HyAccess consumabile lungi tăiere plasmă Powermax

Imaginile sunt cu titlu de prezentare, accesoriile sunt optionale.HyAccess consumabile lungi tăiere plasmă Powermax

Acces în locuri greu accesibile

Acces extins cu 76mm pentru tăiere și crăițuire în spații închise

Consumabilele HyAccess de la Hypertherm permit utilizatorilor acces suplimentar la tăierea cu plasmă sau la crăițuirea în locuri greu accesibile sau închise și au fost concepute pentru a fi utilizate cu sistemele Powermax de debitare cu plasmă. Acestea se extind cu aprox. 76mm mai mult decât consumabilele standard și au un vârf foarte îngust, oferind vizibilitate și accesibilitate.
Iar acest lucru le face ideale pentru operațiuni precum tăierea colțurilor și canalelor, a marginilor apropiate și tăiere prin flanșe. De asemenea, se reduc operațiile secundare și necesitatea de a folosi alte echipamente precum discurile abrazive sau pistoletul cu oxiacetilenă.

Tăierea cu plasmă în zone cu acces dificil

Imaginați-vă că înlocuiți mai multe unelte cu una singură: un aparat de tăiat cu plasmă, echipat cu un vârf foarte lung și subțire
Lucrătorii cu metal specializați în reparații de echipamente și vehicule, lucrări structurale și lucrări ce necesită debitare sau crăițuire unghiulară au un accesoriu nou care le va face munca mai ușoară.

Consumabilele extralungi și înguste funcționează bine cu un șablon, întrucât vârful îngust va pătrunde prin curbe strânse sau modele complexe. Un alt avantaj este că menține mâinile operatorului departe de arcul fierbinte de plasmă.

Consumabilele specializate HyAccess sunt proiectate să funcționeze cu majoritatea sistemelor moderne Powermax, de la 3 XP până la Powermax105. Aceasta înseamnă că utilizatorii pot tăia o gamă largă de grosimi ale metalelor din gama de grosimi, până la 38mm. Consumabilele pot funcționa și pe unele sisteme Powermax mai vechi, folosind un pistolet compatibil retehnologizat Duramax.

Muncitorii care au folosit HyAccess în loc de tăierea cu oxigaz spun că economisesc cel puțin 5 minute atunci când taie bare grele, deoarece nu trebuie să preîncălzească piesa de lucru. De asemenea, profilul îngust al consumabilelor HyAccess permite plasmei să realizeze o tăietură mai curată și mai apropiată decât oxigazul între flanșă și rețeaua barei. Clienților le plac, de asemenea, vitezele mai mari de tăiere - estimând că sunt de trei ori mai mari decât în cazul oxigazului.

Pret:la cerere
Stoc:

În Stoc