Opal WaterJet

Imaginile sunt cu titlu de prezentare, accesoriile sunt optionale.Opal WaterJet

Tăiere versatilă și de precizie cu jet de apă

Mașina de tăiere Opal Waterjet a fost proiectată şi creată pentru a obține finisaje netede, de înaltă calitate, fără zone de deformare sau afectare termic. Utilizarea tăierii cu jet de apă permite lucrul cu o varietate mare de materiale precum piatră, lemn sau materiale plastice, având grosimi de până la 250mm. Pentru tăierea materialelor dure (metale, piatră, sticlă etc.) este folosit nisip pentru şlefuire, care este amestecat cu apă într-o încăpere specială.
Utilizarea opțională a capului de tăiere PRO-X 3D mărește capacitatea proiectată a mașinii prin operațiuni 3D. Modelul este echipat cu o pompă de înalta presiune, a cărei performanţă este programată individual în funcţie de materialele de tăiere.
Consultaţi documentele PDF ataşate pentru detalii tehnice suplimentare şi echipamente opţionale.

  • versatilitate
  • nu se formează praf în urma tăierii
  • tăiere cu material abraziv sau doar cu apă
  • sistemul de tăiere cu jet de apă poate funcționa cu până la patru capuri de tăiere în același timp
  • ajustare personalizată a pompei de presiune înaltă
  • tăierea fără formarea de zgură reduce la minim prelucrarea ulterioară
  • datorită multiplelor variante de configurare, trimiteţi-ne o cerere pentru oferte comerciale
Cap de tăiere 2D
Capul de tăiere cu 2 axe și jet de apă Accustream folosește tehnologie de tăiere hidroabrazivă dovedită în practică. Capul cu structură corespunzător proiectată cu senzor de înălțime și dispozitiv anti-coliziune garantează tăieri de cea mai bună calitate și funcționare fără probleme.
   
Cap de tăiere Pro-X 3D
Capul Pro-X 3D cu 5 axe oferă un nivel înalt de eficiență și asigură atingerea unei precizii tridimensionale maxime. Unghiul maxim de tăiere de ± 47º și compensarea automată a unghiului asigură precizie înaltă și, practic, un unghi zero pe marginea de tăiere. Pro-X 3D reprezintă accesoriul perfect pentru reducerea la minim a prelucrărilor ulterioare.
   
Masă de apă
Mașina de tăiere Opal Waterjet este prevăzută cu o masă de apă robustă cu sistem cu două grilaje. Structura din oțel complet cositorit asigură durabilitate și rezistență la coroziune. Structura detașată a mesei asigură stabilitate maximă și funcționare la cele mai bune performanţe.
   
Centru de comandă CNC
Centrul ECS872 este un dispozitiv industrial de înaltă calitate, echipat cu ecran tactil. Construcția și componentele eficiente, rezistente la condiții extreme în producție, garantează funcționarea fără probleme. Funcționalitatea de neegalat a software-ului brevetat și interfața intuitivă a acționării permit exploatarea la maxim a capacității mașinii.
   
Opal Waterjet are o structură tip portal. Mașina este fabricată din profile închise de oțel, asigurând o stabilitate crescută. Elementele șinelor sunt protejate împotriva influenței nocive a apei cu burdufuri de protecție sau prin acoperire cu aluminiu. Greutatea relativ redusă a portalului și suporturile special împământate oferă echipamentului o dinamică excelentă, iar motoarele de înaltă precizie asigură poziționarea cu acuratețe.
Pret:la cerere
Stoc:

Stoc Furnizor

Documentație

Product Attachments

View Fileprezentare Opal WaterJet    Size: (4.44 MB)
View Fileechipamente opţionale Opal WaterJet şi Opal WaterJet Combo    Size: (273.7 KB)