Mască protecție sudură Zeta Fresh Air

SKU
P0736
  • Design ușor pentru confort sporit
  • Formă adaptată pentru deplasare ușoară în spații înguste
    Butoane și controale manuale plasate în locuri potrivite pentru utilizare ușoară cu o singură mână
  • Echipată cu un filtru respirator pentru protecție respiratorie de nivel TH3
  • Certificat conform EN 166 și EN 175 pentru protecție integrală a feței
  • Tehnologie VISION+ pentru o vedere clară și precisă a mediului de lucru
  • Un ecran cu filtru automat de închidere de înaltă calitate 2,5 DIN pentru o vizibilitate bună a arcului
  • Lumini de lucru cu LED-uri încorporate pentru polizare, inspecție și condiții de lumină scăzută
  • Luminile de lucru se aprind sau se sting automat pentru o operare ușoară, fără a fi nevoie de intervenția sudorului.
În stoc
Cere oferta

Descriere

ASIGURAȚI PROTECȚIA MAXIMĂ A RESPIRAȚIEI PE ȘANTIER

Obțineți cea mai bună protecție și confort pentru sudare sau tăiere. Zeta Fresh Air este un sistem complet de protecție respiratorie care include o mască de sudură și de tăiere ușoară, cu un filtru respirator certificat Kemppi. Zeta Fresh Air prioritizează sănătatea sudorilor cu o protecție suplimentară pentru ochi, față și respirație, păstrându-le în același timp confortul și utilizarea ușoară.

Modelul Zeta Fresh Air W201x are lumini de lucru încorporate cu LED-uri care se reglează automat în funcție de condițiile de lumină ambientală. Acestea sunt alimentate de bateria din unitatea de suflare și sunt ușor de controlat manual cu o singură mână. Zeta Fresh Air W201x include o unitate de filtrare alimentată PFU 210e care blochează 99.8% din fumurile dăunătoare, gazele și particulele - maximizează siguranța pe șantier cu protecție respiratorie la nivel TH3 certificată.

Cu un design îngust și ușor, căștile de sudură Zeta Fresh Air reduc oboseala gâtului și facilitează deplasarea pe șantier, oferind în același timp protecție facială conform standardelor EN 166 și EN 175. Acestea sunt construite pentru confort, proiectate pentru utilizare cu o singură mână și oferă protecție completă împotriva luminii ultraviolete și a radiațiilor infraroșii.

Un ecran cu filtru de sudare cu auto-întunecare (ADF) de primă clasă oferă protecție maximă pentru ochi și face munca mai ușoară. Tehnologia VISION+ vă oferă o vedere clară și precisă a mediului și închiderea de 2.5 DIN face ușor de văzut culorile luminoase și detaliile atunci când arcul sudurii este oprit. Cu un filtru de sudare de înaltă calitate și o zonă de vizualizare de 110 x 60 mm, nu trebuie să deconectați sistemul de aducțiune de aer și să vă scoateți masca pentru a face rapid ceva într-un mediu de respirație sigur, cum ar fi un birou sau o cameră de pauză. Vizibilitatea în interiorul măștilor de sudură Zeta Fresh Air este, de asemenea, complet optimizată pentru inspecție și polizare.

Informații suplimentare

Nu se aplică