Tuburi de ghidare Kemppi

SKU
tuburi-ghidare-kemppi-1

Tuburi de sârmă puternice, durabile și eficiente

Susțin sârma de umplere

Alimentare fiabilă a arcului de sudare

Tehnologie patentată Kemppi DL Chili

* Prețuri exprimate în euro, nu includ TVA și taxe de transport

În stoc

25,61 EUR

+ -

Descriere

Tuburi de ghidare Kemppi, pistolete mig-mag Flexlite GX

Tuburile de sârmă Kemppi sunt puternice, durabile și eficiente. Proiectate pentru a fi adecvate unor materiale de sârmă de umplere și aplicații speciale, tuburile Kemppi susțin sârma de umplere și asigură alimentarea fiabilă a arcului de sudare.

Tabelele pentru selectarea tuburilor descriu tipul pistoletului, materialul de umplere, culoarea tubului, codul de comandă și lungimea pistoletului.

Tuburile spiralate din oțel sunt adecvate pentru sârme de umplere pline sau tubulare cu diametru corespunzător.

Tuburile din teflon Kemppi DL Chili sunt cea mai bună soluție pentru derularea fiabilă a sârmelor de umplere din aluminiu, oțel inoxidabil, rezistente la acizi și pline din oțel. Tehnologia Kemppi patentată, două straturi de material DL Chili în tub, reduce semnificativ pierderile prin frecare dintre materialul sârmei de umplere și peretele tubului, asigurând derularea fiabilă și fără probleme a tipurilor de sârmă enumerate, chiar și la pistolete cu o lungime de până la 8 metri.

Consultați tabelele următoare pentru a selecta corect tuburile (wire liners) corespunzătoare pistoletului de sudare și aplicației.

Consultaţi PDF ataşat pentru detalii tehnice suplimentare și toată gama de consumabile

Informații suplimentare

Nu se aplică