gât rigid, flexibil și rotativ în formă de S, oferind o excelentă performanță de răcire și un acces eficient la modele de îmbinare dificile.
 • Calitatea înseamnă mai mult decât se vede cu ochiul liber. Consumabilele și accesoriile Kemppi susțin atât calitatea, cât și productivitatea sudării.
 • Gât fix, gât flexibil F și gât rotativ în formă de S. Pistoletele Flexlite TX sunt proiectate să asigure cea mai bună ergonomie în toate pozițiile de sudare.
 • Consumabile Kemppi. Fabricate cu ajutorul celor mai bune procese și materiale, consumabilele Kemppi susțin productivitatea sudării și vă ajută să realizați suduri TIG de cea mai înaltă calitate.
 • Acces eficient. Conformațiile gâtului includ gâturi rigide, flexibile și rotative în formă de S, oferind o excelentă performanță de răcire și un acces eficient la modele de îmbinare dificile.
 • Prindere excelentă în mână. Cauciucul siliconic vă permite să prindeți bine în mână pistoletul, iar designul inovator reduce solicitarea încheieturii, permițânduvă să vă concentrați asupra unor lucrări dificile pentru a executa o sudură perfectă.
 • Disponibil cu sau fără un comutator declanșator. Cu o extensie opțională de comutator, controlul declanșatorului este și mai precis atunci când țineți pistoletul aproape de capul de sudare.
 • Telecomenzi. Pistoletele de sudură Flexlite TX oferă o telecomandă alternativă pe capătul de sudare care permite reglarea imediată și precisă a curentului de sudare de la distanță. Telecomenzile sunt disponibile numai pentru modelele de nivel K5.
 • Mânerele Flexlite TX sunt concepute după forma mâinii. Sunt potrivite atât pentru sudorii care lucrează cu dreapta, cât și pentru cei care lucrează cu stânga și permit poziții de ținere alternative.
 • Rezistență. Flexibilitatea setului de cabluri și protecția acoperirii din piele sporesc utilitatea pentru a maximiza confortul de sudare și rezistența practică.

Pistoletele Flexlite TX vor înlocui gamele vechi de pistolete wig-tig Kemppi (TTM, TTK, TTC)

Informații suplimentare

Nu se aplică