Reductoare presiune ProControl

Imaginile sunt cu titlu de prezentare, accesoriile sunt optionale.Reductoare presiune ProControl
 • regulator pentru butelii, seria Premium
 • variantă îmbunătățită a reductoarelor GCE Dincontrol (Rhona)
 • oferă un debit de gaz îmbunătățit
 • stabilitate mai bună
 • protecții la manometre incluse
 • reductor de înaltă performanță, adecvat pentru toate cerințele aplicațiilor cu gaze tehnice comune
 • model axat pe siguranță, conform ISO 2503
 • protecție robustă din cauciuc a manometrului cu capac în spate pentru prevenirea defectelor și pătrunderii impurităților
 • durată de viață prelungită, cu economii în costurile aferente reparațiilor și întreținerii, pieselor de schimb și înlocuirilor
 • componente tehnice de reglare încapsulate, pentru constanța preciziei parametrilor
 • manevrare ușoară de către operator, printr-o configurație ergonomică
 • manometre cu trei scări, conform ISO 5171 cu ac indicator cu contrast pronunțat, pentru o claritate mai bună a citirilor presiunii gazului

Consultaţi documentele PDF ataşate pentru detalii tehnice suplimentare.

REDUCTOR FOARTE DURABIL
Defecțiunile mecanice constituie cauza cea mai frecventă și mai costisitoare a avariilor reductorului. Se întâmplă de obicei în timpul transportului aparatelor de sudură oxigaz asamblate, în timpul schimbării buteliilor sau la transportul pieselor si ansamblurilor grele cu macaralele în zonele de sudură. Protecția îmbunătățită, robustă a manometrului, reduce la minimum pauzele de producție, reparațiile și întreținerea și costurile de înlocuire și reduce scurgerile de gaz prin manometre defecte.

SIGURANȚĂ MARE ÎN EXPLOATARE
ProControl de la GCE a fost proiectat pentru utilizarea cu toate gazele tehnice comune, până la o presiune de umplere de 300 bar în butelie.
La proiectarea produsului au fost luate în considerare riscurile specifice de securitate ale oxigenului și gazelor inflamabile, precum și pericolele de înaltă presiune. Produsul a trecut toate testele de tip și este în conformitate cu ISO 2503. Siguranța produsului a fost demonstrată și prin teste pe termen lung efectuate pe teren de utilizatori selectați, care au efectuat diverse aplicații.

REGLARE PRECISĂ
Presiunea și debitul gazului sunt principalii parametri a căror precizie de măsurare de către reductorul de presiune este necesară pentru utilizator. Dar utilizatorii ProControl® GCE nu trebuie să știe acest lucru. Ei utilizează pur și simplu gazul pentru aplicația în care lucrează.

CONSTRUCȚIE ERGONOMICĂ
9 din 10 utilizatori au confirmat că le place să lucreze cu GCE ProControl. Când este montat pe robinetul buteliei, poziția mecanismului de reglare a presiunii ușurează reglajul. Plasarea în poziție corectă la evacuare a supapei obturatoare oferă posibilitatea de a opri circulația gazului fără depresurizarea reductorului. De asemenea, aceasta mărește durata de viață a componentelor interne și economisește costurile cauzate de întrerupere a funcționării și ale serviciilor aferente. Manometrele cu trei scări de unități de măsură puternic contrastante, permit citirea valorii setate și în condiții de lumină precară. Instrucțiunile de utilizare pot fi scanate din codul QR prezent pe eticheta produsului, pe toată durata de viață a acestuia.

Pret:la cerere
Stoc:

În Stoc

Documentație

Product Attachments

View FileNoile reductoare, regulatoare premium GCE Procontrol    Size: (634.71 KB)