Pistolete sudare WIG-TIG Flexlite TX nivel K5

SKU
TXxx5GWxx

Ergonomie, flexibilitate unică și inovatoare mâner, reduc greutatea, diminuând oboseala

Consumabile și accesorii Kemppi susțin calitatea și productivitatea

Consumabile fabricate cu ajutorul celor mai bune procese și materiale

Gâturi rigide, flexibile și rotative în formă de S, performanțe de răcire, acces eficient la îmbinări dificile

Prindere excelentă în mână, cauciuc siliconic, design inovator reduce solicitarea încheieturii

* Prețuri exprimate în euro, nu includ TVA și taxe de transport

În stoc

184,30 EUR

+ -

Descriere

Noile pistolete sudare WIG-TIG Kemppi Flexlite TX

Flexlite TX - aprinde pasiunea pentru sudură

Seria de produse Flexlite TX conține pistolete de sudură care se folosesc pentru sudarea WIG-TIG. Sunt disponibile modele Flexlite TX pe două niveluri valorice: K3 și K5. Fiecare nivel este proiectat să satisfacă necesități de sudură specifice. Toate modelele Flexlite TX beneficiază de caracteristicile Flexlite pentru confortul utilizatorului, o sudare eficientă și o durată de viață extinsă a consumabilelor.

Pistoletele de sudură Kemppi Flexlite TX pentru sudare WIG-TIG sporesc confortul și reduc oboseala sudorului. Cauciucul siliconic vă permite să prindeți bine în mână instrumentul, iar designul inovator reduce solicitarea încheieturii, permițându-vă să vă concentrați asupra unor lucrări dificile pentru a executa o sudură perfectă. Pistoletele de sudură Flexlite TX sunt disponibile cu lungimi și clase de putere alternative, inclusiv cu diferite versiuni de gât: fix, flexibil (simbol F) și în formă de S (simbol S).

Niveluri valorice, cel mai bun pistolet pentru fiecare lucrare

Pistoletele de sudură Kemppi Flexlite TX sunt împărțite în două niveluri tehnice: K3 și K5. Diferența dintre acestea constă în tipul de conectori din cablul de comandă și furtunurile de apă de răcire, după cum se arată în imaginile de mai jos. Nivelul K3 include, de asemenea, modele cu conector DIX și o supapă de gaz de protecție în corpul pistoletului.

Modelele de nivel K3 au conectori înșurubați în furtunurile de apă și un conector de cablu de comandă cu 4 pini.

Modelele de nivel K5 au conectori prin înclichetare în furtunurile de apă și un conector de cablu de comandă cu 7 pini.


 • Ergonomie excelentă. Pistoletele Flexlite TX prezintă o flexibilitate unică și inovatoare a mânerului, îndepărtând momentul sarcinii de încheietura mâinii sudorului, reducând greutatea aparentă și diminuând oboseala.
 • Utilitatea înseamnă eficiență. Conformațiile compacte ale gâtului includ conformații de gât rigid, flexibil și rotativ în formă de S, oferind o excelentă performanță de răcire și un acces eficient la modele de îmbinare dificile.
 • Calitatea înseamnă mai mult decât se vede cu ochiul liber. Consumabilele și accesoriile Kemppi susțin atât calitatea, cât și productivitatea sudării.
 • Gât fix, gât flexibil F și gât rotativ în formă de S. Pistoletele Flexlite TX sunt proiectate să asigure cea mai bună ergonomie în toate pozițiile de sudare.
 • Consumabile Kemppi. Fabricate cu ajutorul celor mai bune procese și materiale, consumabilele Kemppi susțin productivitatea sudării și vă ajută să realizați suduri TIG de cea mai înaltă calitate.
 • Acces eficient. Conformațiile gâtului includ gâturi rigide, flexibile și rotative în formă de S, oferind o excelentă performanță de răcire și un acces eficient la modele de îmbinare dificile.
 • Prindere excelentă în mână. Cauciucul siliconic vă permite să prindeți bine în mână pistoletul, iar designul inovator reduce solicitarea încheieturii, permițânduvă să vă concentrați asupra unor lucrări dificile pentru a executa o sudură perfectă.
 • Disponibil cu sau fără un comutator declanșator. Cu o extensie opțională de comutator, controlul declanșatorului este și mai precis atunci când țineți pistoletul aproape de capul de sudare.
 • Telecomenzi. Pistoletele de sudură Flexlite TX oferă o telecomandă alternativă pe capătul de sudare care permite reglarea imediată și precisă a curentului de sudare de la distanță. Telecomenzile sunt disponibile numai pentru modelele de nivel K5.
 • Mânerele Flexlite TX sunt concepute după forma mâinii. Sunt potrivite atât pentru sudorii care lucrează cu dreapta, cât și pentru cei care lucrează cu stânga și permit poziții de ținere alternative.
 • Rezistență. Flexibilitatea setului de cabluri și protecția acoperirii din piele sporesc utilitatea pentru a maximiza confortul de sudare și rezistența practică.

Consultaţi documentele PDF pentru detalii tehnice, consumabile, piese de schimb şi service.

Materialele selectate sporesc utilitatea

Mânerele din cauciuc siliconic Flexlite TX sunt concepute după forma mâinii. Sunt potrivite atât pentru sudorii care lucrează cu dreapta, cât și pentru cei care lucrează cu stânga și permit poziții de ținere alternative. În asociere cu flexibilitatea setului de cabluri și cu protecția acoperirii din piele, materialele selectate sporesc utilitatea pentru a maximiza confortul de sudare și rezistența practică.

Debitul gazului de protecție are un efect semnificativ asupra calității sudurii. În mod normal, debitul de gaz de protecție este invizibil, însă această simulare demonstrează modul în care designul pistoletului și piesele consumabile influențează turbulența gazului și acoperirea eficientă a gazului de protecție.
Lentilele pentru gaz Kemppi includ numeroase pliuri ale difuzorului de gaz de înaltă calitate. Structura asigură cea mai bună performanță îmbunătățind debitul laminar comparativ cu modelele convenționale.

Consumabilele Kemppi susțin atât calitatea, cât și productivitatea sudării. Consumabilele reprezintă doar o mică parte din costul total al sudurii WIG-TIG, însă din punctul de vedere al calității au un rol important. Kemppi oferă toate consumabilele pentru aplicațiile dvs. de TIG. Fabricate cu ajutorul celor mai bune procese și materiale, consumabilele Kemppi vă ajută să realizați suduri TIG de cea mai înaltă calitate. Consumabilele și accesoriile Kemppi sunt proiectate special pentru pistoletele de sudură Flexlite. Pentru a obține cea mai bună calitate și rentabilitate maximă a lucrărilor dvs. de sudare, echipați-vă pistoletul de sudură Flexlite cu consumabile Kemppi.

Pistoletele de sudură Kemppi Flexlite TX sunt împărțite în două niveluri valorice: K3 și K5. Diferența dintre acestea constă în tipul de conectori din cablul de comandă și furtunurile de apă de răcire, după cum se arată în imaginile de mai jos. Nivelul K3 include, de asemenea, modele cu conector DIX și o supapă de gaz de protecție în corpul pistoletului.

Capacitatea de sudare, dimensiunea fizică și raza de acțiune sunt principalii factori de luat în considerare atunci când selectați pistoletul pentru aplicația dvs. Eficiența termică, designul consumabilelor și durata de viață sunt valori care vor îmbunătăți satisfacția în sudare și vor reduce costurile totale.
Produsele Flexlite oferă o gamă largă de modele pentru a vă putea asigura că selectați capacitatea, dimensiunea și lungimea potrivite pentru aplicația dvs. Indiferent că este vorba despre industria auto sau despre cea aerospațială, Flexlite vă aprinde pasiunea pentru sudură.

Pistoletele Flexlite TX vor înlocui gamele vechi de pistolete wig-tig Kemppi (TTM, TTK, TTC)

Informații suplimentare

Nu se aplică