Diamond FiberLaser2

Imaginile sunt cu titlu de prezentare, accesoriile sunt optionale.Diamond FiberLaser2

Viitorul în tăierea cu laser.  Dinamică şi precizie

Mașina de tăiere Diamond Fiber Laser utilizează tehnologia laserului cu transmisie prin fibră optică. Echipamentul este conceput pentru utilizatori a căror prioritate este viteza și cea mai înaltă precizie în tăiere chiar și în cazul contururilor complicate. Utilizarea tehnologiei cu fibră laser scade semnificativ complexitatea sistemului laser și reduce direct costurile de funcționare comparativ cu tehnologia laser CO2.
Cerinţele individuale ale consumatorilor sunt asigurate de utilizarea unui portal cu structură compactă care îmbunătățește stabilitatea; cabinetul de siguranță complet închis protejează împotriva radiațiilor laser și capacitatea de ajustare a dimensiunilor zonei de lucru. Acceleraţia şi viteza de lucru a echipamentului sunt mari, ceea ce reduce timpul de pornire/oprire. Timpul de tăiere se reduce în mod semnificativ.Tehnologie de tăiere de ultimă generaţie.
Consultaţi documentele PDF ataşate pentru detalii tehnice suplimentare şi echipamente opţionale.

  • Capacitate de prelucrare a unei game largi de material reflectant (cupru, fontă, materiale polizate)
  • Fiabilitate pe termen lung asigurată de componente de cea mai înaltă calitate de la producători renumiți
  • Sistem PCS inovativ capabil să analizeze și să selecteze timpul de perforare în concordanță cu materialul aplicat
  • Instalare opțională de actuatori liniari ce înlocuiesc servo-motoarele
  • Proces de tăiere complet automat cu încărcarea și descărcarea plăcilor (opțional)
  • datorită multiplelor variante de configurare, trimiteţi-ne o cerere pentru oferte comerciale
Cap de tăiere cu sistem PCS (sistem de control a perforării)
Capul de tăiere Precitec asigură fiabilitate excepțională și calitate în tăiere. Senzorul integrat de distanță protejează stabilitatea și previne coliziunile. Pentru protecția componentelor sale optice de clasă înaltă, acest cap de tăiere este prevăzut cu o sticlă de protecție amplasată în cartuș. Instalat opțional, sistemul inovator PCS (sistem de control a perforării) comandă emisia fasciculelor laser, sporind eficiența și productivitatea.
   
Sursă de fascicul laser
Fibra laser fiabilă IPG de structură modulară oferă o eficiență de peste 30% a conexiunii la rețea, rezultând o reducere de trei ori mai mare a consumului de energie comparativ cu laserul CO2; durata estimată de viață este de până la 100.000 ore de funcționare.
   
Masă automată cu platforme
Masa interschimbabilă cu platforme constă din două zone de lucru ce permit alternarea intrării și ieșirii din zona de lucru, permițând descărcarea elementelor finite și încărcarea materialelor noi. Masa cu platforme este prevăzută cu alimentator cu curea care colectează elementele care sunt prea mici pentru a fi reținute pe grilaj. Masa este prevăzută cu porți laser de securitate pentru atingerea nivelului necesar de siguranță.
   
Centru de comandă CNC
Centrul ECS872 este un dispozitiv industrial de înaltă calitate, echipat cu ecran tactil. Construcția și componentele eficiente, rezistente la condiții extreme în producție, garantează funcționarea fără probleme.
Funcționalitatea de neegalat a software-ului brevetat și interfața intuitivă a acționării permit exploatarea la maxim a capacității mașinii.
   
Structura tip portal asigură stabilitatea și anduranța întregii mașini. Dulapul de siguranță complet închis ce acoperă întreaga zonă de tăiere și utilizarea de mese cu platforme interschimbabile cresc siguranța în muncă. Structura șinei are la bază glisiere lineare de precizie înaltă și servo-motoare moderne pentru a garanta precizia configurației capului de tăiere, dinamica înaltă şi funcționarea fără probleme.

 

Pret:la cerere
Stoc:

Stoc Furnizor

Documentație

Product Attachments

View Fileprezentare Diamond FiberLaser 2    Size: (2.98 MB)
View Fileechipamente opţionale Diamond FiberLaser 2    Size: (287.93 KB)