Antifoane interne protecție auditivă

Imaginile sunt cu titlu de prezentare, accesoriile sunt optionale.Antifoane interne protecție auditivă

Antifoane interne din spumă, de unică folosință

Antifoanele interne de unică folosință 3M, fabricate din spumă expandabilă cu reformare lentă, oferă o combinație excelentă între confort și protecție auditivă pentru utilizatori. După ce intră în ureche, antifoanele din spumă se extind după forma unică a fiecărei urechi, oferind o potrivire confortabilă, personalizată. 3M oferă o gamă largă de antifoane intern, de unică folosință, care se strâng prin rulare, pentru a alege cea mai bună soluție pentru necesitățile dvs. individuale.

Antifoane Push-to-fit

Țineți pur și simplu antifoanele push-to-fit 3M de tijă, apoi împingeți-le și fixați-le (nu necesită rulare pentru o fixare bună și confortabilă). Vârful din spumă moale se ajustează rapid la forma urechii pentru a ajuta la crearea unei etanșări de reducere a zgomotului. Având în vedere că nu atingeți vârful din spumă, acestea sunt ușor de potrivit și menținute curate, chiar și când aveți mâinile murdare sau când purtați mănuși.

Antifoane interne reutilizabile

Aceste antifoane interne durabile sunt fabricate din materiale moi, flexibile care pot fi spălate și reutilizate. Vârfurile conice sunt preformate pentru a se potrivi cu o gamă largă de mărimi de ureche în mod confortabil. Disponibile într-o diversitate de stiluri și niveluri de protecție.

Antifoane interne cu bandă

Antifoanele interne cu bandă sunt o alternativă ușor de folosit, convenabilă pentru antifoanele interne și externe. Acestea se pun rapid și se dau jos rapid și pot fi stocate în jurul gâtului între utilizări, fiind ideale pentru utilizare intermitentă. Antifoanele interne cu bandă oferă simplitate pentru a vă asigura că lucrătorii primesc nivelul corect de protecție. Majoritatea modelelor sunt disponibile cu inserții de rezervă, fiind o opțiune foarte accesibilă.

3M este aici să ajute

Protecția auzului trebuie să fie potrivită pentru dvs. și pentru situația dvs. Pentru sigurantă, productivitate și confort, trebuie să reducă zgomotul cu valoarea corectă, nici prea mult, nici prea puțin. 3M poate oferi soluții pentru diferite persoane și aplicații, cu o gamă largă de antifoane interne si externe.

Forțele de muncă dinamice de astăzi trebuie să fie din ce în ce mai flexibile. Este o adevărată provocare pentru ofițerii de sănătate și siguranță, dar una în care 3M și-a aplicat expertiza pentru a o rezolva este protecția auditivă.

Flexibilitatea este integrată în noile antifoane interne 3M astfel încât să puteți comuta între protecția normală a auzului și protecția care oferă o conștientizare situațională mai bună- permițându-vă să comunicați cu colegii și să ascultați semnale potențiale de pericol și avertizare, cum ar fi vehiculele care merg cu spatele.

Zgomotul nociv este unul dintre primele 3 pericole de sănătate la locul de muncă. Din 2016, zgomotul nociv va fi recunoscut oficial ca un pericol ireversibil asupra sănătății conform noului regulament privind utilizarea echipamentului individual de protecție. Acesta pune protecția auditivă la același nivel de clasificare după risc înalt ca protecția respiratorie și protecția împotriva căderii.

Pret:la cerere
Stoc:

Stoc Furnizor

Documentație

Product Attachments

View Filecatalog Echipamente protectie auditiva 3M    Size: (4.53 MB)