FastMig M

Imaginile sunt cu titlu de prezentare, accesoriile sunt optionale.FastMig M

Performanţă de top în sudarea industrială MIG-MAG

Seria FastMig M reprezintă o combinaţie de modularitate, uşurinţă în utilizare şi o gamă largă de aplicaţii. Aceste echipamente înglobează performanţa uriaşă a ciclului de funcţionare în dimensiuni compacte şi greutate mică, crescând productivitatea şi mobilitatea la locul de muncă.
În sudura industrială MIG-MAG, FastMig M este alternativa bine-cunoscută de înaltă tehnologie. Asigurând aprindere excelentă a arcului şi performanţă în sudură, petreceţi mai mult timp sudând şi mai puţin timp îndepărtând stropii.

Există două opţiuni ale produsului din care o alegeţi pe cea optimă pentru aplicaţia dvs. de sudură: pachetul sinergic pentru o utilizare avansată în condiţii dificile şi cel normal pentru utilizare de bază. De fiecare dată când aplicaţia se modifică, puteţi actualiza configuraţia FastMig M pentru a se potrivi nevoilor dumneavoastră de producţie.

Panourile de control de bază MR facilitează reglaje simple ale alimentării cu sârmă şi tensiunii de sudare. Panourile de control sinergice MS permit setări suplimentare pentru optimizarea proceselor de sudare, memorarea anumitor preferinţe, FastMig M devenind astfel un aparat multi-lateral şi eficient pentru sudarea industrială.

Trei derulatoare de sârmă sunt disponibile pentru echipamentele FastMig M: MXF63 de dimensiuni şi greutate reduse pentru role de sârmă de 200mm, în timp ce variantele MXF65 şi MXF67 sunt proiectate pentru role de 300mm, al doilea model fiind prevăzut cu o carcasă din plastic rezistentă, cu pereţi dubli.

  • garanţie Kemppi 2 ani pentru piese şi manoperă
  • datorită multiplelor variante de configurare, trimiteţi-ne o cerere pentru oferte comerciale
  • Consultaţi documentele PDF ataşate pentru detalii tehnice suplimentare, piese de schimb şi service

Ofertă promoțională aparate sudare Kemppi

Pret:la cerere
Stoc:

Stoc Furnizor

Documentație

Product Attachments

View Fileaparat sudare mig-mag FastMig M Kemppi    Size: (359.87 KB)
View FileOferta promotionala aparate sudare KEMPPI noiembrie 2021    Size: (123.45 KB)
View FileFastMig M presentation EN    Size: (692.19 KB)
View Filecatalog Flexlite GX MIG-MAG pistolete si consumabile RO    Size: (1 MB)
View FileFastMig M quick guide EN    Size: (632.67 KB)
View FileFastMig M training EN    Size: (1.03 MB)
View Filecatalog aparate sudare Kemppi    Size: (5.97 MB)
Consumabile
Accesorii