FlushCut consumabile tăiere în unghi plasmă Powermax

Imaginile sunt cu titlu de prezentare, accesoriile sunt optionale.FlushCut consumabile tăiere în unghi plasmă Powermax

Tăiați mai aproape, șlefuiți mai puțin

Consumabilele brevetate Hypertherm FlushCut utilizează un model revoluționar de duză, care poziționează arcul de plasmă în unghiuri precise pentru tăiere apropiată, controlată, fără a deteriora metalul de bază. Disponibile pentru majoritatea sistemelor Powermax, FlushCut sunt ideale pentru îndepărtarea accesoriilor, șuruburilor și proeminențelor într-o singură operație, fără a fi necesară o șlefuire secundară excesivă.


Cum să înclinați un arc de plasma pentru o tăiere mai apropiată de fiecare dată

Consumabilele FlushCut dispun de o duză unghiulară care produce un arc de plasmă la un unghi de 45 de grade. În locul poziționării deschiderii duzei la vârful vârful acesteia, așa cum este în mod normal, deschiderea duzei FlushCut este poziționată pe partea laterală.
Această duză laterală înclină arcul de plasmă, astfel încât, în loc să iasă diagonal, arcul poate ieși acum din pistolet la un unghi aproape paralel cu piesa de lucru. În practică, acest lucru înseamnă că puteți tăia mai aproape, sau la nivel, față de metalul de bază. Cu cât pe metalul de bază rămâne mai puțin material, cu atât este necesară mai puțină șlefuire, eficientizând timpul.

Procesul de tăiere la nivel scurtează durata operațiilor care necesită separarea a două metale

Cei mai mulți sudori și fabricanți, probabil, se pot gândi la multe operații unde acest lucru ar putea fi util; de fapt, pentru orice operațiune care necesită separarea a două  metale. Câteva exemple includ îndepărtarea mânerelor de ridicare, a suporturilor temporare pentru sudură și a ochiurilor tampon. În plus, procesul de tăiere la nivel simplifică tăierea orificiilor de acces la sudură în grinzile în L și facilitează îndepărtarea șuruburilor sau a altor piese de pe placa metalică.

Reduceți operațiile secundare cu până la 60%. Alocați mai puțin timp și bani pentru accesorii

Clienții care utilizează procedeul raportează finalizarea lucrărilor cu 60% mai repede. Un alt beneficiu este capacitatea de a reutiliza accesoriile care au fost îndepărtate, deoarece unghiul precis al arcului evită deteriorarea părților separate. Operatorii mai pot utiliza, de asemenea, procesul în locul unui polizor, la amperaje mai mici, pentru a îndepărta materialul rezidual sau suprafețele dure fără a deteriora metalul.

Aceste consumabile sunt proiectate să funcționeze cu Powermax45 XP, 65, 85, 105 și 125. Procesul poate îndepărta în siguranță accesoriile, dispozitivele de prindere și alte caracteristici proeminente cu o grosime cuprinsă între 12 și 25 mm.

Pret:la cerere
Stoc:

În Stoc