Onyx

Imaginile sunt cu titlu de prezentare, accesoriile sunt optionale.Onyx

Soluții tehnologice inovative, ergonomie unică și design atractiv
Cea mai nouă mașină CNC Eckert de debitare cu plasmă şi oxigen

Pe durata proiectării mașinii de tăiere cu plasmă și oxigaz Onyx au fost folosite soluții moderne de construcție și mecanică. Acestea asigură eficiența optimă, precum și un aspect inovator și atractiv. Noua structură de grinzi este mai rigidă și rezistentă la temperaturi ridicate. Acest aspect este foarte important, mai ales la tăierea materialelor cu grosimi de până la 300 mm. Combinația unică de sisteme de siguranță utilizate la mașina de debitare Onyx garantează cel mai bun nivel de confort și siguranță pentru operatori și persoanele din jurul acestora.
Consultaţi documentele PDF ataşate pentru detalii tehnice suplimentare şi echipamente opţionale.

Construcții inovative și moderne

  • Capul de tăiere cu plasmă Vortex 3D asigură o precizie optimă în tăierea automatizată a tablelor, țevilor, profilelor
  • Grinzile mai rigide permit prelucrarea tablelor cu grosimi cuprinse între 1-300 mm
  • Panoul CNC modern i-Vision instalat pe brațul mobil asigură o ergonomie unică și confort sporit
  • Sistemul de acționare modificat permite o poziționare precisă pe axa X în timpul tăierii dinamice
  • Afișaj și iluminare LED, barieră optică de protecție care garantează siguranța în muncă
  • Rezultate perfecte datorate bazei extinse de parametri predefiniți de tăiere cu plasmă și oxigen
  • Module integrate care asigură o rezistență sporită împotriva factorilor negativi rezultați din procesul de tăiere
Cap de tăiere Vortex 3D
Capul de tăiere cu plasmă complet automatizat permite tăiere și șanfrenare de înaltă precizie în procesul de tăiere a unei singure table. Unghiul de rotaţie de ±540º și deviaţia unghiului capului de ±47º, fac din mașina de tăiere o unealtă universală capabilă să funcţioneze în trei dimensiuni în timp ce sunt pregatite fazele de sudare pe Y, V și K. Capul de tăiere este prevăzut cu senzori pentru anti-coliziune, contact mecanic/electric și înălţime. Acest lucru permite utilizarea de tehnologii precum: Contour Cut, Contour Cut Speed, Diameter Pro și True Hole.
   
Pistolet de tăiere cu oxigaz
Pistoletul de tăiere cu oxigaz reprezintă soluția de tăiere pentru oțel structural cu conținut redus de carbon și slab aliat. Poate prelucra o gamă largă de grosimi ale materialelor. Pe pistolet sunt montați senzori de înalțime, aprindere automată, oferind și posibilitatea reglării manuale a unghiului de tăiere.
   
Masa de aspiraţie modulară cu secțiuni asigură eliminarea eficientă a prafului în timpul procesului de tăiere. Mașina de debitare a fost prevazută cu structură auto-portantă ca bază pentru grilele înlocuibile. O astfel de structură asigură siguranța și performanța de vârf a mesei. Masa de tăiere este prevazută cu un sistem inteligent de descărcare a prafului din zona de tăiere. Fiecare segment constă dintr-o structură de sprijin cu canale de descărcare, o grindă diagonală, un rezervor pentru deșeuri și canale comandate pneumatic.
   
Centrul de comandă i-Vision
Cel mai modern panou CNC, i-Vision este un dispozitiv industrial de înaltă calitate, echipat cu ecran tactil Corning Gorilla. Construcția și componentele eficiente, rezistente la condiții extreme în producție, garantează funcționarea fără probleme. Funcționalitatea de neegalat a software-ului și interfața intuitivă permit exploatarea la maxim a capacității mașinii. Amplasarea controlerului pe un braț mobil asigura confort unic și siguranță pentru operatorul mașinii. De asemenea, panoul oferă posibilitatea urmării procesului de tăiere și controlul mașinii în același timp.
   
Structura mașinii Onyx are la bază profile închise, prevăzute cu elemente de rigidizare. Integrarea cablurilor și elementelor de control în structura mașinii asigură o agilitate sporită și riscuri mai mici de deteriorare cauzate de temperaturi înalte sau alți factori din timpul funcționării. Dimensiunea cărucioarelor de ghidare, amplasarea cremalierei și utilizarea de ghidaje liniare duble asigură o stabilitate eficientă a mașinii și garantează siguranță și acuratețe optime.
Pret:la cerere
Stoc:

Stoc Furnizor

Documentație

Product Attachments

View Filemasina CNC debitare plasma si oxigaz Eckert Onyx    Size: (630.95 KB)
View Fileechipamente opţionale Sapphire şi Jantar    Size: (170.05 KB)