Sudare orbitala WIG-TIG Orbitec

In stoc

Sudare orbitală mecanizată a procesului de sudare cu arc tungsten în gaz inert (TIG)

Se utilizează pentru a suda tuburi sau țevi staționare

Electrodul tungsten orbitează în jurul circumferinței îmbinării de sudură

Marginile îmbinării de sudură sunt încălzite de aer și topite împreună

Sudare orbitală WIG-TIG inovatoare și practică

Cere oferta

Sudare orbitala WIG-TIG Orbitec

Sudarea orbitală este o versiune mecanizată a procesului de sudare cu arc tungsten în gaz inert (TIG) și se utilizează pentru a suda tuburi sau țevi staționare. Electrodul tungsten conținut în rotorul capăt de sudură se rotește sau „orbitează” în jurul circumferinței îmbinării de sudură.

Procesul WIG-TIG poate fi un proces de fuziune (autogenă), în care marginile îmbinării de sudură sunt încălzite de aer și topite împreună fără adăugarea de materiale de umplere în bazinul de sudare. Sau se poate adăuga umplutură, de obicei sub forma unui fir solid.

Sudare orbitală inovatoare și practică

Tehnologia echipamentelor Orbitec se concentrează pe cerințele practice specifice ale clienților săi, indiferent dacă se specializează în fabricarea de tuburi ori țevi sau dacă aveți o cerință unică de a uni componente tubulare. Factorii cheie sunt siguranța și ușurința de utilizare, modularitatea, acolo unde este posibil, cu o formă și construcție care reduc costurile de producție la minimum.
Datorită acestei filosofii, Orbitec poate oferi produse practice, robuste și ușor de utilizat la niveluri de prețuri care nu erau disponibile anterior pe piața sudurii orbitale.

Gama de capete de sudură OSK sunt unice în proiectare - cablul și ansamblul mâner/motor este separat de capătul de sudură însuși, astfel încât un ansamblu de mâner poate direcționa o varietate de capete de sudură de dimensiuni diferite.
Acest concept oferă economisiri semnificative de costuri pentru sistemele de capete multiple de sudură și flexibilitate fără egal, folosind aceleași capete de sudură la diferite surse de alimentare ale producătorilor.

Alte produse, cum ar fi analizatoarele de oxigen, care sunt deseori considerate periferice procesului orbital, dar care totuși sunt esențiale pentru aplicarea sa cu succes, completează gama completă de produse disponibile de la Orbitec.

Powered by Camelweb Creations © All rights reserved - Plasmaserv SRL