ArcInfo

ArcInfo
Cod produs: 6265032

Analizarea datelor de sudare

Parametrii de sudare reprezintă un factor crucial pentru calitatea sudării. Curentul de sudare, tensiunea de sudare, viteza de alimentare cu sârmă, viteza de sudare şi aportul termic în timpul sudării, printre alţi parametri, afectează de asemenea eficienţa şi costurile sudării. ArcInfo transformă datele brute într-un format uşor de înţeles şi perceput. Utilitatea şi claritatea vizuală sunt elementele esenţiale ale designului său.

Serviciul online ArcInfo oferă o prezentare vizuală a măsurătorilor. Rapoartele sunt corecte şi incontestabile, dar şi lizibile şi impresionante. Prelucrarea şi stocarea datelor n-a fost nicicând mai uşoară.

Pentru colectarea datelor, dispozitivul DataCatch se conectează la aparatul de sudare, care poate fi FastMig Pulse, FastMig KMS, FastMig X sau FastMig M. După sudare, DataCatch se conectează la un calculator şi toate datele pot fi accesate imediat pe internet. Având în vedere faptul că ArcInfo este un serviciu bazat pe online, nu trebuie să vă faceţi griji legate de actualizările programului deoarece cea mai recentă versiune este mereu disponibilă automat.

ArcInfo stimulează procesul de învăţare. Instructorii pot face acum predarea de noi tehnici de sudare mai ilustrată şi mai motivantă, adăugând o nouă profunzime procesului de învăţare. În plus, ArcInfo îndrumă cursanţii către mai multe informaţii disponibile pe internet.

  • serviciu uşor de folosit, bazat pe internet
  • prezentare ilustrativă a valorilor de sudare
  • resursă excelentă pentru şcoli şi ateliere
  • îmbunătăţeşte instruirea şi cercetarea în sudare
  • oferă o bază factuală pentru calcularea costurilor
  • facilitează testul de calificare al procedurii de sudare
  • Consultaţi documentele PDF ataşate pentru detalii tehnice suplimentare.
Pret:la cerere
Stoc:

Stoc Furnizor

Documentație

Product Attachments

View Fileaccesorii Kemppi 2015    Size: (1.63 MB)
View FileKemppi ArcSystem 3    Size: (2.08 MB)
View FileArcInfo technical datasheet EN    Size: (304.65 KB)