Mască protecție sudură Delta

Imaginile sunt cu titlu de prezentare, accesoriile sunt optionale.Mască protecție sudură Delta

Protecția respirației în zone de lucru în care este obligatorie purtarea de măști de sudare

Măștile Kemppi Delta 90 SFA și Delta+ 90 XFA oferă protecție a capului pentru personalul responsabil cu sudarea și producția, care lucrează în condiții extreme, cum ar fi construcțiile navale, producție intensă, industria minieră și șantierele de construcție. Echipamentele de protecție a respirației Delta canalizează aerul curat de respirat către fața sudorului, fie de la un pachet de filtrare alimentat de la bateria Li-Ion reîncărcabilă, fie de la o sursă de aer locală.

Etanșarea reglabilă pentru față, în combinație cu designul cu presiune pozitivă de aer, creează o zonă de respirat confortabilă certificată conform standardelor europene TH2, asigurând faptul că 98% din aerul contaminat rămâne în afara zonei de respirație.

  • Certificate conform EN 12941 TH2 și AS/NZS 1716
  • Designul cu presiune pozitivă face respirația ușoară
  • Pachet filtrare alimentat de la bateria Li-Ion sau sistemul de protecție a respirației cu aducție de aer cu debit reglat
  • Montarea unor apărători opționale, de înaltă calitate, pentru urechi

Delta 90 SFA oferă protecție sudorilor pentru cap, față, ochi și căile respiratorii într-o singură unitate de înaltă rezistență. Delta 90 SFA include un vizor pentru sudare cu balamale (antifoane externe opționale) și poate fi alimentată cu aer curat fie de la o unitate de filtrare alimentată de la baterie, fie de la o supapă de reglare cu control al debitului și presiunii FA.

Delta+ 90 XFA protejează capul, fața, ochii și căile respiratorii într-o unitate cu rezistență ridicată și include antifoane externe opționale. Viziera de sudură cu balamale se ridică independent de vizorul transparent lat cu protecție la impact, oferind vedere excepțională asupra spațiului de lucru. Ideală pentru procesele prealabile și ulterioare sudării, Delta+ 90 XFA menține etanșarea pentru față protejată și un mediu cu aer curat de respirat.

Consultaţi documentele PDF ataşate pentru detalii tehnice suplimentare, piese de schimb şi service.

Pret:la cerere
Stoc:

În Stoc

Documentație

Product Attachments

View Filecatalog Masti si echipamente protectie Kemppi    Size: (3.15 MB)
Accesorii