Consumabile MIG-MAG GX403G, 503W, 405G, 505W

SKU
GX403G-503W-405G-505W-1

Pistolete MIG-MAG Flexlite GX 403G, 503W, 405G, 505W

Consumabile mai puține cu o durată mai lungă de viață, costuri reduse

Piese schimb originale Kemppi, fabricate din materiale de înaltă calitate, în condiții stricte de control

Producție inovatoare, materiale de înaltă calitate, control strict al calității

* Prețuri exprimate în euro, nu includ TVA și taxe de transport

În stoc

10,00 EUR

+ -

Descriere

Consumabile sudare MIG-MAG Flexlite GX 403G, 503W, 405G, 505W Kemppi

Flexlite GX - prelungirea naturală a mâinii dvs.

Seria de produse Kemppi Flexlite GX conține pistolete de sudură care se folosesc pentru sudarea MIG-MAG. Sunt disponibile modele Flexlite GX pe trei niveluri valorice: K3, K5 și K8. Fiecare nivel este proiectat să satisfacă necesități de sudură specifice. Toate modelele Flexlite GX beneficiază de caracteristicile Flexlite pentru confortul utilizatorului, o sudare eficientă și o durată de viață extinsă a consumabilelor.

Consultaţi documentele PDF pentru consumabile, piese de schimb şi service

Consumabile pentru pistolete Flexlite GX403G, GX503W, GX405G, GX505W

 1. Duză gaz
 2. Duză contact
 3. Suport duză contact
 4. Gât pistolet
 • Tuburi ghidare sârmă
 • Capac pentru tub de ghidare

Consultaţi documentele PDF pentru detalii tehnice, consumabile, piese de schimb şi service.


 • Durată lungă de viață a consumabilelor. Piesele consumabile fiabile și rezistente Kemppi susțin calitatea și productivitatea sudări.
  Potrivit testelor efectuate în laboratorul de sudură Kemppi, pistoletele de sudură Flexlite GX au prezentat o scădere cu până la 35% a temperaturii în duza contact tip comparativ cu un pistolet de sudură corespunzător care nu este din gama Flexlite. Acest lucru indică faptul că sistemul de răcire cu mai multe canale al Flexlite are un rol important în îmbunătățirea semnificativă a duratei de viață a consumabilelor.
 • Piesele de schimb originale Kemppi sunt fabricate din materiale de înaltă calitate și în condiții stricte de control al calității și inspecție. Marca Kemppi de pe piesele de schimb reprezintă o garanție pentru o durată de viață lungă și fiabilitate.
 • Răcire optimă a gâtului. Canalele de gaz de protecție separate și circuitul de răcire care ajunge până la capătul gâtului pistoletului păstrează mai rece gâtul, asigură suduri mai curate și mai puțini stropi și prelungesc durata de viață a consumabilelor.
 • Piese mai puține, costuri mai mici. Numărul de piese care necesită înlocuire a fost redus prin îmbunătățirea compatibilității la nivelul modelelor. Astfel se reduc costurile stocurilor, Flexlite GX este un instrument perfect pentru gestionarea costurilor în ateliere. Piesele de schimb originale Kemppi garantează faptul că pistoletul de sudură vă oferă un nivel maxim de eficiență și calitate. Marca Kemppi de pe piesele de schimb reprezintă o garanție pentru o durată de viață lungă și fiabilitate.
 • Pistoletele Flexlite GX vor înlocui gamele vechi de pistolete Kemppi (FE, PMT, MMT, PMT-MN)

Informații suplimentare

Nu se aplică