Comenzi online, plata si livrare

Contact

SC Plasmaserv SRL publica pe site datele complete si corecte de identificare si contactare. Prin utilizarea formularului de contact sau al serviciilor prezent pe site, vizitatorii sau clientii permit sa fie contactati prin orice mijloc disponibil incluzand si mijloace electronice.

Completarea partiala sau integrala a formularului de contact si trimiterea acestuia nu reprezinta in nici un fel un angajament din partea SC Plasmaserv SRL de a contacta vizitatorii site-ului.

Accesarea site‐ului, folosirea informatiilor prezentate in cadrul acestuia, vizitarea paginilor sau trimiterea de e‐mail‐uri sau notificari adresate SC Plasmaserv SRL se realizeaza in mod electronic, telefonic, sau orice alt mod de comunicare disponibil, considerandu‐se astfel ca acesta consimte primirea notificarilor din partea SC Plasmaserv SRL in modalitate electronica si/sau telefonica, incluzand si comunicari prin e‐mail sau prin anunturi pe site.

Produse si servicii

SC Plasmaserv SRL poate publica pe site informatii despre produse, servicii sau promotii practicate de catre acesta, intr-o anumita perioada si in limita stocului disponibil.

SC Plasmaserv SRL poate limita capacitatea de achizionare a unor produse sau servicii disponibile pe site la un moment dat, unuia sau mai multor clienti.

Toate tarifele aferente produselor sau serviciilor prezentate pe site sunt exprimate in euro (EUR) si nu includ TVA. Facturarea produselor achizitionate se face exclusiv in RON. In cazul in care plata se face prin card bancar, aceasta va fi confirmata in momentul in care se va emite factura catre client. Pana in acel moment contravaloarea comenzii va fi blocata pe contul clientului nefiind transferata in conturile SC Plasmaserv SRL.

Toate informatiile folosite pentru descrierea produselor sau serviciilor disponibile pe site (texte, imagini prezentari video etc.) nu reprezinta o obligatie contractuala din partea SC Plasmaserv SRL, acestea fiind cu titlu de prezentare. In descrierea produselor si serviciilor, SC Plasmaserv SRL isi rezerva dreptul de a utiliza si alte produse care pot sa nu fie incluse in costurile produselor respective.

Comenzi

Pentru comenzi, SC Plasmaserv SRL solicita informatii utilizatorilor prin intermediul formularelor noastre de comanda. In formularul de comanda utilizatorii trebuie sa completeze informatii de contact (de exemplu numele si adresa pentru livrare) si informatii financiare (de exemplu numarul cartii de credit, data expirarii).

Aceste informatii sunt folosite pentru plata si pentru a onora comenzile clientilor. In cazul in care intampinam o problema cu procesarea comenzii, informatiile de contact vor fi folosite pentru a intra in legatura cu utilizatorul. Prin finalizarea comenzii clientul consimte ca toate datele furnizare de acesta, necesare procesului de cumparare, sunt corecte, complete si adevarate la data plasarii comenzii, denumita in cadrul acestui document si comanda emisa.

Clientii nu pot efectua comenzi telefonice.

Plata online cu card bancar se realizeaza prin EuPlatesc (Visa/Visa Electron/MasterCard/Maestro).

Daca ati ales metoda de plata " Online prin card bancar " este necesar sa completati un formular cu informatiile despre cardul dumneavoastra in pagina securizata a procesatorului de plati:

 • Platile cu carduri de credit/debit emise sub sigla Visa si MasterCard (Visa/Visa Electron si MasterCard/Maestro) se efectuaeaza prin intermediul sistemului "3-D Secure" elaborat de organizatiile care asigura tranzactiilor on-line acelasi nivel de securitate ca cele realizate la bancomat sau in mediul fizic, la comerciant.
 • "3-D Secure" asigura in primul rand ca nici o informatie legata de cardul dumneavoastra nu este transferata sau stocata, la nici un moment de timp, pe serverele magazinului sau pe serverele procesatorului de plati, aceste date fiind direct introduse in sistemele Visa si MasterCard

Prin finalizarea comenzii clientul consimte ca SC Plasmaserv SRL poate sa il contacteze, in urmatoarele scopuri / situatii, prin orice mijloc disponibil, in functie de scop/situatie:

 • neacceptarea de catre banca emitenta a cardului clientului, a tranzactiei, in cazul de plati cu card bancar
 • invalidarea tranzactiei in cazul platii cu card bancar
 • validarea disponibilitatii produselor si a cantitatilor achizitionate de client
 • validarea de catre client a contravalorii comenzii efectuate, incluzand in functie de situatie si alte servicii cu valoare adaugata (transport etc.)
 • stabilirea de comun acord a detaliilor de livrare a produselor

SC Plasmaserv SRL poate denunta unilateral comanda efectuata de catre client, in urma unei notificari prealabile adresate acestuia, fara nicio obligatie ulterioara a vreunei parti fata de cealalta sau fara ca vreo parte sa poata sa pretinda celeilalte daune/interese in urmatoarele cazuri:

 • neacceptarea de catre banca emitenta a cardului clientului, a tranzactiei, in cazul de platii online
 • invalidarea tranzactiei in cazul platii online
 • datele furnizate de catre client sunt incomplete sau incorecte
 • activitatea clientului pe site poate sau produce daune de orice natura
 • realizarea a mai mult de doua livrari consecutive, esuate
 • pentru alte motive obiective

In momentul in care SC Plasmaserv SRL informeaza clientul printr-un mesaj electronic cu privire la comanda sa validata, comanda acestuia devine Contract la Distanta, cf. O.G. 130/2000 art. 2.

In cazul platilor online, livrarea comenzii se va efectua numai dupa validarea tranzactiei.

In cazul in care un client isi modifica datele personale, folosind formularele disponibile pe site, toate contractele in derulare existente la acel moment, isi pastreaza datele definite/acceptate de catre client inainte de momentul modificarii.

Finalizare comenzi, expediere si transport

SC Plasmaserv SRL va include in coletul expediat catre client toate documentele necesare care sa ateste achizitionarea produselor/serviciilor de catre client. SC Plasmaserv SRL va facilita informarea clientului asupra stadiului de finalizare in care se afla comanda acestuia

Clientul are la dispozitie o singura modalitate de transport a produselor achizitionate, respectiv prin intermediul unei firme de curierat rapid.

Livrarile se vor efectua in medie in 24 ore de la plasarea comenzii. In cazul in care produsul nu poate fi livrat sau necesita un timp mai mare de licrare, SC Plasmaserv SRL va informa clientul despre aceasta indisponibilitate. Riscurile si asigurarea transportului produselor comandate sunt exclusiv in sarcina transportatorului din momentul predarii acestora catre curier de SC Plasmaserv SRL.

Calitate si garantii

Fiecare produs comercializat de SC Plasmaserv SRL beneficiaza de termenul de garantie mentionat in certificatul de garantie al produsului. Detalii clare legate de aceste garantii sunt date de catre fisele produselor si niciun membru nu poate solicita o garantie extinsa, mai mult decat cea mentionata. Toate bunurile comercializate beneficiaza de conditii de garantie conforme legislatiei in vigoare si politicilor comerciale ale producatorilor. Bunurile provin din surse autorizate de fiecare producator in parte. Fiecare produs comercializat de SC Plasmaserv SRL beneficiaza de o garantie de conformitate conform prevederilor Legii 449/2003.

In conformitate cu art. 11 din Legea 449/2003 fiecare client persoana fizica poate solicita in cazul lipsei conformitatii, repararea, inlocuirea produsului sau returnarea contravalorii acestuia.

SC Plasmaserv SRL nu garanteaza disponibilitatea pe stoc a nici unui produs/serviciu disponibil spre achizitionare pe site.

Returnarea produselor

Clienti SC Plasmaserv SRL, persoane fizice, pot returna produsele achizitionate in urmatoarele situatii:

 • coletele prezinta deteriorari severe
 • produsele au fost livrate / facturat gresit
 • produsele prezinta defecte de fabricatie
 • produsele au marimi eronat comandate
 • Consumatorul are dreptul de a denunta unilateral contractul la distanta, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 10 zile lucratoare de la primirea produsului sau, in cazul prestarilor de servicii, de la incheierea contractului. Singurele costuri care pot cadea in sarcina consumatorului sunt cheltuielile directe de returnare a produselor" (conf. O.G. 130/2000 art.2 lit.e, pentru persoanele fizice ce achizitioneaza produse din site-uri, folosind tehnicile de comunicare la distanta)

Clientul este obligat sa notifice SC Plasmaserv SRL intentia sa de a returna produsele achizitionate, prin orice mijloc de comunicare scrisa in termen de maxim 10 zile lucratoare de la primirea produselor Clientului care a notificat SC Plasmaserv SRL ii revine responsabilitatea de a se asigura ca produsele la care a facut referire vor fi returnate in maxim 10 zile lucratoare, in caz contrar SC Plasmaserv SRL considerand cererea nefondata/invalida.

Clientul SC Plasmaserv SRL nu poate returna produsele achizitionate si/sau nu poate pretinde oricare alte daune/despagubiri, in urmatoarele scopuri sau situatii:

 • in cazul inlocuirii produsului achizitionat cu un alt produs cu alte specificatii sau de un tip diferit
 • in cazul in care cererea de returnare are data de expediere a notificarii intentiei de returnare care depaseste perioada de 10 zile lucratoare
 • in cazul in care se returneaza un produs, acesta nu este in aceeasi stare in care a fost livrat (in ambalajul original cu toate etichetele intacte si documentele care l-au insotit).

In cazul rambursarii contravalorii produsului, aceasta se va face in cel mult 30 de zile de la confirmarea returului. In cazul in care clientul care a returnat un produs, iar SC Plasmaserv SRL nu dispune de un produs corespunzator pentru inlocuire, acesta va oferi clientului contravaloarea produsului. Contravaloarea serviciilor suplimentare incluzand dar nelimitandu-se la transportul produselor, achitata de catre client, nu se ramburseaza.

In toate cazurile, cheltuielile de returnare/expediere vor fi suportate de catre client

Forta majora si cazul fortuit

Exceptand cazurile in care nu au prevazut in mod expres altfel, nici una din partile unui contract incheiat, care este inca in derulare, nu va fi raspunzatoare pentru ne-executarea la termen si/sau in mod corespunzator, total sau partial, a oricareia din obligatiile care ii incumba in baza contractului, daca ne-executarea obligatiei respective a fost cauzata de un eveniment de forta majora.

Partea sau reprezentantul legal al partii care invoca evenimentul mai sus mentionat este obligat sa aduca la cunostinta celeilalte, imediat si in mod complet, producerea acestuia si sa ia orice masuri care-i stau la dispozitie in vederea limitarii consecintelor respectivului eveniment.

Partea sau reprezentantul legal al partii care invoca evenimentul mai sus mentionat este exonerat de la aceasta obligatie numai in cazul in care evenimentul o impiedica sa o duca la bun sfarsit.

Daca in termen de 15 zile de la data producerii lui, respectivul eveniment nu inceteaza fiecare parte va avea dreptul sa notifice celeilalte parti incetarea de plin drept a acestui contract fara ca vreuna dintre ele sa poata pretinde celeilalte alte daune/interese.

Partea care invoca evenimentul de forta majora trebuie sa faca dovada imposibilitatii executarii obligatiilor in termen de 30 zile de la data producerii evenimentului.

Dispozitii finale

SC Plasmaserv SRL isi rezerva dreptul de a putea efectua orice modificari ale acestor prevederi, precum si orice modificari ale site-ului sau structurii acestuia, inclusiv modificari ce ar putea afecta site-ul fara notificare prealabila a clientului.

SC Plasmaserv SRL nu va putea fi facuta responsabila pentru eventualele erori aparute pe site din orice cauza, inclusiv din cauza unor modificari sau setari care nu sunt facute de catre administratorul siteului.

SC Plasmaserv SRL isi rezerva dreptul de a introduce bannere publicitare de orice natura sau legaturi pe oricare pagina a site-ului, cu respectarea legislatiei in vigoare.