Filtru aer FreshAir

Imaginile sunt cu titlu de prezentare, accesoriile sunt optionale.Filtru aer FreshAir

Eficient, inteligent, uşor şi compact

Dispozitivul de control FreshAir Flow cu alarmă încorporează un sistem inteligent de avertizare, inclusiv semnale acustice şi vizuale dacă bateria este descărcată, filtrul este înfundat sau debitul de aer este insuficient.

Dispozitivul de control FreshAir Flow cu alarmă este o unitate de ventilare şi filtrare concepută să ofere protecţie împotriva particulelor contaminante asociate cu operaţiunile de sudare şi fabricare, precum praf, fumuri non-toxice şi toxice, aerosoli solizi şi lichizi, bacterii şi viruşi. Deşi forma sa este compactă iar greutatea este redusă, unitatea este proiectată pentru funcţionarea pe durate lungi în medii de sudare.

Sistemul alimentat de o baterie reîncărcabilă oferă libertate totală de mişcare la locul de muncă, comparativ cu opţiunea statică oferită de alimentarea prin aducţie de aer. Protecţia fiabilă a respiraţiei se bazează pe suprapresiunea creată în zona de respiraţie a unităţii superioare pentru cap. Presiunea pozitivă şi aerul proaspăt şi filtrat elimină dificultăţile de respiraţie, împiedică aburirea lentilei de sudură şi îmbunătăţeşte confortul utilizatorului pe durata întregii zile de lucru.

Sistemul de control Flow menţine automat debitul selectat al aerului şi sistemul inteligent de avertizare emite semnale acustice şi vizuale dacă bateria este descărcată, filtrul este înfundat sau debitul de aer este insuficient. Bateria reîncărcabilă MiMH asigură o funcţionare de până la 10 ore. Debitul aerului se poate ajusta manual de la 140 l/min până la 210 l/min, iar sistemul avansat de control asupra debitului permite operatorului să gestioneze debitul de aer şi autonomia oferită de baterie.

Pret:la cerere
Stoc:

Stoc Furnizor

Documentație

Product Attachments

View FileMăşti protecţie şi filtre catalog Kemppi 2015    Size: (1.64 MB)
View FileBeta, Delta, FreshAir brochure EN    Size: (5.89 MB)
View FileBeta, Delta, FreshAir technical datasheet EN    Size: (623.84 KB)
View Fileaccesorii Kemppi 2015    Size: (1.63 MB)
Accesorii