Pistolete sudare MIG-MAG Flexlite GX nivel K5

SKU
GXxx5GWxx

Pistolete MIG-MAG cu trei niveluri tehnice, necesități sudare specifice

Sporesc confortul utilizatorului și productivitatea în sudare

Producție inovatoare, materiale de înaltă calitate, control strict al calității

Mânere detașabile cu formă anatomică, echilibru excelent, reduc solicitarea încheieturii

Consumabile mai puține cu o durată mai lungă de viață, costuri reduse

Piese schimb originale Kemppi, fabricate din materiale de înaltă calitate, în condiții stricte de control

* Prețuri exprimate în euro, nu includ TVA și taxe de transport

În stoc

195,80 EUR

+ -

Descriere

Noile pistolete sudare MIG-MAG Kemppi Flexlite GX

Flexlite GX - prelungirea naturală a mâinii dvs.

Seria de produse Kemppi Flexlite GX conține pistolete de sudură care se folosesc pentru sudarea MIG-MAG. Sunt disponibile modele Flexlite GX pe trei niveluri tehnice: K3, K5 și K8. Fiecare nivel este proiectat să satisfacă necesități de sudură specifice. Toate modelele Flexlite GX beneficiază de caracteristicile Flexlite pentru confortul utilizatorului, o sudare eficientă și o durată de viață extinsă a consumabilelor.

Pistoletele Flexlite GX Kemppi pentru sudură MIG-MAG sporesc confortul utilizatorului și productivitatea în sudare. Metodele de producție inovatoare, materialele de înaltă calitate și controlul strict al calității garantează faptul că vă puteți baza 100% pe pistoletul de sudură Flexlite GX.

Mânerul pistolului, forma anatomică și echilibrul excelent reduc solicitarea încheieturii, permițându-i sudorului să se concentreze asupra unor lucrări dificile pentru a executa o sudură perfectă. Acest lucru are un efect benefic asupra calității și productivității.

Calculând costul total de proprietate al unui pistolet de sudură Flexlite GX, veți observa că aparatul este excepțional datorită duratei lungi de viață a consumabilelor, eficienței sale și ergonomiei excelente, precum și că îmbunătățește categoric productivitatea generală a sudării. Pistoletele de sudură Flexlite GX sunt disponibile cu lungimi și clase de putere alternative, inclusiv cu diferite versiuni de gât.

Niveluri valorice, cel mai bun pistolet pentru fiecare lucrare

Pistoletele Flexlite GX Kemppi pentru sudură MIG/MAG sunt împărțite în trei niveluri tehnice: K3, K5 și K8. Fiecare nivel este proiectat să satisfacă necesități de sudură specifice. Cu cât nivelul valoric este mai ridicat, cu atât beneficiați de mai multe caracteristici. Toate modelele aferente unui nivel valoric beneficiază de caracteristicile Flexlite pentru confortul utilizatorului și o durată de viață extinsă a consumabilelor. Proiectate cu un echilibru perfect, acestea reduc solicitarea încheieturii și oboseala specifică muncii. Aceleași consumabile pot fi utilizate la toate modelele de nivel K, fapt care simplifică gestionarea pieselor de schimb și sporește rentabilitatea.

Modelele de nivel K3 se pot utiliza într-o gamă largă de materiale și lucrări. Sunt disponibile sub formă de modele răcite cu gaz și cu apă cu lungimea între 3 și 5 metri. Conectorul euro asigură conectivitatea cu majoritatea mărcilor de aparate MIG/MAG. Fără opțiune pentru telecomandă.

Modelele de nivel K5 se potrivesc unor aplicații profesionale diferite și includ modele răcite atât cu apă, cât și cu gaz. MN înseamnă Multi-Neck, un sistem pentru „schimbarea rapidă” a gâtului pistoletului, permițând alegerea uneia dintre cele trei variante de gâturi ce pot fi selectate și montate pe mânerul pistoletului în câteva secunde. Toate modelele de nivel K5 sunt compatibile cu telecomanda opțională, care permite selectarea în timp real a puterii de sudare sau a canalelor de memorie în timpul sudării. Conectorul euro asigură conectivitatea cu majoritatea mărcilor de aparate de sudură MIG/MAG.

Modelele de nivel K8 reprezintă o combinație puternică de ergonomie și performanță tehnică în sudură. O telecomandă cu afișaj poate fi achiziționată separat.
Lumina de lucru cu LED asigură o mai bună vizibilitate în condiții de lucru cu iluminat redus, facilitând poziționarea înainte de sudare și vizibilitatea după sudare. Gama de pistolete de nivel K8 răcite cu gaz prezintă gâturi de lebădă interschimbabile. Conectorul de pistolet Kemppi oferă proprietăți mecanice și electrice optimizate împreună cu o măsurare în timp real a tensiunii arcului.

  • Ergonomie excelentă. Reducerea oboselii are un efect pozitiv asupra muncii sudorului și asigură o mai bună calitate și eficiență sporită.
  • Sudare eficientă. Capătul de sudare de înaltă performanță utilizează cu eficiență sursa de alimentare și vă ajută să realizați suduri netede și fără stropi.
  • Durată lungă de viață a consumabilelor. Piesele consumabile fiabile și rezistente Kemppi susțin calitatea și productivitatea sudări.
  • Mânerul detașabil al pistolului este inclus în specificația de livrare standard. Astfel, pistoletul de sudură Flexlite GX devine un fel de prelungire naturală a mâinii dvs.
  • Protecția cablului cu articulație sferică este foarte flexibilă, reducând solicitarea încheieturii și permițând alimentarea constantă și fiabilă cu sârmă în orice situație.
  • Potrivit testelor efectuate în laboratorul de sudură Kemppi, pistoletele de sudură Flexlite GX au prezentat o scădere cu până la 35% a temperaturii în duza contact tip comparativ cu un pistolet de sudură corespunzător care nu este din gama Flexlite. Acest lucru indică faptul că sistemul de răcire cu mai multe canale al Flexlite are un rol important în îmbunătățirea semnificativă a duratei de viață a consumabilelor.
  • Debitul gazului de protecție are un efect semnificativ asupra calității sudurii. În mod normal, gazul de protecție este invizibil, însă cu tehnologia de imagistică Schlieren se poate observa debitul real de gaz. Aceasta prezintă modul în care designul pistoletului de sudură Flexlite GX și piesele consumabile permit un debit de gaz laminar și o mai bună acoperire a gazului de protecție.
  • Lichidul de răcire circulă aproape de principalele consumabile, păstrându-le mai reci și prelungindu-le durata de viață. Canalele de gaz de protecție separate din gâtul pistoletului asigură suduri mai curate, mai puțini stropi și un consum mai mic de gaz de protecție.
  • Piesele de schimb originale Kemppi sunt fabricate din materiale de înaltă calitate și în condiții stricte de control al calității și inspecție. Marca Kemppi de pe piesele de schimb reprezintă o garanție pentru o durată de viață lungă și fiabilitate.

Telecomenzile opționale de pe capătul de sudare permit reglarea imediată și precisă a curentului de sudare și selectarea canalului de memorie de la distanță. Disponibilă pentru pistoletele de sudură de nivel K5 și K8.

Design ergonomic al mânerului. Mâner cu formă anatomică, ce permite o prindere excelentă în mână. Un declanșator modular cu câteva piese și conexiune simplă. Capacul mânerului, declanșatorul și telecomanda pistoletului sunt rapid și ușor de schimbat.

Lumini de lucru. Pistoletele de nivel K8 prezintă lumini delucru cu LED opționale pentru a facilita poziționarea înainte de sudare și vizibilitatea după sudare.

Răcire optimă a gâtului. Canalele de gaz de protecție separate și circuitul de răcire care ajunge până la capătul gâtului pistoletului păstrează mai rece gâtul, asigură suduri mai curate și mai puțini stropi și prelungesc durata de viață a consumabilelor.

Piese mai puține, costuri mai mici. Numărul de piese care necesită înlocuire a fost redus prin îmbunătățirea compatibilității la nivelul modelelor. Astfel se reduc costurile stocurilor, Flexlite GX este un instrument perfect pentru gestionarea costurilor în ateliere. Piesele de schimb originale Kemppi garantează faptul că pistoletul de sudură vă oferă un nivel maxim de eficiență și calitate. Marca Kemppi de pe piesele de schimb reprezintă o garanție pentru o durată de viață lungă și fiabilitate.

Design inteligent al cablului. Seturile de cablu flexibile și protecția cablului cu articulație sferică reduc cuplul asupra încheieturii, ceea ce înlesnește munca și reduce efortul. Setul de cabluri include cabluri și furtunuri interioare înlocuibile.

Protecție cu arc a cablului. Capătul de cablu puternic, protejat cu arc previne îndoiturile bruște și protejează furtunurile în interiorul cablului.

Modelele de pistolet de nivel K3 și K5 prezintă o conexiune euro universală la derulator, care permite conectarea cu majoritatea mărcilor de aparate de sudare MIG/MAG. Modelele de pistolet de sudură de nivel K8 au un conector Kemppi special, care permite colectarea cu precizie a datelor de la arcul de sudare.


În ce privește utilitatea, Flexlite GX reprezintă alegerea ideală

Pistoletele de sudură Flexlite GX prezintă o formă și un echilibru impresionante. Seturile de cablu flexibile și protecția cablului cu articulație sferică reduc solicitarea încheieturii, astfel încât puteți simți cu adevărat diferența. Astfel, se reduce oboseala utilizatorului și se îmbunătățesc calitatea muncii și eficiența.

Designul inovator se reflectă în calitatea și eficiența sudării

Modelele Flexlite GX prezintă temperaturi mai mici ale gâtului pistoletului și ale duzei contact tip. Acest lucru s-a realizat printr-o nouă și inovatoare structură a gâtului pistoletului, în care canalele de răcire se află mai aproape de principalele consumabile și sunt separate de canalele gazului de protecție. Împreună cu piesele consumabile de înaltă calitate, această caracteristică sporește eficiența și îmbunătățește calitatea sudării. De asemenea, prelungește durata de viață a pieselor consumabile, ceea ce înseamnă o gestionare mai ușoară a pieselor de schimb și reducerea costurilor pentru consumabile.

Mai puține consumabile înseamnă costuri mai mici ale stocurilor

Pistoletele de sudură Flexlite GX prezintă o eficiență termică îmbunătățită, care permite temperaturi mai scăzute și o durată de viață extinsă a consumabilelor, ceea ce înseamnă reducerea cu peste 50% a utilizării consumabilelor. Duzele contact tip de mare performanță, găurite cu precizie, cu o durabilitate la uzură îmbunătățită, sunt adecvate pentru o gamă largă de aplicații și tipuri de sârmă de umplere.

Numărul de piese care necesită înlocuire a fost redus prin îmbunătățirea compatibilității la nivelul modelelor corespunzătoare și prin combinarea funcțiilor unora dintre consumabile. Drept urmare, numărul total de consumabile a fost redus pentru fiecare model de pistolet. Întrucât astfel se reduc costurile stocurilor, Flexlite este un instrument perfect pentru gestionarea costurilor în ateliere.

Duzele contact tip originale Kemppi poartă marca Kemppi. Aceste duze contact tip de înaltă performanță, găurite cu precizie, rezistă mai mult și sporesc fiabilitatea pistoletului de sudură, ajutându-vă în mod direct să faceți economii sub aspectul costurilor. Selectarea ușoară a dimensiunii duzei contact tip pentru diferite materiale și aplicații pentru derulator cu trei grupe de distanță: C1, C2 și C3.

Consultaţi documentele PDF ataşate pentru detalii tehnice suplimentare, consumabile, piese de schimb şi service

Pistoletele Flexlite GX vor înlocui gamele vechi de pistolete Kemppi (FE, PMT, MMT, PMT-MN)

Informații suplimentare

Nu se aplică