Măști protecție de unică folosință

Imaginile sunt cu titlu de prezentare, accesoriile sunt optionale.Măști protecție de unică folosință

Măști respiratorii de unică folosință pentru particule

Respirația confortabilă, aerul curat și sigur sunt importante pentru sănătatea lucrătorilor și moralul la locul de muncă. Bucurați-vă de o potrivire confortabilă pt. cele mai multe forme și dimensiuni ale feței cu mastile de unică folosintă 3M.

Măștile de protecție respiratorie de unică folosintă de la 3M combină design-ul ergonomic pentru confort cu tehnologii brevetate care ajută la o respirație mai usoară și o protecție confortabilă împotriva pericolelor asociate particulelor.Sunt rezultatul cercetarii continue de imbunătătire a confortului.

Designul ingenios cu 3 panouri pliabile se potrivește cu o gamă largă de forme și dimensiuni ale feței, de asemenea, ajută la adaptarea mai mare a miscărilor faciale în timpul vorbirii, făcand masca respiratorie mult mai confortabil de purtat.

Importanța confortului

Pentru a vă asigura că masca respiratorie vă protejează, aceasta trebuie purtată în timpul tuturor perioadelor de expunere. Alegeți o mască respiratorie pe care o puteți purta în mod confortabil pe parcursul întregului schimb.

Confort pentru față și cap.  Marginea măștii respiratorii trebuie să fie flexibilă, iar forma și dimensiunea trebuie să acopere nasul, gura și bărbia fără a cauza presiune excesivă. Materialul benzilor de cap oferă o tensionare bună, uniformă în jurul capului și asigura o potrivire confortabilă și fixă pentru o gamă de mărimi.

Confortul pentru piele va fi afectat de netezimea și moliciunea materialului interior în contact cu pielea, în special de-a lungul unei perioade îndelungate. O garnitură moale de etanșare din interiorul măștii și spuma pentru zona nasului care absoarbe transpirația vor oferi confort sporit. Materialele rigide sau dure, în combinație cu o temperatură ridicată în interiorul măștii respiratorii, pot cauza mâncărimi și disconfort.

Greutate redusă.  Profitați de inovația tehnologică și alegeți o mască respiratorie ușoară pentru confort optim.

Grad de răcire.  O supapă de expirație eficientă minimizează acumularea de căldură, în special în condiții de lucru cu umiditate și căldură excesive.

Ușurință în respirație.  O supapă de expirație eficientă și înaltă eficiență, material de filtrare cu rezistență respiratorie redusă care vă vor ajuta să respirați confortabil.

Compatibilitatea cu alte EIP.  Asigurați-vă că masca respiratorie pe care ați ales-o se potrivește bine cu alte echipamente individuale de protecție necesare pentru activitatea dvs., cum ar fi ochelari și protecție pentru auz pentru a asigura confort maxim.

Pret:la cerere
Stoc:

Stoc Furnizor

Documentație

Product Attachments

View Filecatalog Masti respiratorii de unica folosinta 3M    Size: (2.36 MB)