Masca protectie sudare Delta

Imaginile sunt cu titlu de prezentare, accesoriile sunt optionale.Masca protectie sudare Delta

Protecţia respiraţiei în timpul sudării în zonele periculoase, purtarea de căşti de protecţie este obligatorie

Delta 90 şi Delta+ 90 FreshAir sunt unităţi robuste ce asigură protecţia capului de jur împrejur pentru sudori şi personalul de producţie care lucrează în condiţii extrem de dificile, precum în construcţia de nave, activităţi de producţie grea, minerit şi şantiere de construcţii, unde purtarea de căşti de protecţie este recomandată sau obligatorie. Delta 90 FreshAir integrează protecţia capului, feţei şi respiraţiei într-o unitate foarte rezistentă, oferind sudorului un maxim de protecţie şi confort. În plus, protecţia de înaltă calitate a auzului poate fi integrată opţional.
Unităţile Delta 90 şi Delta+ 90 FreshAir se pot combina cu un pachet de filtre FreshAir alimentat de baterie reîncărcabilă sau cu surse de aer de respirat disponibile local. Aerul rece, curat şi filtrat de respirat este direcţionat către faţa sudorilor, eliminând fumul de sudare şi contaminarea cu praf care sunt nocive şi prezente în aer. Etanşarea ajustabilă pentru faţă, combinată cu designul cu „presiune pozitivă a aerului“, creează o zonă sigură în care se poate respira uşor pentru confortul sudorilor de-a lungul întregii zile şi împiedică aburirea lentilei.
Delta+ 90 FreshAir oferă protecţie şi siguranţă în plus, dispunând de un vizor de sudură cu balama separată ce poate fi ridicat independent de pe un scut de faţă mare şi transparent, clasificat la impact, oferind o vizualizare excepţională a zonei de lucru înainte şi după procesele de sudare şi fabricaţie, asigurând în acelaşi timp în permanenţă utilizatorului un mediu cu aer sigur şi curat. De asemenea, vizorul de sudură poate fi demontat cu uşurinţă pentru anumiţi membri ai personalului şi funcţii în care protecţia de sudură nu este necesară, dar protecţia de înaltă calitate a respiraţiei, capului, feţei şi auzului este esenţială.

 • protecţie ca mască de sudură şi cască de protecţie
 • oferă aer pentru respirat sigur, curat şi rece
 • designul cu presiune pozitivă face respiraţia uşoară
 • FreshAir împiedică aburirea vizorului
 • pachet de filtru alimentat cu baterie sau prin aducţie de aer
 • permite echiparea cu antifoane opţionale, de înaltă calitate
 • opţiuni de filtre standard sau automate
 • îndeplineşte cerinţele standardului EN397 privind căştile de protecţie şi ale EN175 privind certificarea sudării. Cu Delta+ sunt respectate şi cerinţele EN175B şi SAI XXX
 • vizorul de sudură cu prindere detaşabilă separată poate fi montat pe filtrele de sudură standard sau ADF (Delta+)
 • vizor transparent pentru faţă evaluat la impact: protecţie şi vizibilitate a zonei de lucru excepţionale (Delta+)
 • Consultaţi documentele PDF ataşate pentru detalii tehnice suplimentare, piese de schimb şi service.
Pret:la cerere
Stoc:

Stoc Furnizor

Documentație

Product Attachments

View FileMăşti protecţie şi filtre catalog Kemppi 2015    Size: (1.64 MB)
View FileBeta, Delta, FreshAir brochure EN    Size: (5.89 MB)
View FileBeta, Delta, FreshAir technical datasheet EN    Size: (623.84 KB)
View Fileaccesorii Kemppi 2015    Size: (1.63 MB)
Accesorii