Avantajele taierii cu plasma

Este mai productiv. Tehnologia noastră oferă viteze mai bune şi o mai bună calitate a tăierii pentru a vă ajuta să faceţi mai mult în mai puţin timp.

Mai uşor de folosit. Portabilitatea ridicată, comenzile simple şi arcul stabil de plasmă facilitează operarea sistemelor Powermax pentru începători sau experţi

Mai versatil. Cu cea mai mare varietate de opţiuni ale pistoletelor pentru tăiere şi crăiţuire, vă puteţi baza pe Powermax pentru o gamă largă de operaţiuni.

Costuri operaţionale mai reduse. Vitezele mai mari şi durata de viaţă extinsă reduc costurile implicate de tăierea şi crăiţuirea a metalelor.

Mai fiabil. Designul inteligent, la care se adaugă testarea extensivă în timpul dezvoltării produsului şi în timpul producţiei, vă ajută să menţineţi performanţele.

Încredere. Atenția Hypertherm asupra plasmei din partea proprietarilor noștri asociați precum și performanța demonstrată a bazei de sisteme utilizate la nivel global sunt garanţia celei mai bune achiziţii.

De ce sa alegeti taierea cu plasma si nu sistemele de taiere cu oxigaz ?

Este mai sigur. Tăierea cu un sistem cu plasmă nu necesită gaze inflamabile.

Este mai productiv. Viteze de tăiere mai mari, pentru grosimi de până la 38 mm nu este necesară încălzirea prealabilă; o tăietură mai curată cu o zonă mai mică afectată de căldură (HAZ) necesită mai puţină şlefuire a tăieturii.

Mai versatil. Taie şi crăiţuieşte toate metalele cu conductivitate electrică, inclusiv oţelul inoxidabil şi aluminiul; se poate utiliza cu uşurinţă cu şabloane, taie metale suprapuse, vopsite sau ruginite.